به گزارش رکنا از اصفهان؛ سعید فردینی مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان در مراسم معرفی و افتتاح پروژه «اصفهان من+220» گفت: با توجه به تعدد تغییراتی که در حال انجام است، تحول در حال تولید است و یک مورد. از نوآوری های اصلی در دوره جدید شهرداری ما در کوچ.” حرکت از مکانی به فضای مجازی و آوردن خدمات به فضای مجازی است.
وی با بیان اینکه نیاز به شفافیت یکی از دلایل اصلی حرکت به سمت فضای مجازی است، افزود: شفافیت اطلاعات منجر به تحلیل داده ها و ارائه خدمات بهتر می شود. محیط هوشمند یک هدف نیست، بلکه یک رویکرد است که در شهرداری اصفهان در دو بعد ملموس دیده می شود: اپلیکیشن اول «مرد اصفهان» و پلتفرم دوم «شهر هوشمند».
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان ادامه داد: هدف نرم افزار من اصفهان این است که اگر فردی خدماتی از شهرداری اصفهان می خواهد یا نیاز به اطلاعات دارد یکی از خدمات آن ارائه رویدادهای شهرداری با فعال سازی مکان نما است. تمرکز این نرم افزار ارائه خدمات در فضای مجازی می باشد.
وی با اشاره به بخش اتوبوس نرم افزار «اصفهان من» افزود: زمانی که این بخش به نرم افزار اضافه شد، هفت هزار نفر در هفته اول از آن استفاده کردند در حالی که هنوز اطلاع رسانی نکرده بودیم که نشان می دهد چقدر است. مردم آیا به این اطلاعات نیاز دارند؟ و نرم افزار اصفهان من یکی از آپدیت های هوشمند است.
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان درباره پلتفرم شهر هوشمند گفت: مواردی مانند هوشمندسازی چراغ راهنمایی، آبیاری فضای سبز و نظارت تصویری شهر از طریق این بستر انجام می شود که توسط کارشناس اصفهانی ساخته شده است. شرکت مستقر در ایران و اولین پلتفرم یکپارچه شهری است.
وی با تاکید بر لزوم اعتمادسازی در مخاطبان گفت: تا سال گذشته کاربران نرم افزار اصفهان من مبلغی را پرداخت می کردند، اما خدماتی که نیاز به پرداخت بیشتر داشت به صورت حضوری انجام می شد و باید اعتمادسازی می شد. و ما آن را با همه کاربران امتحان می کنیم. بیایید این اعتماد را ایجاد کنیم.
وی، نرم افزار اصفهان من را مخاطب محور دانست و اظهار داشت: این سامانه شهرداری محور نیست و شش طیف از شهروندان، گردشگران، مشتریان، پیمانکاران، کارکنان و بخش سازمانی را تحت پوشش قرار می دهد و تلاش شده است فضا ساده شود. برای عموم مردم که لطف نیست بلکه یک الزام است.
وی خاطرنشان کرد: طرح «اصفهان من+220» که به تازگی به این اپلیکیشن اضافه شده است شامل 150 سرویس سازمانی و 14 زیرساخت و مابقی شامل امکانات فنی مختلف از جمله مسیریابی، تبدیل گفتار به متن و … است.
فردانی افزود: قسمت تاسیسات فنی با هدف جلب رضایت کاربران به این اپلیکیشن اضافه شده است.
اصفهان در آینده نزدیک دارای بندر ارتباطی بین المللی می شود
در ادامه سیدعلی مرک نژاد سخنگوی شهرداری اصفهان نیز در این جلسه اظهار داشت: حفظ هویت و شخصیت شهر و شهرداری یکی از رسالت های مدیریت شهری اصفهان در این دوره بوده که در ابتدا شامل پرهیز از آسیب به شهر می شود. و در مراحل بعدی شامل اجرای پروژه هایی با محوریت حفظ است. زمینه تاریخی بود.
معرک نژاد مبارزه با مفاسد اداری، تکریم کارفرمایان و احترام به کرامت کارکنان شهرداری را از دیگر دغدغه های مدیریت شهری در این دوره دانست و افزود: برای این امر الکترونیک و توسعه هوشمندی در فرآیند ارائه خدمات به شهروندان در کانون توجه قرار گرفت. . دستور کار
وی با بیان اینکه اپلیکیشن «اصفهان من» در سه سال گذشته پیشرفت چشمگیری داشته و در راستای هوشمندسازی گام های موثری برداشته است، گفت: درگاه های الکترونیکی شهرداری برای ما برنامه بزرگی محسوب می شود. با توسعه فضای مجازی، نقش پرتال ها بسیار مهم می شود و اساس خدمات هوشمند به شمار می روند.
وی با بیان اینکه پورتال شهرداری سال هاست نیاز به اصلاح و به روز رسانی داشته است، افزود: پس از یک سال تلاش تلاش ها در این زمینه انجام شده و پورتال الکترونیکی شهرداری اصفهان و مناطق شهرداری با ارائه خدمات جدید در دسترس عموم قرار خواهد گرفت. . ضمناً درگاه ارتباطی با بیرون نیز اجرا شده است که برای گردشگران مورد استفاده قرار می گیرد.
سخنگوی شهرداری اصفهان ادامه داد: ایجاد پرتال بین المللی برای معرفی کامل و دقیق اصفهان دغدغه دیرینه ای بود که در زمان مسئولیت فعلی شهرداری مورد توجه قرار گرفت و برای معرفی اصفهان به بهترین شکل ممکن این کار را انجام دادیم. این امر با همکاری سازمان ها و ادارات مختلف که به زودی اعلام خواهد شد.
اصفهان/بهمن راعی