به گزارش رکنا به نقل از ایرنا، دکتر مسعود نشاطی گفت: در حال حاضر 1600 بیمار وجود دارد. دیالیزاز مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز خدمات دریافت می کنند و خدمات ارائه شده به این بیماران شامل دیالیز 2 یا 3 بار در هفته، خدمات مشاوره و ویزیت تخصصی است.
وی افزود: انجام همودیالیز با پوشش بیمه ای رایگان و بدون صرف هزینه از جیب بیماران است.
نشاطی ادامه داد: دیالیز بیماران بین یک تا 20 سال به طول می انجامد که بستگی به مقاومت بیمار و رعایت توصیه های پزشکی لازم و زندگی سالم دارد، البته برخی موارد منجر به پیوند نیز می شود.
جندی شاپور مدیر بیماریها و مراکز تشخیصی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: دیالیز یک بیماری مزمن است و اغلب داشتن بیماریهای زمینهای مانند دیابت و فشار خون و کنترل نکردن نمک و پروتئین باعث میشود کلیه به تدریج عملکرد خود را از دست داده و نیاز به دیالیز داشته باشد. .
وی در خصوص وضعیت تختهای بیماران دیالیزی نیز گفت: در حوزه تختهای دیالیز وضعیت در اهواز مناسبتر است، اما در برخی شهرها به تختهای بیشتری نیاز است. البته در صورت کمبود تخت، دستیار درمان برای رفع این مشکل پیگیری خواهد کرد.
نشاطی بیش از 300 تخت دیالیز فعال در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز دارد. وی افزود: در اهواز به دلیل اینکه تعداد مراکز درمانی و به تبع آن تخت ها و بیماران بیشتر است، در حال حاضر پاسخگوی نیازهای فعلی این شهر است.
مدیر مراکز تشخیصی و بیماری های دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: در یکی دو سال گذشته اقدامات خوبی برای بیماران خاص به ویژه بیماران دیالیزی انجام شده است. به عنوان مثال، برنامه های توسعه ای در بخش دیالیز در حاجیه ارائه شده است. بیمارستان نرگس و نوید ماهشهر. با ایجاد محیطی مناسب و در دسترس قرار دادن آن برای مردم انجام شده است.