دستگاه جوجه کشی
در حال حاضر مرغداری در کشور ما به ویژه در سالهای اخیر رواج یافته است. یکی از بخش های حیاتی در این زمینه جوجه کشی است. برای جوجه کشی استفاده از دستگاه های جوجه کشی ضروری است و بدون آنها امکان پذیر نیست. هنگام انتخاب دستگاه جوجه کشی مناسب، باید شرایط پرورش خود و نوع پرنده مورد نظر خود را در نظر بگیرید. در این مقاله قصد داریم انواع دستگاه جوجه کشی فونیکس را معرفی کنیم تا بتوانید بهترین گزینه را برای کسب و کار خود انتخاب کنید.
دستگاه جوجه کشی این دستگاهی است که تخم های بارور شده پرندگان را در مدت معینی مانند 21 روز به جوجه تبدیل می کند. درست مانند پرنده مادر که شرایط لازم برای جوجه کشی تخم ها را فراهم می کند، انکوباتور نیز این شرایط را فراهم می کند. به عنوان مثال دمای 37 درجه، رطوبت 60 درصد، چرخش مداوم تخم ها و تهویه مطبوع داخل دستگاه همگی از وظایف یک دستگاه جوجه کشی خوب و مطلوب است. محصولات دستگاه جوجه کشی معمولاً با ظرفیت های مختلف از چند عدد تا چند صد عدد در بازار موجود است. اگر ظرفیت یک دستگاه جوجه کشی از چند تا کمتر از 500 تخم باشد، آن را در دسته محصولات جوجه کشی خانگی قرار می دهیم. (ظرفیت دستگاه جوجه کشی معمولاً با تعداد مرغ هایی که می توانند تخم ها را نگه دارند مشخص می شود.)
بخش جوجه کشی
دستگاه های جوجه کشی به سه دسته اصلی تقسیم می شوند:
- دستگاه های جوجه کشی خانگی
- دستگاه جوجه کشی صنعتی
- دستگاه های جوجه کشی شترمرغ
در این قسمت برای هر یک از این سه دسته توضیحاتی را در اختیار شما قرار می دهیم. قبل از هر چیز باید در نظر داشته باشید که این سه دسته دسته بندی کلی برای دستگاه های جوجه کشی هستند و دستگاه جوجه کشی اتوماتیک به تنهایی نمی تواند یک نوع دستگاه عمومی باشد. به عبارت دیگر می توان از دستگاه های جوجه کشی خودکار در سطح خانگی، صنعتی و یا برای جوجه کشی شترمرغ استفاده کرد. بنابراین می توانیم دستگاه جوجه کشی خانگی، اتوماتیک شترمرغ یا صنعتی داشته باشیم. به دستگاه جوجه کشی بخرید می توانید با شرکت صنعت طیور ققنوس تماس بگیرید و از تخفیف های ویژه این شرکت بهره مند شوید.
دستگاه جوجه کشی چگونه کار می کند؟
در حیات وحش، پرنده مادر هنگام جوجه کشی یا نشستن روی تخم ها، دما، رطوبت و شرایط اکسیژن مناسبی را فراهم می کند و از منقار خود برای چرخاندن و مراقبت از تخم ها تا زمان بیرون آمدن جوجه ها استفاده می کند.
از همین شرایط ضروری در ماشین های جوجه کشی امروزی برای تبدیل تخم های بارور شده به جوجه استفاده می شود. این شرایط شامل موارد زیر است: دمای کافی و یکنواخت، رطوبت کافی و یکنواخت، چرخش خودکار تخم مرغ و تهویه کافی در داخل دستگاه.
جوجه کشی به طور مصنوعی با استفاده از انکوباتور انجام می شود. دستگاه های جوجه کشی در واقع ماشین های صنعتی هستند که توانایی ایجاد شرایط لازم برای تبدیل تخم های بارور شده به جوجه را دارند. این دستگاه های جوجه کشی در واقع شبیه سازی یک مرغ مادر هستند، با این تفاوت که می توانند در هر فصلی، گرم یا سرد، جوجه کشی کنند. یکی از مزایای این دستگاه ها امکان جوجه کشی هر نوع پرنده ای است. به عبارت دیگر این دستگاه ها برای جوجه کشی پرنده خاصی طراحی نشده اند و شما می توانید هر نوع پرنده ای را در این دستگاه ها جوجه ریزی کنید. برای این کار کافیست تخم های بارور شده پرنده مورد نظر را خریداری کرده و در دستگاه قرار دهید سپس با تنظیمات ساده شروع به جوجه ریزی کنید.
