افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 27 November , 2024
0

سطح هوشیاری پایین مشکل اصلی در درمان محیط بان آسیب دیده است

  • کد خبر : 442686
سطح هوشیاری پایین مشکل اصلی در درمان محیط بان آسیب دیده است

به گزارش رکنا، محیط بان هفته گذشته شاهرودی «مهدی بخشی» در حین انجام ماموریت در منطقه یوزکنم پل بریشام با واژگونی موتورسیکلتش دچار حادثه شد و مجروح شد. وی پس از انتقال به بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود بلافاصله در اورژانس بستری شد و روند درمانی وی تا کنون ادامه دارد. شینا انصاری معاون رئیس […]

به گزارش رکنا، محیط بان هفته گذشته شاهرودی «مهدی بخشی» در حین انجام ماموریت در منطقه یوزکنم پل بریشام با واژگونی موتورسیکلتش دچار حادثه شد و مجروح شد.

وی پس از انتقال به بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود بلافاصله در اورژانس بستری شد و روند درمانی وی تا کنون ادامه دارد.

شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، سرهنگ جمشید محبت خانی فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان، بهرامعلی ظهیری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان و علی اکبر قربانلو مدیرکل حفاظت محیط زیست شاهرود در چند روز گذشته روند درمان این محیط بان را زیر نظر داشته است.

سرهنگ جمشید محبت خانی در سفر به این شهرستان به نمایندگی از رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در جریان روند درمان این محیط بان مصدوم قرار گرفت.

مقدمات انتقال محیط بان مصدوم به تهران در حال انجام است

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست کشور در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: محیط بان شاهرود هفته گذشته بر اثر واژگونی موتور سیکلت خود در حین انجام ماموریت مجروح و پس از انتقال به بیمارستان امام حسین شاهرود تحت مداوا قرار گرفت. .

وی گفت: مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست کشور بر سلامت این محیط بان شاهرودی نظارت دارد تا بهترین روند درمانی برای وی انجام شود.

وی از زحمات کادر اداری و درمانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برای درمان این محیط بان قدردانی کرد و اظهار داشت: در صورت تصمیم کادر درمانی و خانواده محیط بان آماده انتقال وی به تهران هستند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور ادامه داد: مقرر شد فردا (یکشنبه) موضوع انتقال مصدومان به تهران با حضور متخصصان مجرب در حوزه های مختلف در شورای پزشکی مطرح و تصمیم گیری شود. . از این نظر و چه چیزی برای بیمار بهتر است.

وی با بیان اینکه محیط بانان نماد سربازان امام رضا (ع) در حمایت و مراقبت از حیات وحش و طبیعت هستند، گفت: کادر پزشکی مجرب در شاهرود مشغول به کار هستند، باید از همه توان برای درمان این بیمار استفاده کرد.

سرهنگ محبت خانی در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه آیا امکان استفاده این محیط بان از خودرو به جای موتور سیکلت وجود دارد یا خیر، پاسخ داد: گشت های محیط زیستی به سه صورت پیاده، موتورسیکلت و خودرو انجام می شود. در برخی مناطق امکان پیاده روی با ماشین وجود ندارد و این کار با موتور سیکلت یا پیاده ضروری است.

1200 موتورسیکلت از بهترین نوع برای دوستداران محیط زیست

وی با اشاره به اینکه حفاظت، حراست و نگهداری از مناطق چهارگانه در برابر متخلفان به ویژه شکارچیان متخلف از وظایف اصلی محیط بانان است، افزود: طی چهار سال گذشته حدود یک هزار و 200 دستگاه موتورسیکلت از بهترین نوع ملی تهیه و تحویل داده شد. محیط بانان کشوری که بردند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور برگزاری دوره های آموزشی برای محیط بانان را مهم برشمرد و ادامه داد: با توجه به اینکه مکان و مسیرهای محیط بانان در برخی مناطق صعب العبور است، این حوادث نادر برای محیط بانان محیط زیست کشور رخ می دهد.

