افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 1 November , 2024
4

آیا دایناسورها برمی گردند؟

  • کد خبر : 165039
آیا دایناسورها برمی گردند؟

آفتاب نیوز: علم «زیست شناسی باززایی» در سال گذشته مسیری طولانی را طی کرده است و محققان این حوزه در حال کند و کاو در گذشته برای یافتن راه حل هایی برای آینده هستند. دانشمندان در تلاش برای بازگرداندن حیواناتی مانند دایناسورها به زندگی نیستند، اگرچه هدف برخی از آنها احیای گونه های گیاهی و […]

آفتاب نیوز:

علم «زیست شناسی باززایی» در سال گذشته مسیری طولانی را طی کرده است و محققان این حوزه در حال کند و کاو در گذشته برای یافتن راه حل هایی برای آینده هستند.

دانشمندان در تلاش برای بازگرداندن حیواناتی مانند دایناسورها به زندگی نیستند، اگرچه هدف برخی از آنها احیای گونه های گیاهی و جانوری منقرض شده است، اما امیدوارند که مطالعه سلول های ماقبل تاریخ بتواند منابع جدیدی از داروها و راه هایی برای جلوگیری از فعالیت عوامل بیماری زا ارائه دهد. بیماری های نهفته

این تحقیق همچنین بینشی از تاریخ بشر و چگونگی زندگی و مرگ نیاکان بشر هزاران سال پیش ارائه می دهد. ژان میشل کلاوری، استاد ژنومیک در دانشگاه پزشکی مارسی، فرانسه، برای شناسایی ویروس های زامبی در مناطق یخ زده سیبری کار می کند.

با افزایش گرمایش جهانی و ذوب شدن یخ های قطبی، ویروس هایی که ده ها هزار سال مدفون شده اند ممکن است برگردند و به طور بالقوه حیات روی زمین را از بین ببرند. در سال 2014، کلاوری ویروسی را که در مناطق یخ زده سیبری یافت شده بود را در آزمایشگاه جدا کرد و با تزریق آن به سلول های کشت شده موفق شد آن را احیا کند و برای اولین بار در 30000 سال، ویروس را عفونی کرد.

سپس، فوریه گذشته، او و تیم تحقیقاتی‌اش چندین گونه از یک ویروس باستانی را از چندین نمونه خاک جدا کردند که نشان‌دهنده پنج خانواده ویروس جدید و قبلاً ناشناخته بود. این نمونه ها مربوط به 48500 و 27000 سال پیش بوده و محققان موجودات تک سلولی را به این ویروس آلوده کردند.

کلاوری تاکید کرد: این ویروس های زامبی تهدید بزرگی برای بشریت هستند. ما این ویروس های آلوده کننده آمیب را نماینده همه ویروس های احتمالی دیگری می دانیم که ممکن است در مناطق یخ زده سیبری وجود داشته باشند.

سایر زیست شناسان احیا کننده نیز در حال مطالعه گونه های باستانی به عنوان منبع احتمالی آنتی بیوتیک ها برای مبارزه با پاتوژن هایی هستند که به طور فزاینده ای به درمان های مرسوم مقاوم شده اند. به عنوان مثال، سزار دلافونت، استاد دانشگاه پنسیلوانیا، و تیم محققانش در حال تجزیه و تحلیل اطلاعات ژنتیکی از نئاندرتال ها (نوع منقرض شده انسان های باستانی) و گونه های حیوانی منقرض شده برای یافتن پروتئین ها یا مولکول های پپتید (یک کوچک) هستند. پلیمر ساخته شده از اتحاد اسیدها و آمین ها که به ترتیب خاصی تشکیل شده است) که ممکن است قدرت ضد باکتریایی داشته باشد.

در همین راستا، امسال شرکت بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک Colossal Bioscience اعلام کرد که برنامه‌ای برای احیای دودو، پرنده بدون پروازی که در قرن هفدهم منقرض شد، دارد. این شرکت همچنین از توالی یابی پیشرفته DNA، ویرایش ژن و فناوری زیست شناسی ترکیبی (مصنوعی) برای بازیابی ماموت پشمالو و ببر تاسمانی استفاده می کند که قرن گذشته در استرالیا منقرض شدند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=165039

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.