افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 8 November , 2024
6

ویژگی‌ های وکیل دیوان برای پیگیری پرونده

  • کد خبر : 81539
ویژگی‌ های وکیل دیوان برای پیگیری پرونده
آشنایی با ویژگی ‌های وکیل دیوان برای پیگیری پرونده، کمک می ‌کند تا شاکیان یک وکیل متخصص در این زمینه را انتخاب کنند؛ بنابراین اگر پرونده شما به دیوان عدالت اداری ارجاع داده شده و نیاز به یک وکیل متخصص دارید، با ما همراه باشید تا ویژگی ‌های وکیل دیوان را بررسی کنیم.

وکیل متخصص دیوان عدالت اداری

چه بسیار پرونده ‌هایی که پس از بررسی در مراجع قضایی با شکست مواجه شده‌اند، اما توانسته‌اند با کمک یک وکیل دیوان عدالت، رأی صادره را بشکنند و پرونده را به نفع موکل به اتمام برسانند؛ بنابراین نباید از کمک ‌هایی که یک وکیل دیوان می ‌تواند برای رسیدگی به پرونده انجام دهد، غافل شوید؛ اما قبل از انتخاب وکیل دیوان عدالت اداری بد نیست با ویژگی ‌های یک وکیل متخصص آشنا شوید و درباره خدماتی که می ‌تواند در طول روند رسیدگی به پرونده انجام دهد، اطلاعات دقیق‌تری به دست بیاورید.

 

ویژگی‌ های وکیل دیوان عدالت اداری

وکیل دیوان عدالت اداری که می ‌تواند در زمینه رسیدگی به پرونده‌ های تخلفات شهرداری ‌ها، پرونده ‌های ملکی، شکایت از سازمان‌ ها و شرکت ‌های دولتی و سازمان ‌های عمومی نقش مهمی را ایفا کند، باید فردی آگاه و متخصص به قوانین حوزه دیوان باشد. در صورتی که با نحوه شکایت در دیوان عدالت اداری آشنایی ندارید، می توانید از یک وکیل متخصص در این زمینه کمک بگیرید. این فرد باید تجربه کافی در تمام زمینه ‌ها داشته باشد و بتواند مراحل رسیدگی به پرونده را با آگاهی کامل انجام دهد. دارا بودن مهارت بالا برای تنظیم دادخواست حقوقی و توانایی اعتراض به آرای صادر شده از سازمان‌ ها و مراجع گوناگون، جزو ویژگی ‌های وکیل دیوان عدالت اداری است. از ویژگی ‌هایی که یک وکیل دیوان باید برای پیگیری پرونده داشته باشد، می‌ توان موارد زیر را نام برد.

 

توانایی رسیدگی به آرای صادره از کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری

وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ می تواند با تجربه و تخصصی که دارد به آراء صادر شده از کمیسیون ماده ۱۰۰ شکایت کند و کلیه مراحل مربوط به رسیدگی به این پرونده را پیگیری نماید. با توجه به اینکه تخلفات ساختمانی و ساخت و ساز های غیر مجاز جزو رایج ترین شکایت ‌هایی هستند که به دیوان عدالت اداری ارجاع داده می‌ شوند، استفاده از تخصص یک وکیل کمیسیون ماده صد می‌ تواند به شاکیان کمک کند تا خیلی سریع بتوانند به آرای صادر شده از این کمیسیون‌ها مانند تخریب، شکایت کنند و رای صادره را تغییر دهند.

 

توانایی بررسی اصالت اسناد

وکیل دیوان عدالت اداری برای اینکه بتواند از حق موکل خود دفاع کند، باید درباره اسناد ارائه شده تحقیق کند و اصالت آن ها را تایید نماید. همانطور که می ‌دانید اسناد در دعوا های ثبتی و ملکی باید اصالت داشته باشند و مراجع صادر کننده اسناد و امضا های موجود در آن ها همگی درست باشد؛ بنابراین وکیل دیوان باید بتواند با کمک کارشناسان و افرادی که صلاحیت بررسی اثر انگشت، امضا و مهر را دارند، این کار را انجام دهد.