سطح هوشیاری پایین، مشکل اصلی در درمان محیط بانان مجروح

نایب رئیس بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود نیز در گفتگو با خبرنگاران ایرنا درباره وضعیت و روند درمان «مهدی بخشی»، حراست شاهرودی گفت: هفته گذشته این نگهبان 41 ساله به اورژانس منتقل شد. از این بیمارستان به دلیل جراحات ناشی از واژگونی موتورسیکلت.

حسین امیری با اشاره به اینکه مصدوم از وضعیت روحی خوبی برخوردار نبود، افزود: در بدو ورود اقدامات تشخیصی آغاز و آسیب های نواحی حیاتی مانند مغز، قفسه سینه، شکم و لگن مورد بررسی قرار گرفت. شکستگی در ناحیه گردن و مچ دست مشهود بود.

انجام عمل جراحی به بالا بردن سطح هوشیاری محیط بان بستگی دارد

وی با بیان اینکه بیمار از سطح هوشیاری پایینی برخوردار است، گفت: اقدامات درمانی مانند جراحی باعث به تاخیر انداختن وضعیت هوشیاری بیمار می شود و بزرگترین دغدغه کادر درمان میزان هوشیاری این دوستدار محیط زیست است.

امیری در ادامه خاطرنشان کرد: بیمار در حال حاضر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است. امید است با کمک داروهای تجویز شده و اقدامات و مراقبت های تنفسی، بیمار از ونتیلاتور جدا شده و درمان پیشرفته تری در اتاق عمل دریافت کند.

یک ششم حوزه مدیریت حفاظت محیط زیست کشور مربوط به سمنان است، این استان زیستگاه 30 درصد تنوع گیاهی و جانوری، منبع تکثیر و تکثیر گونه های ارزشمند حیات وحش است.

مناطق حفاظت شده در استان سمنان 2 میلیون و 300 هزار هکتار و در مجموع بین 15 تا 20 هزار هکتار عرصه طبیعی تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان است.

پارک ملی، آثار ملی و طبیعی، پناهگاه حیات وحش و منطقه حفاظت شده چهار منطقه تحت مدیریت حفاظت محیط زیست هستند و استان سمنان دارای تنوع زیستی چهار منطقه دیگر به جز آثار ملی و طبیعی است.

دو و سه دهم میلیون هکتار از مناطق حفاظت شده استان سمنان، 2 پارک ملی کویر گرمسار و پارک توران یا خارتوران شاهرود و 2 ذخیره گاه حفاظت شده حیات وحش با اهمیت جهانی و همچنین منطقه حفاظت شده در استان ابر قرار دارد و دارای مناطق پرورش زمین و منطقه شکار ممنوع.

منطقه توران یا جرتوران در شاهرود یکی از سه منطقه حفاظت شده ایران با وسعتی بالغ بر یک میلیون و 470 هزار هکتار است.

استان سمنان دارای سه پارک شامل پارک ملی کویر واقع در گرمسار، پارک ملی توران واقع در شاهرود و پارک ملی صیدوا در مهدیشهر و همچنین 2 پناهگاه حیات وحش در خوشیلق و توران و 2 منطقه حفاظت شده در پرور، مهدیشهر و توران در شاهرود است. پنج منطقه شکار ممنوع است و دو پناهگاه در خوش یایلاق و توران شاهرود وجود دارد.

منطقه شکار ممنوع چاه شیرین در جنوب سمنان، منطقه شکار ممنوع خونر مشترک گرمسار و سرخا، منطقه شکار ممنوع تالو و شیربند در شمال شرق دامغان، منطقه سفیدکوه و ارسک در شمال غرب دامغان و منطقه شکار ممنوع تپل در شمال غرب شاهرود جزو پنج منطقه شکار ممنوع هستند. استان سمنان.

آیرین

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=442686

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.