افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 24 November , 2024
0

«محسن افشارچی» بازتعریف جدید و موفقی از مدیریت بومی در استان زنجان ارائه می کند – خبرگزاری مهر از ایران و جهان.

  • کد خبر : 442974
«محسن افشارچی» بازتعریف جدید و موفقی از مدیریت بومی در استان زنجان ارائه می کند – خبرگزاری مهر از ایران و جهان.

خبرگزاری مهر، گروه استانی – رحیم مقدمی*: 1148 روز حضور محسن افشارچی در مدیریت ارشد اجرایی استان زنجان می توان گفت که تجربه جدید و موفق یک استاندار بومی در این منطقه بود، تجربه ای که برخی از تجربیات مسئولان وقت استانی را باطل می کند که چالش هایی را در این منطقه ایجاد کرده […]

خبرگزاری مهر، گروه استانی – رحیم مقدمی*: 1148 روز حضور محسن افشارچی در مدیریت ارشد اجرایی استان زنجان می توان گفت که تجربه جدید و موفق یک استاندار بومی در این منطقه بود، تجربه ای که برخی از تجربیات مسئولان وقت استانی را باطل می کند که چالش هایی را در این منطقه ایجاد کرده است. توسعه استان با عملکرد ضعیف و غیرمنطقی آن و به حاشیه راندن نیروهای نخبه و مدیران محلی آسیب دیده است او گفت که قبلاً این کار را کرده بودند.

مدیریت های بومی در استان زنجان باید قبل و بعد از حضور محسن انجام شود افشارچی او تجربه مدیریت های محلی قبل و محسن را تقسیم کرد. افشارچی در کسوت استانداری زنجان می‌دانست که چگونه ارائه کند، هرچند موارد و ایراداتی وجود داشت که در همه مدیریت‌ها دیده می‌شود، اما در این زمان هم بود و از طرفی همیشه هجمه‌های شدیدی وجود داشت. و فشارها برای تأثیرگذاری بر روند انتصاب برخی مدیران در استان به گونه ای است که وجود برخی مدیران ناکارآمد و تحمیلی چالش هایی را ایجاد می کند اما خود شخص. افشارچی و برخی از معاونان وی با مدیریت علمی و صحیح چالش ها توانستند از ادامه آن جلوگیری کنند.

بدون شک اقدامات افشارچی وی به عنوان استاندار زنجان کیفیت مدیریت استان را ارتقا داد و سطح توقعات استاندار آینده را بالا برد. زنجانی‌ها باید برای استفاده از نخبگان و نیروهای توانمند خود هنگام واگذاری مسئولیت‌های استانی، اعتماد به نفس و اعتماد به نفس پیدا کنند. بخشی از آنها موفق ترین مدیران بوده و هستند اما در استان به دلیل برخی نیات و تفکرات مبتنی بر سیاست زدگی برخی سیاسیون نتوانستند آن موفقیتی را که باید داشته باشند.

محسن افشارچی وی به عنوان استاندار دولت سیزدهم در مواجهه با همه چالش ها، سنگ اندازی ها و تفکر مغرضانه، نگاهی متفاوت و بازتعریف تعامل با ناراضیان مدیریت بومی استان ارائه کرد و می دانست نارضایتی ها و چالش ها را چگونه تبدیل کند. در فرصت های تقریباً چهار ساله استانداری زنجان، بسیاری از منتقدان و کسانی که در ابتدای پذیرفتن مسئولیت استانداری زنجان چشم انداز موفقی از آینده مدیریت خود نداشتند، همه این تفکرات همسو است. خودشان برای توسعه استان زنجان کارده، تحولی که امروزه در بخش های مختلف قابل مشاهده است.

بدون شک هر رشته ای از مدیریت دارای نقاط ضعفی است و وجود برخی متغیرها و فرآیندها همواره موفقیت را با چالش هایی مواجه می کند. تپه ها در حین حضور باید مدیریت ایجاد شود. افشارچی وی در سمت استانداری زنجان تحت تاثیر این جریانات قرار نگرفت، اما آنچه که نظام مدیریتی استانداری زنجان را در دولت سیزدهم متمایز کرد، تفکر مبتنی بر تجربه و کارآمدی و تعامل با همه سلیقه ها بود که در اکثر موارد بر چالش ها غلبه کردند. و روند توسعه استان تسریع شد

افشارچی به شهادت امروز استان زنجان در زمان محسن، شعار و وعده را جایگزین مدیریت علمی، میدانی، عملیاتی و تخصصی کرد. افشارچی ایشان در سمت استانداری دولت سیزدهم، جلوه عینی تلاش، خدمت، فداکاری کسب و کار و نگاه عرضی توسعه است.