 

قدرت تشخیص اسناد رسمی و عادی برای ارائه در مجامع قضایی

در کشور ما اسناد به دو صورت رسمی و عادی وجود دارند. اسناد رسمی که معمولاً توسط مراجع دولتی مورد تایید قرار می ‌گیرند، در دفاتر رسمی مانند دفتر اسناد، دفتر ازدواج و طلاق یا اداره ثبت تنظیم می ‌شوند. بعضی از اسناد که رسمی نیستند و به صورت عادی توسط افراد حقیقی تنظیم شده‌اند، برای انجام معاملات و مبادلات بین دو نفر تنظیم شده‌اند. وکیل دیوان عدالت اداری باید قدرت تشخیص این اسناد را از یکدیگر داشته باشد و بداند کدام یک از این اسناد دارای اعتبار لازم برای ارائه به مراجع قضایی هستند. بعضی از مراجع قضایی هستند که اسناد عادی را هم می ‌پذیرند، اما بعضی دیگر از مراجع قضایی تنها اسناد رسمی را مورد قبول می ‌دانند؛ بنابراین هنگام طرح دعوا و ارائه اسناد، این وکیل دیوان عدالت اداری است که باید تشخیص دهد از کدام یک از اسناد باید استفاده شود.

 

تشخیص اسناد با قدرت اجرایی

وکیل دیوان باید بتواند با بررسی اسناد رسمی تشخیص دهد که آیا این اسناد دارای قدرت اجرایی هستند یا خیر. بعضی از اسناد رسمی هستند که قدرت اجرایی ندارند. اما بعضی دیگر از اسناد با مراجعه به دادگاه و یا با صدور حکمی، می ‌توانند توان اجرایی پیدا کنند. حالا اگر وکیل دیوان بتواند این اسناد را تشخیص دهد، بدون اینکه به دادگاه مراجعه کند، برای تحقق خواسته ‌های موکل خود می ‌تواند از این اسناد استفاده کند.

 

تشخیص اسنادی که دارای اثر قانونی هستند

بعضی از اسناد تا زمانی که در دفتر اسناد رسمی ثبت نشوند، دارای اثر قانونی نیستند؛ اما برخی دیگر از اسناد نیازی به ثبت رسمی در دفتر اسناد ندارند. وکیل دیوان عدالت اداری می ‌تواند این اسناد را تشخیص دهد و بداند که کدام یک از اسناد اثر قانونی دارند و یا اثر این اسناد به چه اندازه است. بسیاری از اسناد مانند اجاره نامه، وصیت‌نامه و یا دعاوی ملکی، باید دارای تاریخ نگارش معتبر باشند. وکیل دیوان عدالت اداری می‌ تواند از اثر این اسناد در دعاوی مربوطه اطلاع کافی داشته باشد و بداند که چگونه می ‌تواند از این اسناد برای دفاع از حقوق موکل خود استفاده کند.

مشاوره حقوقی

ارائه مشاوره حقوقی در زمینه دعاوی ملکی یکی از ویژگی‌ های وکیل دیوان عدالت اداری است؛ بنابراین اگر به دنبال بهترین مشاور در این زمینه می ‌گردید، می‌توانید از کمک وکیل دیوان عدالت استفاده کنید که دارای توانایی ‌های ویژه در این زمینه است. وکیل دیوان به دلیل آشنایی با اسناد و دعاوی مربوط به املاک، می ‌تواند در زمینه بررسی پرونده ‌های این چنینی، اعتراض به رای کمیسیون ‌ها و همچنین طرح اعتراض در دیوان عدالت اداری به موکل خود کمک کند؛ زیرا یک وکیل تجربه فراوانی در زمینه شکایت از سازمان ‌های دولتی دارد و برای مقابله با اخراج ‌های غیرقانونی یا پیگیری شکایت ‌های مربوط به آزمون ‌های استخدامی در سازمان ‌های دولتی، تجربه کافی را دارد. به همین خاطر افرادی که در این زمینه مشکل دارند و یا نسبت به نتیجه ‌های به دست آمده از کمیسیون ‌های مالیاتی اعتراض دارند، می ‌توانند برای شکایت یا باطل کردن آیین نامه ‌های مربوط از مشورت و کمک وکیل دیوان عدالت استفاده کنند.

 

سخن پایانی

آشنایی با وظایف و ویژگی ‌های وکیل دیوان عدالت اداری، کمک می ‌کند تا افراد حقیقی و حقوقی بتوانند پرونده ‌های خود را سریع تر به نتیجه برسانند. در صورتی که افراد عادی بخواهند طرح دادخواست نموده و شرح دعوا را برای دیوان عدالت اداری ارسال کنند، باید تجربه کافی در این زمینه را داشته باشند. کمک گرفتن از یک وکیل دیوان عدالت اداری در این مواقع می ‌تواند چاره گشا باشد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=81539

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.