افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 1 November , 2024
2

آغاز دومین نشست اتاق های بازرگانی مجتمع گفت و گوی همکاری آسیا/ مسائل مشترک کشورهای عضو ACD باید پیگیری شود.

  • کد خبر : 246924
آغاز دومین نشست اتاق های بازرگانی مجتمع گفت و گوی همکاری آسیا/ مسائل مشترک کشورهای عضو ACD باید پیگیری شود.

به گزارش رکنا از اصفهان؛ پورنچای دانویواتانا، دبیر مجمع گفتگوی همکاری های آسیایی، در مراسم افتتاحیه نشست اتاق های بازرگانی اعضای این مجمع، ابراز خوشحالی کرد که توانستم به عنوان رئیس ACD در این کنفرانس شرکت کنم. وی با اشاره به برگزاری اولین اجلاس اتاق های بازرگانی اعضای ACD در سال 2021 در ترکیه، گفت: […]

به گزارش رکنا از اصفهان؛ پورنچای دانویواتانا، دبیر مجمع گفتگوی همکاری های آسیایی، در مراسم افتتاحیه نشست اتاق های بازرگانی اعضای این مجمع، ابراز خوشحالی کرد که توانستم به عنوان رئیس ACD در این کنفرانس شرکت کنم. وی با اشاره به برگزاری اولین اجلاس اتاق های بازرگانی اعضای ACD در سال 2021 در ترکیه، گفت: این نشست توسط اتحادیه اتاق های بازرگانی ترکیه تحت عنوان TOBB برگزار شد و در پایان بر لزوم گسترش نشست مذکور تاکید شد. بر جلسات برای دستیابی به توافق تاکید شد.

دبیرکل مجمع گفت وگوی همکاری های آسیایی افزود: برای ادامه گفت وگوهای 35 کشور ACD و همچنین گفت وگوهای بین منطقه ای، برگزاری چنین نشستی موثر است.

وی با تاکید بر اینکه در ارتباط با ایجاد استانداردها و قوانین، ما اعضای مجمع گفتگوی همکاری های آسیایی باید تبادلات بیشتری با یکدیگر داشته باشیم، گفت: در این راستا موضوعات متعددی وجود دارد و نقش حیاتی اتاق های بازرگانی در این زمینه وجود دارد. رشته بسیار مهم است.

دبیرکل مجمع گفت وگوی همکاری های آسیایی با بیان اینکه این احتمال وجود دارد که نشست بعدی سران در قطر برگزار شود، تصریح کرد: جدا از اینکه علاقه مند به تداوم این نوع نشست ها هستم، خواستار مردم نیز هستیم. درگیر هستیم تا مشکلات موجود در این زمینه را عمیقاً تحلیل کنیم تا بتوانیم با همکاری مشکلات را حل کنیم.

پورنچای دانویواتانا ادامه داد: اگر هر یک از اتاق های بازرگانی تمایل خود را برای میزبانی و داوطلب سوم اعلام کنند، در نهایت می توانیم به اجماع برسیم.

وی خاطرنشان کرد: باید بتوانیم همکاری های چندجانبه را ارتقا دهیم تا چنین مجامعی به موفقیت برسند، بنابراین لازم است نتایج توافقات در قالب گزارش به ACD ارائه شود و با بهبود شرایط، مشکلات برطرف شود. برای پیشروی در مسیر توسعه

آغاز دومین نشست اعضای اتاق های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری های آسیایی/آسیا با ترویج گفتگو تقویت می شود

همچنین رئیس اتاق بازرگانی اصفهان ضمن خیر مقدم به میهمانان، روسای و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی کشورهای آسیایی، اعضای اتاق بازرگانی ایران، رؤسای و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی ایران، مقامات کشوری و استانی. دعوت کرد. اصفهان تصریح کرد: لازمه رشد و پیشرفت در تمامی عرصه های اجتماعی، صلح و آرامش فرهنگی، علمی و اقتصادی در هر جامعه ای از طریق گفت و گو میان جوامع و فرهنگ های مختلف حاصل می شود.

