به گزارش بازار، حسین شیرزاد گفت: رکورد خرید 1000 تن مرغ از مرغداران کشور نشان دهنده تعهد بالای ما به مرغداران کشور است، علیرغم اینکه تاکنون منابع، امکانات و پولی برای این عملیات مهم وجود ندارد. . صنعت طیور به شرکت پشتیبان واگذار نشده است. دام ها پرداخت نشده است.
به گفته وی، اما بیش از 76 درصد قیمت مرغ خریداری شده به صورت نقدی به مرغداران پرداخت شد و با تصفیه آرد سویا یا ذرت رضایت بقیه تولیدکنندگان زنجیره ای را جلب کرده ایم و این حرکت حمایتی همچنان ادامه دارد. .
مدیر کل شرکت پشتیبانی امور دام کشور با اشاره به اینکه همکاران استانی با تمام توان در حال تلاش برای جمع آوری جوجه های مازاد هستند، تصریح کرد: در حال حاضر ظرفیت خرید را در نیمی از استان های کشور افزایش داده ایم. از آنجایی که اکثر کشتارگاه ها با این شرکت همکاری می کنند، تقریبا 95 درصد تونل های انجماد کشور را اجاره می کنیم.
وی اعلام کرد: بانک مرکزی دائماً شرکت پشتیبانی امور دام را به بستن حساب تهدید می کند و بانک های عامل این شرکت نیز طبق مصوبه بانک مرکزی، طی دو سال اخیر به طور مداوم این شرکت را برای تسویه تعهدات و بدهی های ارزی سال های اخیر خود تحت فشار قرار می دهند. ، هیچ پولی برای تامین ذخایر استراتژیک به شرکت داده نشده است و نه تنها کمکی به شرکت نشده است، بلکه بانک مرکزی بدون هماهنگی 3.5 منبع از حساب شرکت برداشت و اسقاط کرده است. هنوز به شرکت برنگشتم.
شیرزاد افزود: 5 میلیون دلار ارز ترجیحی از سهام این شرکت خارج شده است که با این برداشت های ناگهانی، مانده نقدینگی و نقدینگی شرکت به بدترین و بحرانی ترین شرایط سال های اخیر رسیده است.
وی گفت: سازمان برنامه و بودجه سقف ذخیره راهبردی جدید اعلام شده از سوی وزارتخانه برای افزایش ذخایر استراتژیک مرغ کشور را به رسمیت نمی شناسد که این امر چالش بزرگی برای خرید مرغ توسط شرکت پشتیبانی برای افزایش وصول مازاد تولید تلقی می شود. . مرغ از بازار بنابراین تاکنون نه بانک مرکزی و نه سازمان برنامه برای خرید مرغ مازاد در بازار همکاری نکرده اند، سازمان برنامه و بودجه هم در میزان و سقف ذخایر استراتژیک کشور و هم در شکل و میزان تنظیم بازار شرکت. مداخلات ، بحث ها و برداشت های مختلفی با ما وجود دارد
وی تصریح کرد: درک ضرورت جمع آوری مرغ مازاد در کشور و کمک به رونق صنعت طیور در گامی جدید به موازات تحولات مثبت و سازنده شش ماهه اخیر در وزارت جهاد کشاورزی، گامی در جهت ملی است. استراتژی از سوی دیگر در برهه ای تاریخی هستیم که سرانه مصرف مرغ کشور به همت مرغداران کشور با افتخار رو به افزایش است. توجه به توانایی بالای محصول برای جایگزینی گوشت مرغ سفید با گوشت قرمز در شرایط فعلی بازار محصولات پروتئینی کشور ضروری است.
مدیرکل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: این شرکت حتی برای جمع آوری مرغ صنعتی از بازار مدیری استخدام کرد تا بر حجم عرضه مرغ گرم تاثیری نگذارد. در حال حاضر تمام استان ها در حال خرید مرغ مازاد هستند. البته صادرات و مذاکره با شرکتهای بزرگ تبدیل و فرآوری برای جمعآوری و تقسیمبندی شنیسل یکی دیگر از راهکارهای موثر است. باید از ظرفیت صنایع تبدیلی و تبدیلی تکمیلی در بخش خصوصی استفاده کرد. در همین حال، در زنجیره ارزش صنعت، اتحادیه های مرغداری نیز باید دیدگاه خود را تغییر داده و خانه تکانی کنند تا حمایت و نفوذ خود را در بازار جلب کنند. اتحادیه باید مرجع قیمت گذاری باشد و صلاحیت مذاکره را داشته باشد که در حال حاضر در این جایگاه فاقد آن است.
وی خاطرنشان کرد: به نظر من دولت باید مجوزی را که می خواهد به اتحادیه ها بدهد تا با توانمندسازی آنها توانمندی های جدیدی ایجاد شود. صنعت طیور و مرغداران عزیز نیازمند توجه و حمایت جدی تری برای تاب آوری و تولید پایدار هستند. همه سیاستگذاران و دست اندرکاران صنعت طیور باید بپذیرند که با گذر صنعت طیور کشور از 130 میلیون قطعه به 150 میلیون قطعه، در کلاس جدیدی قرار داریم و نیازمند استانداردهای جدید در زنجیره تامین و ارزش صنعت طیور هستیم. ما باید به این تحول تکاملی در صنعت طیور کمک کنیم. باید بپذیریم که مرغداران کشور نیاز به حمایت و تدارکات بیشتری دارند.
شیرزاد افزود: صنعت طیور کشور وارد چرخه جدیدی از تحول زنجیره ارزش خود در طبقه بندی جهانی این صنعت شده است. طبیعی است که این اتفاق موجب اختلاف و درگیری در امور متعارف گذشته شود و منافع بسیاری از طلبکاران تحت تأثیر قرار گیرد.
