افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 20 November , 2024
0

شایع ترین علل درد پاشنه پا.

  • کد خبر : 439142
شایع ترین علل درد پاشنه پا.

آفتاب نیوز: درد پاشنه پا یکی از دردهایی است که برای کسانی که از آن رنج می برند مشکلات زیادی ایجاد می کند اما در بیشتر موارد قابل درمان است و درمان آن نیز به علت درد بستگی دارد. در این مقاله به مهم ترین علل درد پاشنه پا می پردازیم. علت درد پاشنه چیست […]

آفتاب نیوز:

درد پاشنه پا یکی از دردهایی است که برای کسانی که از آن رنج می برند مشکلات زیادی ایجاد می کند اما در بیشتر موارد قابل درمان است و درمان آن نیز به علت درد بستگی دارد. در این مقاله به مهم ترین علل درد پاشنه پا می پردازیم.

علت درد پاشنه چیست و چگونه درمان می شود؟

پا و مچ پای شما از 26 استخوان، 33 مفصل و بیش از 100 تاندون تشکیل شده است. پاشنه بزرگ ترین استخوان پا است.

اگر بیش از حد می پوشید یا پاشنه پا آسیب می بیند، ممکن است درد پاشنه پا را تجربه کنید. این درد می تواند خفیف و گاهی ناتوان کننده باشد. اگر درمان های خانگی ساده درد را تسکین نمی دهد، باید برای تشخیص علت به پزشک مراجعه کنید.

شایع ترین علل درد پاشنه پا.

– التهاب کف پا: زمانی که فشار زیادی به پا وارد می شود و به فاشیای کف پا آسیب می رساند و باعث ایجاد درد و سفتی در این ناحیه می شود رخ می دهد.

– رگ به رگ شدن و کشیدگی: رگ به رگ شدن آسیب هایی است که اغلب در اثر فعالیت بدنی در بدن ایجاد می شود. این آسیب ها شایع هستند و از خفیف تا شدید متغیر هستند.

– شکستگی: شکستگی استخوان در این قسمت نیز باعث درد می شود. این وضعیت یک وضعیت اورژانسی محسوب می شود و نیاز به درمان فوری دارد.

تاندونیت آشیل: تاندون آشیل زمانی رخ می دهد که تاندون آشیل، تاندونی که پایین ساق پا را به پاشنه پا متصل می کند، به دلیل استفاده بیش از حد یا آسیب دردناک یا ملتهب شود.

– بورسیت: التهاب بورس ها. بورسا بورسا کیسه هایی پر از مایع هستند که در اطراف مفاصل یافت می شوند. این کیسه ها ناحیه ای را که تاندون ها، پوست و بافت ماهیچه ای به استخوان ها می چسبند، احاطه کرده اند. (کیسه ها از اصطکاک بین استخوان ها و سایر بافت ها جلوگیری می کنند.)

اسپوندیلیت آنکیلوزان: این نوع آرتریت در درجه اول بر ستون فقرات تأثیر می گذارد و باعث التهاب شدید مهره ها می شود که می تواند منجر به درد مزمن و ناتوانی شود.

– استئوکندروز: این اختلالات به طور مستقیم بر رشد استخوان در کودکان و نوجوانان تأثیر می گذارد.

آرتریت واکنشی: عفونت در بدن می تواند علت این نوع آرتریت باشد. (بعد از عفونت در یک قسمت از بدن، التهاب در مفصلی دورتر از آن رخ می دهد.)

رباط پلانتار فاسیا: فاسیای پلانتار یک بافت ضخیم در پایین پا است که استخوان پاشنه را به انگشتان پا متصل می کند و قوس پا را ایجاد می کند. هنگامی که این بافت ملتهب می شود، این مشکل را فاسیای کف پا می نامند.

چه زمانی برای درد پاشنه پا به پزشک مراجعه کنیم؟

اگر پاشنه پا درد دارید، می توانید ابتدا درمان های خانگی از جمله استراحت برای بهبود علائم را امتحان کنید. اگر درد پاشنه پا در عرض دو تا سه هفته بهبود نیافت، حتما به پزشک مراجعه کنید.

در صورت بروز هر یک از موارد زیر فوراً به پزشک مراجعه کنید:

درد در پاشنه پا شدید است.

– درد به طور ناگهانی شروع می شود.

قرمزی روی پاشنه خود می بینید.

– التهاب در پاشنه پا می بینید.

– به دلیل درد پاشنه پا نمی توانید راه بروید.

درمان های خانگی برای درد پاشنه پا عبارتند از:

تا حد امکان استراحت کنید

– روزی دو بار به مدت 10 تا 15 دقیقه از یخ روی پاشنه پا استفاده کنید.

– از مسکن های بدون نسخه استفاده کنید

– کفش مناسب بپوشید

– از آتل شب استفاده کنید، وسیله مخصوصی که پای شما را هنگام خواب صاف می کند.

-از پاشنه کف کفش برای کاهش درد استفاده کنید.

اگر این درمان های خانگی موثر نبود، باید به پزشک مراجعه کنید. پزشک درمان را با انجام معاینه فیزیکی و پرسیدن سوالاتی در مورد زمان شروع علائم شروع می کند. ممکن است پزشک از شما بخواهد که از پای خود رادیوگرافی بگیرید تا علت درد را مشخص کند. پس از مشخص شدن علت دقیق، درمان مناسب برای درد انتخاب خواهد شد.

در بسیاری از موارد، پزشک فیزیوتراپی را توصیه می کند. فیزیوتراپی به تقویت ماهیچه ها و تاندون ها در پاها کمک می کند و از آسیب های بیشتر جلوگیری می کند. اگر درد پاشنه پا شدید باشد، ممکن است داروهای ضد التهابی برای شما تجویز شود.

پزشک از شما می خواهد که از پای خود محافظت کنید، چه با استفاده از بریس یا یک وسیله محافظ خاص.

در موارد نادر، جراحی نیز برای رفع مشکل انجام می شود، اما جراحی پاشنه به دوره نقاهت طولانی نیاز دارد و همیشه درد پاشنه پا را درمان نمی کند.

عواقب درد پاشنه چیست؟

درد پاشنه پا می تواند ناتوان کننده باشد و فعالیت های روزانه شما را تحت تاثیر قرار دهد. این درد همچنین می تواند راه رفتن شما را تغییر دهد. در این شرایط ممکن است تعادل خود را از دست بدهید و زمین بخورید و احتمال آسیب بیشتر وجود دارد.

پیشگیری از درد پاشنه پا

پیشگیری از انواع دردهای پاشنه پا ممکن نیست. با این حال، اقدامات ساده ای وجود دارد که می توان برای جلوگیری از آسیب و درد پاشنه پا انجام داد:

– کفشی بپوشید که به پای شما می آید و از پاهای شما محافظت می کند.

– برای ورزش از کفش ورزشی استفاده کنید.

– قبل از ورزش حرکات کششی انجام دهید.

– هنگام انجام فعالیت های بدنی سرعت خود را کنترل کنید

– یک رژیم غذایی سالم انتخاب کنید

– زمانی که خسته هستید یا درد دارید استراحت کنید.

– وزن مناسبی داشته باشید

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=439142

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.