افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 4 December , 2024
1

حدود 2 میلیون تن ترانزیت ریلی داریم.

  • کد خبر : 453953
حدود 2 میلیون تن ترانزیت ریلی داریم.

به گزارش بازار، سیدمحمدعلی امامی الطریقی، مدیرکل پشتیبانی و آمادگی سازمان توسعه تجارت درباره رقابت ایران گفت: تصمیمات در حوزه کریدور نه تنها اقتصادی است، بلکه تبعات مختلف سیاسی، امنیتی و حتی دارد ابعاد فرهنگی و اجتماعی و توجه به همه ابعاد نتیجه است و ثروتی حاصل می شود. اگر شرکت‌هایی که در چین هستند […]

به گزارش بازار، سیدمحمدعلی امامی الطریقی، مدیرکل پشتیبانی و آمادگی سازمان توسعه تجارت درباره رقابت ایران گفت: تصمیمات در حوزه کریدور نه تنها اقتصادی است، بلکه تبعات مختلف سیاسی، امنیتی و حتی دارد ابعاد فرهنگی و اجتماعی و توجه به همه ابعاد نتیجه است و ثروتی حاصل می شود. اگر شرکت‌هایی که در چین هستند زنجیره تامین مناسبی نداشته باشند، چه اتفاقی می‌افتد این است که در بازار مصرف ما با مشکلاتی مواجه می‌شوند و تامین کالا برایشان دشوار می‌شود. بنابراین همه ارکان و عناصر و زنجیره موجود باید در کنار هم باشند.

وی بیان کرد: نکته مهم در این زمینه برای ما این است که ظرفیت اشتغال ما بسیار افزایش می یابد و می توانیم در حوزه حمل و نقل جاده ای، ریلی و دریایی موفق تر باشیم. در نتیجه، می‌توانیم با کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل و لجستیکی که رخ می‌دهد، بخش زیادی از این درآمد را به دست آوریم. در نتیجه تخمین زده می شود که از ترانزیت و جابجایی کالا از ایران بین 1 تا 5 میلیارد دلار درآمد داشته باشیم.

در ادامه محمد سیاوشی کارشناس حمل و نقل و ترانزیت گفت: شاخص عملکرد لجستیک که هر ساله توسط بانک جهانی منتشر می شود به بررسی و تعیین جایگاه و رتبه همه کشورهای جهان از منظر لجستیک می پردازد و در این شاخص، 6 حوزه به دقت ارزیابی شده و در نهایت طبقه بندی نهایی کشورها مشخص می شود که این 6 حوزه گمرکی، زیرساختی، حمل و نقل بین المللی، ردیابی و رهگیری کالا، تحویل به موقع کالا و صلاحیت و کیفیت خدمات لجستیکی است.

سیاوشی تصریح کرد: در سال 2018 در رتبه 64 و در سال 2023 در بین 139 کشور جهان در رتبه 124 قرار داریم که متأسفانه شاهد سقوط آزاد بوده ایم و در واقع این حوزه ها بررسی شده و امروز مشکلات و موانع خود را می دانیم و می توانیم آنها را با یک برنامه راهبردی اصلاح کنیم تا بتوانیم از قابلیت های لجستیکی و ترانزیت خود استفاده لازم را ببریم.

در ادامه سید محمدعلی امامی الطریقی مدیر کل پشتیبانی و آمادگی سازمان توسعه تجارت گفت: یکی از جدی ترین مشکلات مشکلات زیرساختی است و مسیر شمال به جنوب نیز همین مشکل را دارد.

در ادامه نورالله بیرانوند مشاور مدیرکل راه آهن افزود: در حال حاضر شبکه ریلی مسیر شمال به جنوب از سه بازوی غرب دریای خزر، شرق دریای خزر و از خود دریای خزر فعال است. و ما حدود 2 میلیون تن ترانزیت ریلی داریم و در آن هستیم. در شرایط فعلی بدون افزودن امکانات این مسیر را به 5 میلیون تن خواهیم رساند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=453953

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.