مزایای دستگاه جوجه کشی خانگی
دستگاه های جوجه کشی خانگی علاوه بر انجام تمامی کارهای فوق دارای مزایایی نیز می باشند که باعث می شود دستگاه جوجه کشی صنعتی متمایز می کند مهمترین مزایای محصولات برای جوجه کشی در خانه عبارتند از:
- سبکی دستگاه های جوجه کشی خانگی که به راحتی قابل حمل و نقل و جابجایی در هر مکانی است.
- برخی از دستگاه های جوجه کشی خانگی قابل شارژ هستند و در صورت قطع برق به کار خود ادامه می دهند و فرآیند جوجه کشی قطع نمی شود.
- در دستگاه های جوجه کشی خانگی امکان چرخاندن تخم ها با سرعت 1 دور در دقیقه وجود دارد، بنابراین احتمال ریزش تخم ها وجود ندارد.
- برخی از انکوباتورها مانند صنعت طیور فونیکس دارای حسگر بسیار حساس SHT هستند که به کاربر اجازه می دهد انواع پرندگان زینتی را جوجه کشی کند.
- دستگاه های جوجه کشی خانگی با برق 12 ولت کار می کنند که کاملاً به صرفه است در حالی که دستگاه های جوجه کشی صنعتی با برق 220 ولت کار می کنند.
- برخی از انکوباتورهای خانگی برق خانگی را با استفاده از آداپتور از 220 ولت به 12 ولت تبدیل می کنند. بنابراین این دستگاه ها بسیار ایمن بوده و به هیچ وجه احتمال برق گرفتگی یا آتش سوزی ندارند.
- این وسایل برای افراد مبتدی و کسانی که قصد پرورش پرندگان در خانه را دارند بسیار مناسب است.
- قیمت دستگاه جوجه کشی خانگی بسیار ارزانتر از دستگاه جوجه کشی صنعتی است.
- دستگاه های جوجه کشی خانگی به صورت 24 ساعته در هر مکانی بدون ایجاد صدا یا بوی نامطبوع کار می کنند.
دستگاه جوجه کشی صنعتی
انکوباتورهای صنعتی در واقع انکوباتورهای بزرگی هستند که قادرند بیش از 100 تخم بارور شده را جوجه کشی کنند. این دستگاه ها به دو دسته زیر تقسیم می شوند:
- دستگاه جوجه کشی صنعتی
- دستگاه های جوجه کشی فوق صنعتی
نمونه های صنعتی قادر به جوجه کشی 100 تا 2000 تخم بارور شده هستند، اما نمونه های فوق صنعتی معمولاً قادر به جوجه کشی 2000 تا 20000 تخم بارور شده هستند. در واقع دستگاه های جوجه کشی صنعتی به راحتی می توانند در محیطی مناسب با عزیزان خود تجارت کنند.
بسیاری از افراد مشهور که امروزه دارای بزرگترین خانه های پرورش طیور هستند، از جوجه کشی های صنعتی استفاده می کردند و در محیطی کوچک به پرورش طیور می پرداختند. پس از چندین دوره جوجه کشی، تعداد پرندگان و وسعت خانه را افزایش داده اند و در نهایت امروز صاحب یکی از بزرگترین مرغداری ها شده اند. شما هم می توانید مانند این افراد با شروع این شغل پرورش پرنده به نتایج خوبی برسید.
دستگاه های جوجه کشی فوق صنعتی نیز کاربردهای زیادی برای توسعه صنعت طیور دارند. هنگامی که یک مرغداری بزرگ دارید و نیاز به تولید جوجه های یک روزه در مقیاس بزرگ دارید، استفاده از این ماشین های جوجه کشی فوق صنعتی ضروری است. مرغداری های بزرگ و توسعه یافته معمولاً تخم های بارور شده را در انکوباتور فوق صنعتی قرار می دهند و جوجه های تولید شده در مرغداری را پرورش می دهند. به این ترتیب تمام مراحل را در محیط محلی اجرا می کنند و مزایای مهمی را کسب می کنند.
ارتباط با گروه صنعت طیور ققنوس
برای تماس با گروه صنعت طیور ققنوس و دریافت مشاوره از رایگام برای با دستگاه جوجه کشی یک کسب و کار خانگی ایجاد کنید می توانید از روش های زیر استفاده کنید:
-
۰۲۱۵۶۷۷۵۳۴۶
-
۰۹۱۲۸۹۵۰۰۶۱
-
۰۹۳۹۶۰۰۶۹۶۵
آدرس ما
تهران، نسیم شهر، چهارده متری چمران، کوچه سجاد، پلاک 102