محمد هاشمی با اشاره به لزوم نقد منصفانه از عملکرد دولت چهاردهم گفت: دولت چهاردهم از زمان روی کار آمدن هیچ گاه مشکلاتی را به دولت یا دولت های قبل نسبت نداد. یکی از تفاوتهای این دولت با دولتهای قبلی این است که دولتهای قبلی در زمان روی کار آمدن هر مشکلی را به دولتهای قبلی نسبت میدادند یا مشکلات را به دولتهای خارجی ارجاع میدادند. یعنی خود دولت ها مسئولیتی نپذیرفتند. آنها به سادگی مشکل را مطرح کردند و ریشه آن را به دولت دیگری نسبت دادند.
تخریب دولت ها بازی با اعتماد مردم است
وی در ادامه بیان کرد: دولت چهاردهم این روش را انتخاب نکرد. این تفاوت دولت چهاردهم با دولت های قبلی است. وقتی مردم حکومتی را انتخاب می کنند و بعد از پایان دوره حکومتی که با رای مردم حاکم بود، دولت جدید می آید و آن را از بین می برد، به نوعی با اعتماد مردم بازی می کند. مردم می بینند که یک حکومت چهار یا هشت سال است که سر کار است، اما یکدفعه توسط دولت جدید نابود می شود. به این ترتیب اعتماد مردم به دولت ها کاهش می یابد.
این فعال سیاسی در ادامه تصریح کرد: اینکه دولت چهاردهم از ابتدا اعلام کرده که قصد تخریب دولت های قبلی را ندارد، باعث می شود اعتماد مردم خدشه دار نشود. این روش هم از نظر اخلاقی و هم از نظر سیاسی خوب است. هر دولتی که سر کار برود مال جمهوری اسلامی است و باید برای مردم کار کند. وقتی دولت ها را نابود می کنیم، اعتماد مردم خدشه دار می شود. اگر انتقادی هست باید در چارچوب عادلانه انجام شود.
تخریب دولت غیراخلاقی است
وی در ادامه تاکید کرد: متأسفانه اکنون شاهد این هستیم که عده ای و برخی ارگان ها تلاش می کنند کار این دولت را تمام کنند. یعنی راه نابودی را در پیش گرفته اند و نابودی آنها هم هدف است. می گویند این دولت نه اخلاقی و نه سیاسی نمی تواند کارش را تمام کند. این تخریب ها نوعی بداخلاقی است. چرا باید گفت که این دولت نمی تواند کارش را تمام کند؟ این دولت مانند همه دولت ها عمل می کند، با این تفاوت که دولت های قبلی را نابود نمی کند.
وی افزود: گرایش هایی وجود دارد که در انتخابات شکست خوردند و امروز به دنبال جبران شکست خود با تخریب دولت شماره 14 هستند که این رفتار نادرستی است. اگر انتقادی از دولت وجود دارد باید منصفانه باشد.