افزونه پارسی دیت را نصب کنید Monday, 25 November , 2024
1

تلاش برای جلوگیری از خروج آب از سیستان و بلوچستان – خبرگزاری مهر از ایران و جهان.

  • کد خبر : 440850
تلاش برای جلوگیری از خروج آب از سیستان و بلوچستان – خبرگزاری مهر از ایران و جهان.

اطلاع رسانی کند خبرنگار ترین عباس علی آبادی شامگاه پنجشنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان افزود: این استان پتانسیل و ظرفیت دارد اما مشکلات زیادی دارد، پروژه های زیادی در این استان در حال اجراست بیش از آنچه باید. . اجرا و رسیدگی شده است. وی ادامه داد: مهمترین پروژه زاهدان […]

اطلاع رسانی کند خبرنگار ترین عباس علی آبادی شامگاه پنجشنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان افزود: این استان پتانسیل و ظرفیت دارد اما مشکلات زیادی دارد، پروژه های زیادی در این استان در حال اجراست بیش از آنچه باید. . اجرا و رسیدگی شده است.

وی ادامه داد: مهمترین پروژه زاهدان انتقال آب از تهلاب است که پروژه بسیار بزرگی از زمان دولت رئیس جمهور شهید است و پیشرفت آن 30 درصد است و این دولت باید آن را تکمیل کند و به نتیجه برساند. نتیجه گیری.” “

وزیر نیرو ادامه داد: احداث جاده دسترسی به بزرگراه تهلب به طول 100 کیلومتر، حفاری 40 حلقه چاه، اجرای 90 کیلومتر خط لوله برای جمع آوری آب چاه های دشت تهلب و مخازن مربوطه، احداث چهار مخزن مکنده و پمپاژ. ایستگاه ها، احداث 164 کیلومتر خط انتقال اصلی از ایستگاه اصلی، انتقال چهار مجموعه پست برق و 218 کیلومتر خط انتقال برق باید ساخته شود و نیاز به سرمایه گذاری زیادی دارد.

وی گفت: تاکنون حدود هفت همات برای پروژه تهلب هزینه شده و 13 میلیارد تومب دیگر باقی مانده است.

علی آبادی گفت: یکی دیگر از پروژه های مهمی که از سال گذشته با کمک وزارت امنیت آغاز شد، انتقال آب از دریای عمان به استان های شمالی از زاهدان است که این پروژه در دولت چهاردهم آغاز شد بالاخره سال آینده به زاهدان برسیم.» .

وی افزود: تاکنون 700 روستا و 900 روستا در طرح آبرسانی ثابت روستاها آب دریافت کرده اند. باید برای آنها سرمایه گذاری شود که در دستور کار است و آب شرب در اولویت اول است.

وزیر نیرو گفت: ساخت نیروگاه های بادی و خورشیدی در استان های سیستان و بلوچستان نیز در حال انجام است. در این منطقه امسال یک نیروگاه 100 مگاواتی به بهره برداری می رسد و 700 مگاوات قرارداد با شرکت های مختلف منعقد شده است. امیدواریم این پروژه بزرگ بتواند گامی بلند در راستای حل مشکلات کشور و دامن زدن به اختلافات باشد.

وی گفت: تعیین تکلیف نیروگاه سیکل ترکیبی 500 مگاواتی از دیگر موارد درخواستی استاندار سیستان و بلوچستان در این زمینه با توجه به اینکه زمین نیروگاه اختصاص یافته و روی آن کار شده است. زمین مجاور نیروگاه تحویل و ساخته می شود. مقدمات در حال انجام است، اقدامات انجام شده و حریم خصوصی رعایت می شود تا در اجرای این طرح بزرگ مشکلی پیش نیاید.

علی آبادی ادامه داد: ادامه و تسریع حرکت از خط سراوان به ایرانشهر از دیگر مواردی است که باید در اسرع وقت به آن رسیدگی شود، اجرای آن در سال آینده اجرایی می شود، همچنین خط نصرت آباد نیاز است با کمک استان انجام شود. . و با جدیت دنبال می شوند. شش پروژه دیگر برای انتقال خط و موقعیت نیز در دست اقدام است.

وی افزود: ظرفیت فعلی نیروگاه ها 1700 مگاوات است که با اجرای این طرح ها باید دو برابر شود و تحول بزرگی رخ خواهد داد.

وزیر نیرو تصریح کرد: دو موضوع بسیار مهمی که مسئولان سیستان و بلوچستان باید به آن توجه ویژه داشته باشند توپوگرافی منطقه است، آب و بارندگی در حال خروج از این استان است، باید تلاش شود تا از خروج آب جلوگیری شود.

وی تاکید کرد: ساخت سازه های ساحلی باید در دستور کار قرار گیرد و موضوع دیگر تشکیل کارگروه با افغانستان است که هفته آینده در دستور کار قرار خواهد گرفت.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=440850

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.