نادیا زکالوند: همیشه می گفتند تابش نور آبی از صفحه گوشی هوشمند باعث می شود مغز فکر کند هنوز روز است و شما را بیدار نگه می دارد و خواب شما را در شب مختل می کند.
اما متخصصان سلامت با تحقیقات بیشتر متوجه شده اند که مشکل بردن گوشی هوشمند به رختخواب فراتر از این کلمات است.
بر اساس تحقیقات انجام شده توسط محققان دانشگاه آریزونا در آمریکا مشخص شده است که هر فرد به طور متوسط بیش از 2600 بار گوشی خود را لمس می کند و این باعث می شود گوشی ها به سرعت آلوده شوند. در واقع، دکمه های گوشی های هوشمند 10 برابر بیشتر از توالت های فرانسوی باکتری دارند.
در یک نظرسنجی دیگر، حداقل 51 درصد از مردم هرگز تلفن های خود را تمیز نمی کنند و تجمع باکتری در این دستگاه ها در حال افزایش است.
در بررسی دستگاههای مختلف خانگی، مانند کنترل از راه دور یا ساعتهای مچی هوشمند، تلفنهای همراه از نظر آلودگی رقابت را به خود اختصاص دادند.
شایعترین نوع باکتری موجود در دستگاههای تکنولوژیکی، بهویژه گوشیهای هوشمند، سودوموناس آئروژینوزا نام دارد و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف را در معرض خطر قرار میدهد و باعث تحریک پوست یا اختلال در خواب میشود.
این نوع باکتری در مدفوع سوسک ها نیز یافت شده است و وقتی با گوشی هوشمند روی صورت خود به رختخواب می روید، مثل این است که فضولات سوسک را در رختخواب خود ریخته اید.
انجام دادن
برای دور ماندن از این میکروب ها، بهتر است گوشی هوشمند خود را هنگام خواب دور نگه دارید. اگر نمی توانید این کار را انجام دهید، قبل از خواب گوشی خود را با ضدعفونی کننده های UV یا دستمال های الکلی تمیز کنید.
اگر گوشی هوشمند خود را زیر بالش خود نگه می دارید، روبالشی را دو بار در هفته بشویید.
با دور نگه داشتن گوشی از تخت گرم یا تمیز کردن مرتب آن، می توانید از رشد این باکتری های بیماری زا جلوگیری کنید.
فواره:
۲۳۳۲۳۳