چشم اندازی که توانست استان زنجان را در چند شاخص به پیشرفت و پیشرفت چشمگیر برساند و در بسیاری از شاخص ها نیز خود را پیشرو معرفی کرد و شاید انتخاب به عنوان استاندار برتر دولت سیزدهم مظهر عینی این تلاش باشد. . و موفقیت

زنجان، استان فور و بخشی از استان ها در مسکن ملی موفق هستند و مشارکت اقتصادی در سه سال اخیر 7 درصد افزایش یافته است. نرخ مشارکت اقتصادی نشان‌دهنده جمعیت فعال در بازار کار یک استان است و نرخ بالای این شاخص به معنای بیشتر بودن آن است. مردم در حال تولید کالا و خدمات و یا حتی به دنبال کار و کمک به اقتصاد استان هستند.

این میزان در استان در حال حاضر 10 درصد بیشتر از میانگین کشوری است. کاهش نرخ بیکاری در کنار افزایش نرخ مشارکت اقتصادی، استان را با 48.9 درصد در بالاترین سطح اشتغال کشور در سال جاری قرار داده است. با بررسی جدول درآمدها و هزینه ها به طور همزمان مشخص شد که درآمد خانوارهای استان در فاصله سال های 1400 تا 1402 رشد 265 درصدی داشته است، در حالی که رشد هزینه ها در همین مدت 253 درصد بوده است. یعنی رشد درآمد 12 درصد بیشتر از رشد هزینه ها بوده و این یعنی رفاه خانوارهای استان بهتر شده است. برای اندازه گیری نابرابری درآمد، شاخص ضریب جینی را نیز در نظر می گیریم.

در نتیجه تلاش سه ساله دولت این ضریب در روستاها از 54/35 درصد به 22/32 درصد حاکی از کاهش اختلاف طبقاتی در استان است و یکی دیگر از نکات مثبت شاخص های بخش کار افزایش نسبت خدمت است. . بخش کشاورزی به 42.2 رسید که نشان دهنده کاهش انباشت است. نیروی کار در بخش کشاورزی نشان دهنده گذار از اشتغال سنتی به فعالیت های مدرن است. بر اساس برنامه‌های تهیه‌شده و اولویت‌بندی توسعه اقتصادی استان از طریق هم‌گرایی نهادهای دولتی، به دنبال افزایش سرمایه‌گذاری در بخش‌های اقتصادی استان و افزایش بهره‌وری در واحدهای اقتصادی استان با هدف افزایش ناخالص داخلی بود. محصول استان.

اهداف میانی دستیابی به هدف اولیه تولید ناخالص داخلی استان زنجان شامل افزایش سرمایه گذاری در بخش های صنعت و معدن، کشاورزی و گردشگری و خدمات، تلاش برای افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان در تولید ناخالص داخلی، تامین مالی پروژه های سرمایه گذاری، توسعه و تکمیل زیرساخت ها برای استقرار سرمایه گذاران. احیای واحدهای راکد و تعطیل، محلی برای رفع مشکلات حقوقی و مالی، ایجاد تنوع در بازارها و محصولات صادراتی و ایجاد و تکمیل زنجیره ارزش استراتژیک است. در نتیجه تلاش های حدود سه ساله، در آمارهای رسمی کشور، شاخص نرخ بیکاری از 7.5 در اوایل دهه 1400 به 6.5 در تابستان سال گذشته کاهش یافت.

و امروز استان زنجان در چهاردهمین گام دولت های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پذیرای فرزندی شایسته، توانمند و نخبه است. من دیگری تصدی استانداری زنجان است که فارغ از جناح بندی باید مورد قدردانی شهروندان زنجانی قرار گیرد. می بینم و خواستار مشارکت در توسعه استان، حمایت و همراهی مدیریت ارشد استان شوند.

سید محسن صادقی که دارای برنامه ای غنی و تاثیرگذار در عرصه مدیریت در بخش های مختلف است، فردی که سمت های حساسی را در مناطق مختلف ایران اسلامی برعهده داشته و با مدیریت بر اساس دانش و تجربه و دوری از سیاست توانسته به موفقیت دست یابد. کار کردن ترک

مردم زنجان باید در کنار استاندار جدید زنجان با پرهیز از مطالبه گری نابجا از همه طیف ها، نظرات و سلایق سیاسی، پرهیز از سیاست زدگی و نخبه گرایی در ادامه توسعه و پیشرفت استان تلاش کنند.

* مدیر خبرگزاری مهر استان زنجان

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=442974

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.