افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 27 November , 2024
0

توسعه چشم انداز تعاونی مستلزم تقسیم کار جهانی و مشارکت دولت ها است.

  • کد خبر : 447138
توسعه چشم انداز تعاونی مستلزم تقسیم کار جهانی و مشارکت دولت ها است.

به گزارش بازار اتاق تعاون ایران، اشاره «بهمن عبداللهی» در اجلاس همکاری های جهانی در دهلی نو به نامگذاری سال 2025 از سوی سازمان ملل به عنوان سال بین المللی همکاری، اهمیت این موضوع را نشان می دهد. وی بر اهمیت نقش تعاونی ها در کشورهای مختلف به ویژه جمهوری اسلامی ایران و حمایت همه […]

به گزارش بازار اتاق تعاون ایران، اشاره «بهمن عبداللهی» در اجلاس همکاری های جهانی در دهلی نو به نامگذاری سال 2025 از سوی سازمان ملل به عنوان سال بین المللی همکاری، اهمیت این موضوع را نشان می دهد. وی بر اهمیت نقش تعاونی ها در کشورهای مختلف به ویژه جمهوری اسلامی ایران و حمایت همه جانبه رهبر معظم انقلاب از قشر مردمی تعاونی ها در ایران تاکید کرد.

وی افزود: در سال بین‌المللی تعاون، علاوه بر درک اهمیت فعالیت‌های تعاونی در کشورها، باید حداکثر استفاده را در زمینه‌های اقتصادی و تجاری کرد و اصول و توانمندی‌های تعاونی‌ها را معرفی کرد.

رئیس اتاق تعاون ایران تصریح کرد: رشد بالای جمعیت، پیری جمعیت، گسترش اقتصاد غیررسمی در نتیجه رشد شهرنشینی، افزایش چشمگیر نابرابری و چالش های عمیق زیست محیطی محصول فردگرایی افراطی جامعه مدرن است. بود و این حقایق آشکار دیگر با رشد اقتصادی بالا همراه نیست و افزایش نسبی رفاه عمومی قابل کتمان نیست.

وی تاکید کرد: لازم است دنیا با این واقعیت ها مواجه شود و این نکته اساسی را بپذیرد که با رویکردهای کنونی نمی توان با این مسائل پیچیده مقابله کرد.

عبداللهی ادامه داد: طبق برآوردها حدود دو سوم نیروی کار تحت تاثیر اتوماسیون و هوش مصنوعی قرار خواهند گرفت. این موضوع از یک سو به معنای گسترش چشمگیر بهره وری و تغییرات عمیق در روابط اجتماعی و نابرابری است. تغییرات اقلیمی به مرز خطرناکی رسیده است و بر اساس برآوردها، در سال 2050 تعداد افراد بالای 65 سال دو برابر افراد زیر پنج سال خواهد بود.

عضو هیأت مدیره اتحادیه جهانی تعاون خاطرنشان کرد: در این شرایط دنیا باید تصمیم بگیرد که چگونه با این چالش ها روبرو خواهد شد و اساساً چه گزینه هایی برای کاهش تبعات منفی این تغییرات و افزایش مزایای آن دارد. گفت: تجربه جهانی نشان داده است که در میان این تغییرات شگفت انگیز و پیامدهای منفی مهم آن، تعاونی ها چاره ساز هستند.

عبداللهی افزود: تعاونی ها به عنوان یک بنگاه اجتماعی می توانند مشارکت مردمی را در رسیدگی به تغییرات زیست محیطی افزایش دهند و در این زمینه نقش مهمی ایفا کنند. آنها از یک طرف آگاهی عمومی را از جدی بودن وضعیت فعلی و تمایل مردم برای مشارکت بیشتر افزایش می دهند. افزایش پروژه های کارآفرینی اجتماعی

وی با بیان اینکه مشارکت بیشتر در واقع جوهره همکاری است، گفت: از سوی دیگر پیشرفت های فناوری، شبکه های اجتماعی و بسترهای مختلف مجازی همگرایی عمومی را بیش از گذشته ممکن کرده است. به عبارت دیگر، هم دانش عمومی و هم پیشرفت‌های فناوری، زمینه بی‌سابقه‌ای را برای رشد تعاونی‌ها فراهم کرده است.

رئیس اتاق تعاون ایران تصریح کرد: در کنار روحیه تعاون و جهت گیری اساسی آن که مسائل اجتماعی و زیست محیطی را در کنار دغدغه های اقتصادی می بیند، می توان راه حلی برای مقابله با چالش های مذکور پیدا کرد. برای این کار باید شاهد رشد همکاری در حلقه های مختلف زنجیره ارزش جهانی بود که مستلزم مشارکت همزمان دولت ها و ملت ها و تقسیم کار جهانی بر اساس مزیت های نسبی است.

یکی از اعضای هیئت مدیره اتحادیه جهانی تعاون گفت: اصل همکاری تعاونی ها از طریق ایجاد همکاری بین تولیدکنندگان توانسته به تکمیل زنجیره های تولید در بسیاری از اقتصادها کمک کند و از آنجا منجر به ایجاد اشتغال بیشتر شود. و ثروت از این نظر اتحادیه ها و تعاونی ها نقش محوری و اساسی ایفا می کنند.

عبداللهی با اشاره به وضعیت کنونی بخش تعاون در کشورمان، گفت: در اقتصاد ایران، تعاونی با بیش از 575 اتحادیه تخصصی در کشور و استان ها، ظرفیت کافی برای تکمیل زنجیره تولید کشور را دارد.

وی بیان کرد: از سوی دیگر بیش از 6800 تعاونی تامینی در حال فعالیت هستند که بر اساس استانداردها، مطالعات بازار و همچنین تامین مواد اولیه که می تواند به این زنجیره کمک کند، دارای نشانه گذاری و ظرفیت تولید خوبی هستند.

گفتنی است، کنفرانس جهانی تعاون که توسط هند و با همکاری اتحادیه بین المللی تعاون برگزار می شود، از 5 تا 10 آذرماه سال جاری با حضور مقامات 108 کشور در دهلی نو پایتخت هند برگزار می شود. ایران و مدیر گروه اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی در آنجا حضور دارند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=447138

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.