افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 24 November , 2024
0

خودداری از اصلاح روابط مالی نفت و دولت آسیب جدی به اقتصاد کشور وارد می کند

  • کد خبر : 440255
خودداری از اصلاح روابط مالی نفت و دولت آسیب جدی به اقتصاد کشور وارد می کند

به گزارش بازار، دیوان محاسبات در اجرای تعهدات قانونی خود و همزمان با بررسی لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق شورای اسلامی، بودجه شرکت های دولتی، بانک ها و مؤسسات وابسته به دولت را بررسی می کند. شرکت‌های انتفاعی با بررسی جداگانه برنامه‌ها و پیشنهادهای بودجه این شرکت در حوزه نفت و گاز آغاز به کار […]

به گزارش بازار، دیوان محاسبات در اجرای تعهدات قانونی خود و همزمان با بررسی لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق شورای اسلامی، بودجه شرکت های دولتی، بانک ها و مؤسسات وابسته به دولت را بررسی می کند. شرکت‌های انتفاعی با بررسی جداگانه برنامه‌ها و پیشنهادهای بودجه این شرکت در حوزه نفت و گاز آغاز به کار کردند.

سید احمدرضا دستغیب رئیس دیوان محاسبات طی سخنانی در جریان بررسی بودجه 1404 شرکت های دولتی با بیان اینکه این جلسات به منظور تعامل با شرکت ها و کمک به ارائه و تصویب طرح کارآمدتر برگزار می شود، گفت: و بودجه واقع بینانه گفت: بی توجهی جدی و عدم تصویب آیین نامه اصلاح روابط مالی نفت و دولت لطمه بزرگی به حوزه نفت و اقتصاد کشور وارد می کند.

وی با تاکید بر اینکه باید اطلاعات و گزارش های دقیق و دقیقی از پروژه های بودجه ای شرکت ها ارائه شود تا بر این اساس شاخص های ارزیابی مشخص و تایید شود، افزود: در صورت ارائه اطلاعات دقیق از سوی شرکت ها، حساب های دیوان کشور انجام می شود. کمک به این شرکت ها کمک می کند تا بودجه واقعی را با پیش بینی های صحیح تصویب کنند.

رئیس دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه انتظار می‌رود تمامی تعهداتی که موجب تضعیف شخصیت تجاری و همچنین توان مدیریتی شرکت‌ها می‌شود، حذف شود، تصریح کرد: مدیران شرکت‌های نفتی باید در تاریخ‌های تعیین شده، جلسات شرکت‌ها را فراخوانی کنند. و پیش بینی بودجه مطابق با برنامه هفتم توسعه به ارائه بودجه واقعی تر با انحرافات کمتر کمک می کند.

وی با بیان اینکه بازنگری در شماره گذاری بودجه ضروری به نظر می رسد و طبقه بندی شرکتی و غیر بنگاهی موجب تسهیل بازنگری خواهد شد، اظهار داشت: نحوه در نظر گرفتن حوزه نفت و گاز باید با جداول بودجه و قیمت های پیشنهادی متفاوت باشد. کماندو باشید

دسغیب تاکید کرد: تداوم این جلسات و ارائه نتایج آن می تواند در راستای تصمیم گیری صحیح اقتصادی باشد و شرکت ها باید با حفظ شخصیت سازمانی بودجه واقعی تری ارائه دهند تا غیر فعال نمانند.

رئیس دیوان محاسبات کشور در بخشی دیگر از سخنان خود به روند رسیدگی به منابع و هزینه‌های شرکت‌ها در این نهاد نظارتی طی سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: جلسات زیادی در این زمینه برگزار شده است. اطلاعات همچنین در اختیار دیوان محاسبات ملی است.”

دستغیب افزود: بر اساس تبصره 5 ماده 182 آیین نامه داخلی مجلس، رسیدگی به شرکت ها به دیوان محاسبات محول شده است و این امر به صورت تخصصی تری آغاز شده است. ماه های اخیر .

وی بیان کرد: از 24 آبان ماه همزمان با ارائه بودجه شرکت ها به مجلس، این موضوع به دیوان محاسبات نیز ارسال شده و کار بررسی در این نهاد نظارتی ادامه دارد.

رئیس دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه بیش از نیمی از بودجه سال 1404 به بنگاه های دولتی اختصاص دارد، افزود: نظام بودجه بنگاه ها نیازمند اصلاحات اساسی است.

داسغیب تاکید کرد: با توجه به اهمیت موضوع، لازم است سازمان برنامه و بودجه با همکاری وزارت اقتصاد طبقه بندی متفاوتی از بنگاه های دولتی سودده و زیان ده ارائه کند.

رئیس دیوان محاسبات کشور همچنین بر لزوم برگزاری مجمع شرکت های دولتی در مهلت قانونی تاکید کرد.

در این جلسات که در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار شد، مدیران کل و مسئولان شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت پالایش نفت آبادان، شرکت پخش فرآورده های نفتی ایران و پالایشگاه ملی و شرکت پخش ایران. ، نفت و گاز پارس، خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، شرکت انتقال گاز ایران و شرکت نفت فلات قاره گزارشی از بودجه پیشنهادی خود برای سال 1404 ارائه کردند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=440255

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.