به گزارش رکنا و بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، متن این حکم به شرح زیر است:
وی بر اساس اصول دولت چهاردهم در انتصابات مبتنی بر شایستگی و عدالت و با عنایت به شایستگی، تجربه و تعهد کاری به سمت «رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و روابط عمومی» منصوب میشود.
از شما انتظار می رود با اتکال به خداوند متعال، آموزه های بدیع اسلام و احساس مسئولیت در قبال کشور و ملت عزیز ایران، تمام توان و توان خود را برای انجام وظایف و اهداف مربوط به مسئولیت تعیین شده به کار گیرید.
در ادامه حکم آمده است:
از جنابعالی انتظار می رود که پیوسته به مفاد «سوگندنامه مقامات حکومت وحدت ملی» و «میثاق رفع تعارض منافع مقامات حکومت چهاردهم» متعهد باشید. جزئیات ماموریت ها و انتظارات ضمیمه این دستور است. معاونت ها، سازمان ها، صندوق های تابعه، ادارات، مراکز و مؤسسات زیرمجموعه وزارت متبوع موظفند در جهت تحقق اهداف و مأموریت های خود با جناب عالی همکاری نمایند.
از خداوند متعال خواستارم که در انجام وظایف محوله بر اساس رهنمودهای راهبردی دولت چهاردهم و وزارت متبوع با التزام به قانون اساسی، سند چشم انداز و سیاست های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) موفق و موید باشید. برنامه هفتم
«اولویتهای استراتیژیک و مأموریتهای مورد انتظار رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و روابط عمومی حکومت وحدت ملی به شرح زیر است:
1) تلاشهای مستمر برای نهادینهسازی شفافیت، توسعه فرهنگ پاسخگویی، مسئولیتپذیری و توسعه زیرساختهای حمایتی برای افشاگران فساد و ایجاد زمینهای برای نظارت عمومی در وزارت مربوطه.
2) نظارت و بررسی میزان انطباق عملکرد کلیه واحدهای فرعی با قوانین و مقررات جاری و شناسایی و گزارش موارد قصور، قصور و تخلفات احتمالی در انجام وظایف قانونی.
3) بررسی انتصاب و هماهنگی و نظارت بر فعالیت های مدیران بازرسی سازمان های تابعه، بانک ها و صندوق ها و کارکنان اجرایی و رابطان با رعایت اصول شفافیت و انصاف در سیستم مدیریتی وزارت متبوع.
4) برنامه ریزی و هدف گذاری برای تطبیق مفاد اسناد قبلی به منظور پیشگیری، کشف و رسیدگی به فساد اداری در تمامی سطوح وزارت به منظور تقویت شفافیت، ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد اداری.
5) تعامل مستمر با نهادهای نظارتی مرتبط با وزارت متبوع و نظارت بر عملکرد دستگاهها، سازمانها، صندوقها و بانکهای تابعه.
6) انجام وظایف دبیرخانه بهداشت اداری و کمیته های حفاظت از حقوق مردم و مدیریت عملکرد و ارائه گزارش های دوره ای.
7) نظارت، برنامه ریزی و هدایت استقرار یک سیستم مدیریت عملکرد جامع در سطح دستگاه.
8) ایجاد سازوکارهای مناسب برای به روز رسانی و کارآمدی فرآیند نظارت و ارزیابی از نظر شاخص های عمومی و اختصاصی.
9) استفاده از شاخص های مناسب جهت سنجش بهینه وضعیت فعالیت های وزارتخانه با اهداف و انتظارات مورد نظر، سنجش اثربخشی، نظارت، اعلام و ارائه بازخورد مناسب جهت بهبود مسیر ارائه خدمات مطابق با انتظارات اداره کشور . و سازمان استخدامی
10) تقویت و توسعه سیستم ارتباط عمومی و استفاده از فناوری های دیجیتال به این معنا برای پاسخگویی موثر به شهروندان در کوتاه ترین زمان ممکن.
11) مدیریت و نظارت بر عملکرد مردم و سیستم عملکرد دولت (سامد).
12) تولید و ارائه اطلاعات صحیح، دقیق، به موقع و مرتبط به مراجع و اشخاص ذیصلاح در زمینه بازرسی، ارزیابی عملکرد و روابط عمومی.