قیمت گوشت قرمز به یک میلیون تومان رسید!
احمد وحیدی ظهر امروز (شنبه) در همایش روابط عمومی استانداری ها و سازمان های تابعه وزارت کشور، اظهار داشت: موضوع اطلاع رسانی به موضوعی مستمر و همیشگی تبدیل شده و در نتیجه انتظارات جدیدی را به دنبال دارد. “از سوی دیگر.”
وزیر کشور افزود: ما در دنیایی زندگی می کنیم که فضای امنیتی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی خاص خود را به کشور بخشیده است. ایجاد تغییرات با توجه به تغییر شرایط در نحوه اطلاع رسانی و ایجاد ذهنیت مناسب بسیار مهم است. دشمن دائماً در تلاش است تا سطح همسویی ذهن ها و آنچه را که به عملیات روانی و جنگ شناختی می گویند تغییر دهد. ظاهر کارشان ارائه خبر است اما به صورت بسته تحویل می دهند.
وزیر کشور با اشاره به بیانات رهبر انقلاب درباره مبارزه با فساد، ادامه داد: ایشان گفتند که مبارزه با فساد امری بسیار مبارک است، اما دشمنان این نقطه قوت را به گونه ای مطرح می کنند که گویی نقطه ضعفی وجود دارد.
وحیدی گفت: روابط عمومی علمی است که با جامعه شناسی، مردم شناسی، ادبیات و ارتباطات مرتبط است و از سوی دیگر هنر و نوآوری است. از سوی دیگر روابط عمومی باید بتواند فضای واقعی جامعه را به مدیران منعکس کند و دامنگیر حاشیه نشینی نشود. ما هم با فساد مبارزه می کنیم و هم مبارزه خود را اعلام می کنیم، اما شاید به دلیل عدم تسلط در ساختن روایت، دشمنان آن را به نقطه ضعف تبدیل می کنند.
وزیر کشور با اشاره به تلاش دشمن برای به حداقل رساندن مشارکت مردم در انتخابات گفت: باید مشارکت مردم را تسهیل کنیم، رقابت فقط بین افراد نباشد بلکه بر سر برنامه ها هم باید رقابت کرد. فرمانداران باید همه بسترها را برای مشارکت فراهم کنند.
وحیدی در حالی که قیمت گوشت به حدود یک میلیون تومب رسیده است، گفت: رشد 4.2 درصدی موضوع بسیار مهمی است که باید به آن توجه شود و دولت و وزارت جهاد در حال پیگیری هستند. یک موضوع نباید شامل همه مشکلات کشور شود و تلاش شبانه روزی را نادیده گرفت. دشمنان می خواهند ما را درگیر مسائل حاشیه ای کنند. به عنوان مثال حضور مسئولان در میان مردم یک اقدام پوپولیستی است در حالی که این امر پوپولیستی است و حرف ها و مشکلات مردم را به گوش مردم می رساند و نشانه مردم مداری دولت است. اما این مشکلات و حاشیه سازی انرژی زیادی را هدر می دهد.
وی تصریح کرد: انتقال دقیق اخبار و روایت صحیح بر عهده روابط عمومی است. در حال حاضر ظرفیتها و کارهای بزرگی در کشور در حال انجام است، از جمله سرعت رشد اقتصادی، حرکت ملی مسکن و رشد در حوزه نفت، اما اینها بیان نمیشود. اینجاست که روابط عمومی باید مشکلات را بیان کند و اینجاست که مسئولیتش بسیار مهم است.
وحیدی ادامه داد: گاهی اتفاقاتی در استان می افتد و روابط عمومی به درستی اطلاع رسانی نمی شود. در حالی که روابط عمومی باید بتواند اخبار را مدیریت کند. از طرفی گاهی رسانه ها علاقه مند هستند که یک موضوع کوچک را به یک موضوع ملی تبدیل کنند که البته این ویژگی فضای مجازی است اما نباید اجازه دهیم این اتفاق بیفتد.
وزیر کشور روابط عمومی را تسهیل کننده ضروری دانست و افزود: استانداران می توانند با اقشار، گروه ها و جریان های مختلف دیدار کنند تا همه بتوانند در توسعه استان نقش آفرینی کنند. بنابراین این ابتکار و خلاقیت بر عهده آنهاست زیرا بازوی رسانه ای استانداران هستند.
وحیدی با اشاره به موضوع حضور در انتخابات گفت: دشمن در تلاش است تا حضور در انتخابات را به حداقل برساند. کسانی که تأیید می کنند که دموکراسی وجود دارد، عدم مشارکت را موعظه می کنند. اینها با هم تضاد دارند در حالی که دموکراسی با حضور همه مردم شکل می گیرد. چگونه برخی می توانند ادعا کنند که ما طرفدار دموکراسی هستیم و از سوی دیگر انتخابات را تحریم کنیم یا مردم را به عدم شرکت دعوت کنند یا بگویند ما نماینده نداریم؟ رقابت باید بر سر برنامه ها باشد نه افراد.
وزیر کشور با تاکید بر رسالت روابط عمومی برای افزایش مشارکت در انتخابات گفت: باید همه توانمندی های رسانه ای را آماده کنیم. توزیع عادلانه تسهیلات جمعی نهادها در این مورد بین همه نامزدهای انتخاباتی. در واقع توزیع عادلانه تسهیلات در قانون جدید انتخابات گنجانده شده و ظرفیت خوبی را برای نامزدها فراهم می کند. روابط عمومی نیز باید این امکانات را شناسایی کند تا به یک اندازه در اختیار داوطلبان قرار گیرد.
وحیدی ادامه داد: در حال حاضر حدود 200 شبکه در صدا و سیما قرار داده شده تا به کاندیداها ارائه شود تا حداکثر استفاده عادلانه از حضور کاندیداها در انتخابات صورت گیرد.
وزیر کشور تاکید کرد: باید کاری کنیم که کاندیداها سقف هزینه های انتخاباتی خود را کاهش دهند تا زیاد هزینه نکنند و وام گیرنده عده ای نشوند. از طرفی برخی هم که شایستگی حضور در مجلس را دارند، اما پول تبلیغات ندارند، می توانند در انتخابات شرکت کنند و خود را به جامعه معرفی کنند. ما باید تأثیر پول را در ارتقای نامزدها به حداقل برسانیم. این نوع مشکلات و نگرانی هایی که مردم را نگران کرده بود که چرا برخی از کاندیداها در انتخابات هزینه زیادی می کنند نیز برطرف می شود. روابط عمومی باید این ظرفیت را شناسایی کند و برای همه اقشار جامعه از طیف های مختلف در این زمینه برنامه ریزی کند. مشارکت مردم در انتخابات برای هدایت آینده کشور ضروری است. در خدمت مبارزه با توطئه های دشمن خواهد بود و نشان خواهد داد که جمهوری اسلامی به حضور مردم اعتقاد راسخ دارد و آن را واقعی می داند نه نمایشی. در واقع دموکراسی واقعی در ایران در حال وقوع است.