افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 26 November , 2024
0

مدیران ارشد شرکت های اقتصادی نباید در پذیرش هوش مصنوعی تردید کنند

  • کد خبر : 445897
مدیران ارشد شرکت های اقتصادی نباید در پذیرش هوش مصنوعی تردید کنند

به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی تهران، هدف از برگزاری این کارگاه ارائه هوش مصنوعی باروری به عنوان یکی از مهم ترین محرک های تحول دیجیتال در صنایع مختلف بود. بنابراین، در این دوره سرفصل هایی وجود دارد که به شرکت ها کمک می کند نه تنها کارایی عملیاتی خود را […]

به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی تهران، هدف از برگزاری این کارگاه ارائه هوش مصنوعی باروری به عنوان یکی از مهم ترین محرک های تحول دیجیتال در صنایع مختلف بود. بنابراین، در این دوره سرفصل هایی وجود دارد که به شرکت ها کمک می کند نه تنها کارایی عملیاتی خود را افزایش دهند، بلکه مدل های تجاری جدیدی ایجاد کنند که آنها را در بازار رقابتی پیشتاز نگه می دارد.

از آنجایی که ما در مرکز تحول و نوآوری دیجیتال اتاق بازرگانی تهران معتقدیم که این منطقی‌سازی باید از مدیران عامل و مدیران ارشد سازمان‌ها و شرکت‌ها آغاز شود و به سایر بخش‌های اکوسیستم اقتصادی کشور تسری یابد، این برنامه برای مدیران اجرایی و مدیران ارشد تدارک دیده شد. کسب و کار اقتصادی

کامران باقری، مدیرعامل و یکی از بنیانگذاران اسمایلینو، پذیرش هوش مصنوعی را یک ضرورت خواند و گفت: خوشا به حال شرکت‌هایی که فعالانه فرصت‌های این فناوری را دنبال می‌کنند. مانند رویدادهای گذشته، این موضوع شامل فرصت ها نیز می شود. در گذشته، کسانی که فناوری جدید را می پذیرفتند، از مزایا و فرصت های آن بهره می بردند و کسانی که آن را رد می کردند، حضور خود را در عرصه رقابت از دست می دادند. حتی در مواردی برخی از آنها حذف شدند.

باقری ویژگی متمایز هوش مصنوعی به ویژه هوش مصنوعی مولد را با پدیده قبلی دیگر یعنی سرعت شتاب آن معرفی کرد.

مدیرعامل اسمایلینو با تاکید بر سرعت بسیار بالای پیشرفت و تغییرات هوش مصنوعی، نقش آن را در کسب و کار حیاتی دانست و گفت: تغییرات 10 سال اخیر که با توجه به توسعه اینترنت حاصل شده است، عامل تغییر است. در مکانیزم بازار که به نظر می رسد نتیجه این موج فناوری است. حالا باید منتظر حضور و مشارکت بازیگران جدید باشیم.

باقری نیروی زاینده از متخصصان هوش مصنوعی را نیرویی کوچک اما پرهزینه خواند که تاثیر آن بر یک سازمان و آینده مسیر شغلی آن غیرقابل انکار است. وی خاطرنشان کرد: سازمان ها باید به حضور این نیرو در سازمان خود توجه کنند تا از این فناوری بهره مند شوند و در مسیر توسعه عقب نمانند.

وی پذیرش استفاده از هوش مصنوعی در سازمان ها را امری ضروری و مهم دانست و برای این امر ابتدا باید در ذهن مدیران عامل پذیرفته شود و در خصوص سختی های این نوع تصمیم گیری گفت: مدیریت لایه ها. از سختی ها و پیچیدگی های من آگاه است، اما هوش مصنوعی پدیده ای است که با سرعت بسیار بالایی در حال توسعه است و برای اولین بار در تاریخ است.

