به گزارش خبرنگار مهر ، امیر حسن زاده بعدازظهر پنجشنبه در حاشیه سفر استاندار کرمان به شهربابک در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شهربابک به عنوان یکی از پنج راننده استان کرمان در حوزه های گردشگری، معدنی، کشاورزی، ترانزیت بوده و می تواند فعالیت کند. و انرژی خورشیدی .
وی افزود: در حوزه گردشگری شهربابک در مسیر ترانزیتی شمال به جنوب کشور قرار دارد و از استان های مختلف کالا و مسافر را از این شهرستان جابه جا می کنیم، بنابراین این وضعیت مزیت رقابتی شهربابک را برای ما دوچندان کرده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان تصریح کرد: امکان طراحی مکان هایی برای ایجاد بازارچه های صنایع دستی و غرفه های فیروزه در شهربابک وجود دارد تا بازارچه صنایع دستی در جنوب شرق کشور تشکیل شود.
حسن زاده بیان کرد: از سوی دیگر جاذبه های طبیعی و تاریخی باورنکردنی مانند دهکده ثبت جهانی میمند، عمارت موسی خانی، غار ایوب، دشت ریواس و دریاچه وجود دارد. دیر در شهرستان شهربابک که پایگاه جذب گردشگر را تشکیل می دهد.
وی با اشاره به فاصله 200 کیلومتری شهربابک تا یزد و فارس گفت: شهربابک می تواند با یزد و شیراز پیوند گردشگری داشته باشد و مسیر گردشگری روستای بین المللی میمند تا تخت جمشید قابل تعریف است.
حسن زاده خواستار ایجاد زنجیره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در شهربابک شد و افزود: با نصب پوستر می توان قابلیت های شهربابک را در اختیار مسافران قرار داد تا مسافران و گردشگران مدت بیشتری در این شهر اقامت کنند.
وی با اشاره به اینکه شاید شهربابک ابتدای مسیر گردشگری کرمان باشد، توضیحات بیشتری در مورد این مسیر ارائه کرد و گفت: گردشگران می توانند با بازدید از شهربابک وارد مسیر گردشگری استان شوند سپس به سیرجان رفته و از جاذبه های تاریخی و گهار دیدن کنند. مجموعه پارک، و سپس از آن جاذبه های طبیعی در بافت و رابرت برای دیدن و رفتن به ارگ بم و کویر شهداد سر راه.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان با تاکید بر اینکه استان ما سرزمین فرصت ها و سرمایه گذاری هاست، گفت: سرمایه گذاران شهربابک می توانند از ظرفیت مجتمع مس برای خدمت رسانی به کارکنان و مهمانان این مجموعه استفاده کنند.