افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 24 November , 2024
0

خطرناک ترین نوشیدنی ها برای مصرف قرص / “داروها” کدامند؟

  • کد خبر : 442881
خطرناک ترین نوشیدنی ها برای مصرف قرص / “داروها” کدامند؟

اکثر مردم معمولاً در ساعات خاصی از روز قرص مصرف می کنند که می تواند داروهای درمانی یا ویتامین ها و مکمل ها باشد. در هر صورت، شما از قبل می دانید که باید قرص را با آب مصرف کنید. اما برخی از افراد هستند که قرص ها را با نوشیدنی های دیگر یا بدون […]

اکثر مردم معمولاً در ساعات خاصی از روز قرص مصرف می کنند که می تواند داروهای درمانی یا ویتامین ها و مکمل ها باشد.

در هر صورت، شما از قبل می دانید که باید قرص را با آب مصرف کنید. اما برخی از افراد هستند که قرص ها را با نوشیدنی های دیگر یا بدون آب مصرف می کنند. شاید تعجب کنید اما این یک واقعیت است و مطالعات انجام شده در این زمینه نشان داده است که درصد کمی از افراد برخی از داروهای خود را از این طریق مصرف می کنند که می تواند عواقب خطرناکی داشته باشد.

قبل از اینکه خطرناک ترین نوشیدنی ها برای مصرف قرص ها را به شما معرفی کنیم، به این سوال مهم می پردازیم که آیا مصرف قرص بدون آب جایز است؟

در پاسخ به این سوال مهم باید گفت که مصرف قرص بدون آب به هیچ وجه مجاز نیست و این امر می تواند مشکلات گوارشی جدی ایجاد کند. به عنوان مثال، برخی از داروهای خشک می توانند خطر خفگی بالقوه ایجاد کنند. یا برخی از انواع قرص ها و کپسول های روکش دار در اثر تماس با مری (لوله عضلانی که دهان را به معده متصل می کند) باعث آسیب بافتی و التهاب مری می شود.

این مشکل در نهایت ممکن است با مشکل در بلع، خونریزی، سوزش سر دل یا درد قفسه سینه همراه باشد که در صورت عدم درمان می تواند منجر به عوارض جبران ناپذیری شود.

بنابراین، نه تنها باید از مصرف قرص های بدون آب خودداری کنید، بلکه نوشیدنی هایی هستند که مصرف قرص ها با آنها می تواند بسیار خطرناک باشد. در زیر خطرناک ترین نوشیدنی ها برای مصرف قرص ها را فهرست می کنیم. لطفا با ما همراه باشید.

نوشیدنی‌های حاوی پتاسیم مانند نوشیدنی‌های ورزشی از خطرناک‌ترین نوشیدنی‌ها برای مصرف قرص‌ها و داروهای قلبی یا ضد فشار خون، نوشیدنی‌های ورزشی و آنهایی که پتاسیم دارند، هستند.

چای سبز

از جمله خطرناک ترین نوشیدنی ها برای نوشیدن رقیق کننده های خون، نوشیدنی های حاوی ویتامین K مانند چای سبز هستند.

شیر و دوغ

با توجه به اینکه کشک اثراتی مشابه شیر بر بدن دارد، از جذب کلسیم جلوگیری می کند و نباید با داروهای حاوی کلسیم مصرف شود.

آب پنیر و شیر حاوی کلسیم هستند و برخی داروها با اتصال به آن از جذب کلسیم جلوگیری می کنند. علاوه بر این، کلسیم با داروهای تیروئید تداخل دارد. حداقل باید 4 ساعت از مصرف داروهای تیروئید بگذرد، سپس می توانید نوشیدنی حاوی کلسیم مانند شیر بنوشید.

کافئین (قهوه، چای سبز و نوشیدنی های انرژی زا)

مصرف کافئین همراه با داروهای محرک می تواند یک تهدید جدی برای سلامتی در نظر گرفته شود. به عنوان مثال، اگر همزمان از افدرین، داروهای آسم و آمفتامین ها استفاده کنید و نوشیدنی های کافئین دار مصرف کنید، برای سلامتی شما خطرناک است. پتاسیم موجود در نوشیدنی های ورزشی می تواند خطرناک باشد اگر همزمان با داروهای خاص قلب یا فشار خون مصرف شود.

دور

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=442881

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.