باقری با توجه به تجربه خود از برگزاری جلسات با مدیران عامل شرکت های خصوصی طی سال گذشته، نتیجه 99 درصد این جلسات را ادامه کار به سبک قبلی اعلام کرد. مدیران عامل می خواهند منتظر بمانند تا جایگاه و جایگاه این فناوری در جهان مشخص شود و شاید پس از آن بتوانند برای استفاده از آن تصمیم بگیرند. بنابراین تا آن زمان فعالیت ها مانند گذشته ادامه خواهد داشت.

این استاد دانشگاه هوش مصنوعی باروری را فرصتی دانست که پیش از این تا این حد در اختیار شرکت ها قرار نگرفته بود و به گفته وی تاخیر در استفاده از آن تاخیری مهلک است.

مدیرعامل اسمایلینو بیان کرد: فرآیند پذیرش و استفاده از هوش مصنوعی باروری شامل 4 مرحله است. اولین قدم درک این فناوری جدید است، قدم بعدی آگاهی از تأثیرات آن بر جنبه های مختلف زندگی و تجارت است. بعد از این دو مرحله باید این موضوع را بیشتر و عمیق تر بشناسیم. آخرین مرحله شناخت آن و نحوه استفاده از آن است. همه این مراحل بسته سواد هوش مصنوعی نامیده می شوند.

وی هوش مصنوعی به ویژه هوش مصنوعی مولد را پدیده بسیار مهمی دانست که فرآیندهای کسب و کار را در جهان تغییر داده است.

داده ها هنوز اول هستند

در ادامه هادی ویسی، معاون فنی و یکی از بنیانگذاران Smileino و از دیگر اساتید این کارگاه، درباره تغییر استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی نسبت به ابتدای معرفی آن ها گفت: آمارهای جمعی نشان دهنده استفاده از ChatGPT است. و کاهش استفاده از موتور جستجوی گوگل. این نشان دهنده قدرت هوش مصنوعی تولید مثل است.

معاون فنی رئیس جمهور اسمایلینو استدلال و برنامه ریزی، شناخت، درک و یادگیری را سه ویژگی کلیدی هوش مصنوعی برشمرد و گفت: انجام همزمان کارها ویژگی و توانایی بارز انسان به عنوان باهوش ترین است و این سطحی از که تکنولوژی دور از دسترس نیست. البته این اتفاق ترس ها را تشدید می کند و اتفاقات غیرمنتظره ای را به همراه دارد.

ویسی اعلام کرد که بر اساس تحقیقات و پیش‌بینی‌ها، در 5 سال آینده به سطح AGI و تا سال 2045 به سطح super AGI خواهیم رسید.

با توجه به اینکه تاکنون تمامی شرکت ها سطوح و مصادیق هوش مصنوعی را می دانستند و تجربه استفاده از این ابزار را داشتند، مرحله استفاده از این فناوری برای شرکت ها در حال حاضر از حوزه های توصیفی، تشخیصی می گذرد و وی پیش بینی کرد که در حال حاضر در مرحله تجویزی

VC داده های کافی، زیرساخت های پردازشی و حافظه و همچنین الگوریتم ها و روش ها را سه ضلع مثلث یک الگوریتم هوش مصنوعی در نظر گرفت و آن را مهمترین رکن نامید.

وی با اشاره به اینکه تجمیع نشدن داده ها عاملی است که بر موضوع محدودیت داده ها تأثیر می گذارد و باید به آن توجه شود، گفت: بازی شرکت های کشور در موضوع هوش مصنوعی هنوز شروع نشده و تحول ایجاد شده است. که این فناوری ایجاد کرده است با هیچ یک از فناوری های قبلی قابل مقایسه نخواهد بود.

بر اساس این گزارش، سلسله نشست‌های فناوری روز مرکز تحول دیجیتال و نوآوری اتاق بازرگانی تهران، فرصتی بی‌نظیر برای همه علاقه‌مندان به فناوری‌های روز است تا در کنار شبکه‌سازی، با یکدیگر به تبادل نظر و تبادل نظر بپردازند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=445897

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.