وی افزود: این مدار و سطح بالاتر در مدار تولید مرغ گوشتی جدای از خطرات ضروری و متعارف صنعت طیور دارای ریسک مختلط و متنوعی است. در امور مالی، ریسک و بازده ارتباط مستقیمی دارند.
به گفته وی، وقتی 130 میلیون قطعه داشته باشیم، جهش تولید را به سمت 150 میلیون قطعه جوجه ریزی شده خواهیم داشت. انتظار داریم در کل این صنعت با عملکرد و حاشیه سود مطلوب تری مواجه شویم. به عنوان یک دولت باید ریسک های سیستماتیک این صنعت را تعدیل کنیم و ریسک های غیرسیستمی را مهار کنیم. تاثیر تورم بر هزینه های تولید این صنعت را به حداقل برسانید. ما نباید اجازه دهیم که بحران های داخلی و خارجی تأثیرگذار بر این صنعت به این موفقیت بین المللی لطمه بزند.
وی افزود: ثبات و پایداری در این کلاس جهانی نیازمند تلاش بیشتر و حداکثری است، حتی مفاهیم رایج را تغییر خواهد داد، در این کلاس دیگر اصطلاح مرغ مازاد را نخواهیم داشت، بلکه مرغ به معنای مرغ صادراتی است. به طور متوسط 7672 تن در روز باشد که معادل حدود 227000 تن گوشت مرغ مصرفی ماهانه در سطح کشور است و با داشتن 135 میلیون فرزند میتوانیم پاسخ مناسبی به تقاضای موثر ملی ارائه دهیم.
وی ادامه داد: پرش از این مدار تولیدی به 150 میلیون قطعه قابل جوجه ریزی مستلزم سرمایه گذاری، تقویت اکوسیستم تولید تخم های بارور شده و افزایش ظرفیت تولید جوجه یکروزه در کشور و تقویت کریدورهای پایدار برای واردات جوجه و مرغ است. توسعه بازارهای صادراتی جدید برای صادرات مرغ و ارتقای توان رقابتی تولیدکنندگان با پمپاژ عناصر بهرهوری تولید که از عناصر ضروری و اساسی برای جهش تولید و رواج تولید است، به فرموده مقام معظم رهبری.
مدیرکل شرکت حمایت از امور دام کشور گفت: رشد زنجیره تولید مرغ گوشتی و مرغ تخمگذار و ادغام واحدها و تملک و تملک واحدهای مرغداری و تمایل به رشد زنجیره ای نشان از صحت سیاست های سازمان دامپزشکی کشور دارد. شش ماه گذشته در این صنعت. اما جدای از آن دولت باید از واحدهای خرد، کوچک و متوسط با بسته های متنوع بیمه ای، مالی، تامینی، نهادی و لجستیکی حمایت و توجه بیشتری داشته باشد تا جامعه طیور کشور دوقطبی، دوقطبی و فاقد تفرقه باشد. . فولد به عبارت دیگر، تعاملات، روابط و ارتباطات این دو فصل متمایز و مجزا در تولید مرغ کشور باید در نهایت به بازی «برد-برد» و یکپارچگی (ادغام عمودی و یکپارچگی) روابط تجاری-تولید ختم شود.
وی افزود: دولت باید به بهانه ارتقای بهره وری و بهره وری این واحدها با انواع حمایت های یارانه ای، اعطای امتیازات تجاری به اتحادیه های مرغداران و حمایت مالی از خرد و متوسط، بخشی از این تعارضات و خلأها را برطرف کند. پرنده ها. کشاورزان. تشکل های مرغداران باید توسعه، توانمندسازی و ایجاد قابلیت های جدید و مسئولیت تنظیم صنعت طیور را بر عهده بگیرند.
شیرزاد بیان کرد: طی هفت ماه گذشته این وزارتخانه با اتخاذ سیاستهای درستی که مبنای این حضور در کلاس جهانی متفاوت است، با موفقیت در روند سنتی و مرسوم گذشته گسست ایجاد کرده و دیگر گذشته را نمیپذیرد. . محدودیت در تولید و جوجه ریزی جوجه ها. به عنوان مثال، این وزارتخانه به شدت با کاهش جوجه ریزی در ماه های مارس و آوریل مخالف است و محدودیت های فصلی، زیست محیطی و فنی را پشت سر گذاشته است. این سیاست وزارتخانه به معنای قرار گرفتن در کلاس جدید جهانی، قرار گرفتن در مدار تولید کاملتر نسبت به گذشته و البته داشتن مجموعه ای متفاوت از ریسک و بازده نسبت به گذشته است. ما باید رسیدن به این قله را جشن بگیریم. این موفقیت مرهون تلاش مرغداران کشور است که بر اساس گرده های خود سنگینی خطرات، تنش ها و چالش ها را به دوش می کشند و برای رسیدن به افتخار ملی سختی ها را تحمل می کنند.
وی تصریح کرد: ایران در حال نزدیک شدن به چهار کشور برتر تولیدکننده صنعت طیور در جهان است و باید به این موفقیت ثبات و ثبات بدهیم و از این دستاورد پاسداری کنیم.
مدیر کل شرکت پشتیبانی امور دام کشور افزود: در این میان مافیای واردات مرغ نیز در کمین است. این مافیاها دائماً از این موفقیتها ناامید میشوند و شاهد از دست رفتن سرمایههای بادآورده بزرگ خود در آینده نزدیک هستند. مرغداران عزیز کشور نباید در زمین بازی مافیایی واردات مرغ گرم و منجمد بازی کنیم، صنعت طیور کشور در حال پیشرفت و پیشرفت است و همه ما موظف به پاسداری از این دستاوردها هستیم.