به گزارش بازار، علی آقامحمدی مدیر گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری در اجلاس جهانی تعاون در هند اظهار داشت: پس از ابلاغ سیاست کلی رهبران، مشارکت تعاونی ها در اقتصاد ایران دو برابر شد. علی آقامحمدی در اجلاس سران همکاری های جهانی در دهلی نو با اشاره به اهمیت همکاری و جایگاه والای این بخش در جمهوری اسلامی ایران گفت: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به صراحت به اهمیت همکاری در اقتصاد اشاره دارد. . ایران تا جایی که ماده 44 این قانون به همکاری اشاره دارد. از آن به عنوان رکن دوم اقتصاد ایران یاد شده است و همکاری مورد حمایت ارکان رژیم ایران است.
آقا محمدی مدیر معاونت اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) که به همراه هیئت اتاق تعاون ایران برای شرکت و سخنرانی در اجلاس همکاری های جهانی عازم هند شد، گفت: با توجه به اهمیت همکاری و بر اساس اصل 44 قانون اساسی، سیاست های کلی این اصل توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در سال 1383 با تاکید بر همکاری و همکاری ابلاغ شد. مردمی شدن اقتصاد و از این حیث قانون اجرای آن سیاست ها نیز در شورای اسلامی تصویب شد و در حال اجراست.
وی در ادامه با اشاره به اینکه مردم ایران سال هاست از روش تعاونی استفاده می کنند، تصریح کرد: نقش اقتصاد تعاونی در تولید ناخالص ملی ایران از سال 1359 تا 1384 یعنی به مدت 35 سال 2 درصد بوده است که این رقم در تولید ناخالص ملی ایران بوده است. به دست آمد. با ابلاغ سیاست ها و قوانین اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی این میزان را چهار تا هشت درصد افزایش داده است.
در این دیدار مدیر گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با اشاره به اجرای طرح ساماندهی محلات کم برخوردار و حمایت از اقشار متوسط و ضعیف جامعه ایران در قالب طرح 2020 گفت: در ایران روش همکاری برای رفاه جامعه است و از کاهش قشربندی استفاده می شود تا با استفاده از ظرفیت تعاونی سال 2020 محله ها شناسایی شوند. مردم محروم ایران و ذینفعان آنها. آنها در قالب یک تعاونی سازماندهی شده و اقدامات مناسبی برای اسکان آنها و بهبود کیفیت زندگی آنها در حال انجام است.
آقا محمدی با اشاره به حمایت نظام دولتی جمهوری اسلامی ایران از تعاونی ها و اتاق تعاون ایران به عنوان نماینده مردمی بخش تعاون کشور گفت: در راستای حمایت از تعاونی های غیردولتی و بر اساس قوانین متعددی که در ایران وضع شده است، اتاق تعاون ایران نماینده تعاونی های کشور در بسیاری از شوراهای عالی تصمیم گیری و تصمیم گیری کشور عضویت دارد که نشان از اهمیت و نگاه حمایتی رهبر معظم انقلاب و انقلاب دارد. دولت جمهوری اسلامی ایران نسبت به تعاونی ها.
وی در ادامه بیان کرد: بر اساس سیاستهای کلان جمهوری اسلامی ایران در خصوص واگذاری بنگاهها و چابکسازی دولت، بسیاری از بنگاههای بزرگ و کوچک اقتصادی که تحت کنترل دولت بودند به تعاونیها و بخش خصوصی واگذار میشوند.
بر اساس این گزارش، کنفرانس جهانی تعاون با همکاری اتحادیه بین المللی تعاون از 5 تا 10 آذرماه سال جاری با حضور مقامات 108 کشور در دهلی نو پایتخت هند برگزار می شود. و مدیر گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری حضور دارند.