وی اصفهان را «شهر آرام خاورمیانه» خواند و با بیان اینکه اصفهان از دیرباز محل همزیستی مسالمت آمیز ادیان بوده است، افزود: مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان قرن هاست که در اصفهان با هم زندگی می کنند و تاریخچه نه وجود دارد. اختلافات بین ادیان در این شهر ثبت نشده است.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه کشورهای عضو مجمع گفت وگوی همکاری های آسیایی 56 درصد جمعیت و 35 درصد تولید ناخالص داخلی جهان را در اختیار دارند، اظهار داشت: در حال حاضر 56 درصد جمعیت و 35 درصد تولید ناخالص داخلی جهان را در اختیار دارند. کشورهای آسیایی باید از طریق هم افزایی به توسعه همه جانبه دست یابند.

وی ادامه داد: گفت و گو پیش نیاز و اساسی ترین ابزار تجارت است و تجارت علاوه بر تبادل کالا و سرمایه، مبادلات فرهنگی را نیز در بر می گیرد، بنابراین می تواند عاملی برای توسعه گفت وگو و بستری برای صلح باشد ثبات. .

کشانی خاطرنشان کرد: دومین نشست اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری‌های آسیایی با موضوع «آسیایی قدرتمندتر و منسجم‌تر از طریق فناوری‌های نوین» با هدف گفت‌وگوی بین اتاق‌های کشور از امروز (۹ فروردین ۱۳۹۳) آغاز می‌شود. تجارت

وی با اشاره به برگزاری نشست روسا و نمایندگان اتاق های بازرگانی و نشست ترویج سرمایه گذاری در آسیا در روز اول این اجلاس، تصریح کرد: در روز دوم چهار میزگرد با موضوع «فناوری های نوین» برگزار می شود. “گردشگری”، “امنیت غذایی و کشاورزی” و “توسعه پایدار” و از مهمانان اجلاس دعوت می کنم در این میزگردها حضور یافته و دیدگاه های خود را برای توسعه آسیا ارائه دهند.

وی با بیان اینکه بیانیه و گزارش کار این اجلاس به عنوان سند پایانی در مراسم اختتامیه منتشر می شود، از مهمانان دعوت کرد تا از نمایشگاه توانمندی های استان اصفهان بازدید کنند. رئیس اتاق بازرگانی اصفهان از تلاش های وزارت امور خارجه در برگزاری این نشست و حضور مهمانان خارجی قدردانی کرد.

اتاق معاون رئیس جمهوربخش خصوصی به افزایش همکاری بین کشورهای آسیایی کمک می کند

در ادامه محمدرضا بهرامان، نایب رئیس اول اتاق بازرگانی ایران، ضمن خیرمقدم به میهمانان داخلی و خارجی، گفت: خوشحالیم که دعوت اتاق را پذیرفته و از راه دور برای شرکت در این نشست به ایران آمده اید . .

وی ضمن تشکر از دبیرکل گفت و گوی همکاری های آسیایی (ACD)، روسا و نمایندگان اتاق های بازرگانی، پژوهشگران و اساتید دانشگاه های حاضر در اجلاس، افزود: احساس قوی داریم و معتقدیم که همکاری و هماهنگی بخش خصوصی همراه با دولت ها در چارچوب اجلاس سران ACD) کمک زیادی به تحقق آرمان های ما از جمله همبستگی و همکاری در زمینه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و زیست محیطی خواهند کرد و این مسیر قطعا به کاهش تنش بین دولت ها و دولت ها کمک خواهد کرد. همکاری خود را افزایش دهند. . نایب رئیس اول اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: بنابراین باید در تمامی برنامه های موازی این اجلاس از تجربیات شما بهره ببریم.

بهرامان خاطرنشان کرد: باید از اتاق بازرگانی اصفهان برای میزبانی و فراهم کردن فضا برای برگزاری این نشست دو روزه تشکر ویژه کرد. و افزود: برای شما در این جلسه آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم اسناد و مدارک تهیه شده در پایان این جلسه راهنمای جلسه بعدی باشد.

گفت و گوی همکاری آسیایی در ژوئن 2002 در چا-ام تایلند با هدف ارتقای همکاری و یکپارچگی منطقه ای بین دولت های آسیایی و سازمان های منطقه ای ایجاد شد و اکنون 35 کشور عضو آن هستند. ایران در ژوئن 2004 به این مجمع پیوست و در سال 2009 به عنوان کشور پیشگام در همکاری های فرهنگی انتخاب شد. ایران در حال حاضر رئیس این مجمع است. بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان امارات متحده عربی، روسیه، عربستان سعودی، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین اعضای مجمع گفتگوی همکاری آسیایی (ACD) هستند.

اصفهان/بهمن راعی

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=246924

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.