به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضایی گفت: کاشت درختان یک ضرورت مهم برای حفظ منابع طبیعی، افزایش و غنی سازی پوشش گیاهی با هدف تولید اکسیژن است. توافق نامه جذب کربن و گرد و غبار، حفاظت از آب و خاک، جلوگیری از فرسایش خاک، افزایش نفوذپذیری آب در سفره های زیرزمینی، افزایش تنوع زیستی، کنترل جریان آب، حفظ وضعیت موجود، بهبود زیستگاه حیات وحش، افزایش سرانه فضای سبز و همه اینها سودمند منافع اقتصادی نیز به همراه دارد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اراک تصریح کرد: ویژگی مهم بادام این است که به آب بسیار کمی نیاز دارد و تنها در 2 یا 3 سال اول پس از کاشت نیاز به آبیاری دارد و به همین دلیل مراقبت از آن است. ضروری است. مهمتر از سایر گونه ها، بسیار ساده تر است.
وی با اشاره به پیشرفت قابل قبول پروژه حوضه آبخیز پارک حوضه گردو گفت: این پارک یکی از جاذبه های گردشگری شهر اراک و یکی از پرطرفدارترین مکان ها برای ساکنان این شهر به ویژه در ایام تعطیلات است بهره مندی از این مکان بیشتر برای عموم مردم مناسب است و این پارک به عنوان یک پروژه موفق در کشور شناخته می شود و اکثر استان ها از این پارک بازدید کردند تا بتوانند نمونه آن را در استان خود پیاده کنند.
رضایی با اشاره به کاشت بذر بادام در 14 هکتار از اراضی پارک حوضه گردو در شهرستان اراک گفت: مهمترین کارکرد این پارک به عنوان اولین پارک حوضه ای استان گردشگری و تفریح و تا کنون فعالیت های مختلف آبخیزداری است. پروژه هایی مانند ساخت سدهای ملات سنگی، سقف طبقه بندی، کاشتکاشت، دیم چینی و احداث جاده، استخرهای ذخیره آب و آلاچیق در آنجا اجرا شده است.