به گزارش خبرنگار سیاسی آیونا به نقل از همه میهن؛ با نزدیک شدن به آلودگی، مخالفت افراط گرایان تشدید شده است. اظهارات کارشناسان تلویزیون درباره کوتاه شدن عمر دولت اگر پزشکان فیلتر را بردارند و ادعا کنند خارجی ها هزینه فیلترشکن ها را پرداخت می کنند، نشان دهنده نگرانی شدید این طیف برای آزادسازی فضای مجازی است.
روزنامه همامیهن با اشاره به مخالفت های اخیر با رفع فیلترها به انتقاد از سخنان محسنی آژه ای مبنی بر لزوم محدودیت در فضای مجازی پرداخت. این روزنامه با طرح سوالی منطقی نسبت اعمال حاکمیت و ایجاد محدودیت را زیر سوال برده و تاکید کرده است که اصل بر آزادی دسترسی است مگر اینکه دلیل موجهی برای محدودیت وجود داشته باشد.
رفع نشتی در دولت مسعود مزیکیان
وی با طرح این سوال که فیلترینگ چه فوایدی برای کشور داشته است، از منتقدان رفع فیلترینگ خواست تا دلایل خود را برای ادامه این سیاست بیان کنند. این روزنامه معتقد است تاکنون هیچ دلیل قانع کننده ای برای توجیه محدودیت های اعمال شده در فضای مجازی ارائه نشده است.
هم مهان از این سیاست انتقاد کرده و گفته است که فیلترینگ نه تنها مانع از اعتراضات نشد، بلکه ممکن است بر شدت آن افزوده شود. این روزنامه با اشاره به اینکه ریشه اعتراضات در مشکلات عمیق تر جامعه است، تاکید کرد که این لو رفتن تنها باعث افزایش نارضایتی مردم می شود.
وی سپس با استناد به کارشناس که رفع فیلتر را مقدمه ای برای کاهش امید به زندگی متخصصان پزشکی دانسته، به نقد این نظر می پردازد. این روزنامه با اشاره به شعر حافظ تاکید کرد که پزشکان با انگیزه خدمت به مردم و نه ماندن در قدرت وارد عرصه سیاسی شدند.
ما در جستجوی عظمت و قدرت به اینجا آمده ایم.
ما به اینجا آمده ایم تا از تصادف بد پناه ببریم.
در راه خانه عشقمان و مرز نیستی
ما تا این حد به اقلیم هستی رسیده ایم.
اگر بخواهیم به دوران خفقان و محدودیت ها برگردیم، چه انگیزه ای برای پیشرفت و بهبود شرایط خواهیم داشت؟ تندروها به سادگی درک نمی کنند که پزشکی آخرین فرصت برای تغییر است. باید به آنها گفت که نباید این فرصت طلایی را از دست بدهند.