افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 26 November , 2024
0

افزایش تولید روزانه بنزین در پالایشگاه اصفهان به 14.5 میلیون لیتر

  • کد خبر : 445707
افزایش تولید روزانه بنزین در پالایشگاه اصفهان به 14.5 میلیون لیتر

به گزارش روابط عمومی و بین الملل هلدینگ پتروپالایش اصفهان، اصغر صابری معاون تولید پالایشگاه اصفهان با اشاره به اینکه پالایشگاه اصفهان یکی از بزرگترین و پیشرفته ترین پالایشگاه های کشور است، گفت: در حال حاضر 23 درصد تولید کشور را تامین می کند. این پالایشگاه با در نظر گرفتن عدم تعادل مصرف سوخت در […]

به گزارش روابط عمومی و بین الملل هلدینگ پتروپالایش اصفهان، اصغر صابری معاون تولید پالایشگاه اصفهان با اشاره به اینکه پالایشگاه اصفهان یکی از بزرگترین و پیشرفته ترین پالایشگاه های کشور است، گفت: در حال حاضر 23 درصد تولید کشور را تامین می کند. این پالایشگاه با در نظر گرفتن عدم تعادل مصرف سوخت در کشور به ویژه در استان های شمالی و شرقی کشور در شهریور ماه، نقش مهمی در تامین بنزین و گازوئیل حدود 17 استان کشور ایفا می کند. شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی افزایش تولید بنزین را در دستور کار پالایشگاه اصفهان قرار داد.

وی بیان کرد: در نتیجه نتایج فوق، تولید روزانه بنزین در این پالایشگاه از 12.5 میلیون لیتر به 14.5 میلیون لیتر افزایش یافت.

مهندس اصغر صابری اظهار داشت: اقداماتی برای افزایش تولید در پالایشگاه اصفهان انجام شد از جمله؛ ظرفیت فرآوری پالایشگاه از 370 هزار بشکه در روز به 390 هزار بشکه افزایش یافت، واحدهای CCR و CRU برای تولید بنزین بهینه شدند، نفتا از پالایشگاه ستاره خلیج فارس تامین و از پالایشگاه با بنزین مخلوط شد.

وی با اشاره به استانداردهای تولید بنزین و گازوئیل در این مجموعه گفت: در پالایشگاه اصفهان بنزین یورو 5 با اکتان 91 و مطابق با استانداردهای جهانی تولید می شود که کیفیت بالاتری نسبت به بنزین معمولی با اکتان دارد. عدد 84. این در حالی است که در اکثر جاها به اشتباه به آن بنزین معمولی می گویند. فرهنگ سازی به این معنا از طریق رسانه ضروری است.

معاون تولید پالایشگاه اصفهان در پاسخ به این سوال که چرا برخی از پمپ بنزین ها یورو 5 اعلام می شود، آزمایش ها نشان می دهد که آنها یورو 5 نیستند، گفت: پالایشگاه اصفهان تنها تولید کننده بنزین است و تمام بنزین را توزیع می کند. به شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی تولید می کند، بنابراین از نظر نحوه توزیع و اختلاط با سایر بنزین ها، پالایشگاه ها باید از طریق شرکای توزیع نظارت شوند.

مهندس صابری در خصوص توزیع مستقیم بنزین توسط پالایشگاه اصفهان گفت: از نظر برندسازی تلاش شده است تا سوخت شرکت های برند از طریق پالایشگاه و به صورت مستقیم تامین شود و هدف ما تضمین کیفیت برای مکان های برند در اصفهان و آن است. محیط اطراف است. اما متاسفانه این امر هنوز محقق نشده است و نیاز به همکاری بیشتر در این زمینه از طریق منابع ذیصلاح است.

معاون تولید پالایشگاه اصفهان در ادامه با بیان اهمیت رعایت استانداردهای زیست محیطی در این پالایشگاه گفت: پالایشگاه اصفهان علاوه بر رعایت استانداردهای شرکت پالایش و پخش، استانداردهای زیست محیطی را نیز جدی گرفته است.

وی تاکید کرد: اقدامات پالایشگاه در زمینه نصب واحدهای شیرین کننده گازوئیل و کاهش ترکیبات گوگردی از 10 هزار پی پی ام به کمتر از 50 پی پی ام مطابق با استانداردهای روز دنیا است که هوای پاک را به ارمغان آورده است اما منجر به گوگرد روزانه شده است. تولید گوگرد از حدود 200 تن به حدود 300 تن در پالایشگاه افزایش یافته است.

مهندس صابری تصریح کرد: با بهره برداری از واحد RHU (شیرین سازی فرآورده های سوخت سنگین) در سال 1404، ترکیبات گوگردی از حدود 30 هزار پی پی ام به کمتر از 5 هزار پی پی ام کاهش می یابد و شاهد هوای پاک تری در اصفهان و سایر شهرها خواهیم بود. شهرهای کشور و با راه اندازی این واحد حدود 400 تن گوگرد دیگر تولید می شود و مجموع تولید گوگرد پالایشگاه به 700 تن افزایش می یابد.

این مسئول ادامه داد: تولید گوگرد یکی از معضلات صنعت پالایش است، از این رو با افزایش تولید گوگرد در پالایشگاه و با احداث پارک گوگرد و استفاده بهینه از گوگرد، محصولات جدیدی مانند اسید سولفوریک، فسفریک تولید می شود. اسیدها، کودهای گوگردی، مواد شیمیایی سولفید سدیم و …..

مهندس صابری تصریح کرد: پروژه ای به نام TGT در این پالایشگاه به بهره برداری رسیده است که تاثیر زیادی در کاهش انتشار ترکیبات گوگردی در هوا داشته و از انتشار حدود 15 تن ترکیبات گوگردی به آن جلوگیری شده است محیط زیست . این پروژه برای پالایشگاه هزینه زیادی دارد و هیچ سود اقتصادی قابل توجهی برای ما ندارد اما به دلیل اثرات مثبت زیست محیطی برای ما مهم است. این طرح سوخت گازی کوره ها را بهینه کرد و گازهای آلاینده را کمتر از حد استاندارد کاهش داد و تمام مشعل های اضطراری پالایشگاه را خاموش کرد.

وی همچنین به پروژه های بهینه سازی مصرف آب پالایشگاه اصفهان اشاره کرد و افزود: یکی از بزرگترین دغدغه های پالایشگاه در حال حاضر و آینده تامین آب مورد نیاز پروژه ها و بهینه سازی مصرف آب است که نظارت بر آن را شامل می شود. پروژه تامین آب سالم، ساخت پیش تصفیه و بهینه سازی تصفیه خانه شاهین شهر برای دریافت حداکثر پساب، ساخت و بهره برداری از مخازن استراتژیک 300000 متری مکعب، بهینه سازی مسیرهای اطفای حریق و تامین فشار مناسب به شبکه، ساخت دو دستگاه خنک کننده هیبریدی، ساخت HIRO و ZLD از پروژه های بزرگ جلوگیری از هدر رفت آب هستند که در پایان سال جاری به بهره برداری می رسند.

معاون تولید پالایشگاه اصفهان در خصوص کیفیت نفت خام وارداتی به پالایشگاه اصفهان و فرآیند تولید نفت خام گفت: نفت خام وارداتی به پالایشگاه اصفهان از کیفیت بالایی برخوردار است و بهبود فرآیندهای پالایش و تولید محصولات با پروژه های با ارزش افزوده بالا و زنجیره ارزش در حال اجرا هستند. پالایشگاه تازه تصاحب شده همچنین فرصت افزایش ظرفیت و تولید محصولات ارزشمند را فراهم می کند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=445707

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.