سید مصطفی موسوی در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به نشست هماهنگی ترانزیت بین المللی شلمچه گفت: این جلسه امروز یکشنبه 13 آذرماه برگزار شد و در نهایت پس از ماه ها تلاش، توافق رسمی صورت گرفت تبدیل مرز بین المللی شلمچه. ایجاد کریدور ترانزیتی بین المللی اعلام شد و انجام شد و نویدبخش رونق اقتصادی و توسعه تجارت در منطقه بود.
وی با بیان اینکه اتاق بازرگانی خرمشهر از دیرباز به دنبال بهره برداری از توانمندی های مرز شلمچه در توسعه صادرات و ترانزیت بین المللی بوده است، تصریح کرد: با توجه به ظرفیت های موجود در مرز شلمچه، ترانزیت بین المللی نیز در حال توسعه است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرمشهر افزود: با آغاز ترانزیت از مرز شلمچه، روابط تجاری با کشورهای حوزه خلیج فارس به ویژه کویت تقویت می شود. این امر علاوه بر کاهش زمان و هزینه های صادراتی، به افزایش امنیت محموله های تجاری نیز کمک می کند.
موسوی با اشاره به مزایای کنوانسیون تایر تصریح کرد: با استفاده از این قرارداد که 96 کشور عضو آن هستند، محموله های تجاری از محل تولید تا مقصد نهایی پلمپ شده و امکان قاچاق کاهش می یابد. این موضوع از حساسیت کشورهای حوزه خلیج فارس نسبت به محموله های تجاری کاسته و به توسعه روابط تجاری کمک می کند.
وی تاکید کرد: توسعه ترانزیت صادرات کالا از طریق شلمچه ارتباط با منطقه خلیج فارس و یا کشورهای حوزه خلیج فارس را افزایش می دهد. با ارسال کالاهای تجاری به ویژه به مرز کویت در فاصله 65 کیلومتری از مرز شلمچه علاوه بر کاهش زمان صادرات کالا، تسهیل در روند تجارت و کاهش بسیاری از هزینه ها می باشد. کاهش خواهد یافت