افزونه پارسی دیت را نصب کنید Monday, 25 November , 2024
0

کشت 31700 هکتار چغندر قند پاییزه

  • کد خبر : 444906
کشت 31700 هکتار چغندر قند پاییزه

به گزارش بازار وزارت جهاد کشاورزی، پیمان حسدی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون قراردادهای کشت پاییزه چغندر بین کارخانه های قند و کشاورزان کشور برای بیش از 33 هزار و 645 هکتار منعقد شده که تا امروز 31 هکتار از این میزان بوده است. ، 1700 هکتار زیر کشت رفته است. مدیر طرح گیاهان […]

به گزارش بازار وزارت جهاد کشاورزی، پیمان حسدی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون قراردادهای کشت پاییزه چغندر بین کارخانه های قند و کشاورزان کشور برای بیش از 33 هزار و 645 هکتار منعقد شده که تا امروز 31 هکتار از این میزان بوده است. ، 1700 هکتار زیر کشت رفته است.

مدیر طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: پاییز امسال درخواست حداقل 50 هزار هکتار کشت چغندرقند دریافت کردیم اما به دلیل محدودیت ظرفیت صنعتی در مناطق مستعد اجازه نمی دهیم. برای افزایش کشت در این سطح.

وی گفت: برای کشت پاییزه حداقل 20 هزار تن ظرفیت صنعتی برای استحصال قند چغندر در کارخانه های خوزستان و 10 هزار تن در استان های ایلام و گلستان نیاز است.

حسدی گفت: در کشت پاییزه بیشتر آب مورد نیاز از طریق آب باران یا آب سبز تامین می شود.

مدیر طرح گیاه قند درباره کشت نهالستانی چغندرقند گفت: کشت نهالستانی به صورت محدود انجام می شود و در استان هایی مانند خراسان رضوی که آب کمتری دارند استقبال بیشتری از این نوع کشت می شود.

وی محدودیت ابزارهای خاص برای کشت بذر را یکی از دلایل محدودیت توسعه این نوع محصول دانست و افزود: کشت بذر چغندرقند را به عنوان یک مدل زراعی دنبال می کنیم که در آن آب کمتری مصرف شود.

حسادی با بیان اینکه با روش کشت بذر طول دوره رشد و تعداد دفعات آبیاری کاهش می یابد، تصریح کرد: علاوه بر ادامه کشت بذر چغندرقند، به دنبال روش های دیگری نیز برای افزایش بهره وری و عملکرد تولید هستیم. و از این نظر یکی از روش هایی که روی آن کار می کنیم افزایش تعداد بوته در هکتار است.

مدیر طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورزی گفت: تلاش می کنیم تعداد بوته ها را از 80 هزار به 100 هزار بوته در هکتار برسانیم تا حداقل عملکرد تولید چغندرقند 80 تن در هکتار باشد.

وی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی به وظیفه خود مبنی بر افزایش عملکرد چغندرقند در واحد سطح برای تولید شکر عمل کرد، افزود: سطح زیر کشت چغندر بهاره در دهه 90 نسبت به دهه 70 شمسی، اما با وجود کاهش سطح زیر کشت، تولید این محصول دو برابر شده که نشان دهنده افزایش عملکرد است.

حسدی خاطرنشان کرد: در دهه 70 میانگین عملکرد تولید چغندر بهاره کمتر از 30 تن در هکتار بود اما امروز این رقم به بیش از 57 تن رسیده است.

مجری طرح کارخانه های قند تولید چغندر قند در پاییز را بیش از 70 تن در هکتار عنوان کرد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=444906

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.