افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 19 November , 2024
0

طرح چالش های فرهنگی تبیین مفاهیم مقاومت است – خبرگزاری مهر از ایران و جهان.

  • کد خبر : 437542
طرح چالش های فرهنگی تبیین مفاهیم مقاومت است – خبرگزاری مهر از ایران و جهان.

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه عباسی از برگزاری کمپین های فرهنگی مذهبی در قالب های جدید در بین مادران و خانواده ها در روزهای یکشنبه نمونه خبر داد و هدف از این کمپین ها را ترویج فرهنگ مقاومت، همدلی و همراهی در جبهه مقاومت فلسطین عنوان کرد. . کمپین شیرینی پزی این فعال فرهنگی با […]

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه عباسی از برگزاری کمپین های فرهنگی مذهبی در قالب های جدید در بین مادران و خانواده ها در روزهای یکشنبه نمونه خبر داد و هدف از این کمپین ها را ترویج فرهنگ مقاومت، همدلی و همراهی در جبهه مقاومت فلسطین عنوان کرد. .

کمپین شیرینی پزی

این فعال فرهنگی با اشاره به یکی از برنامه های اخیر گفت: کمپین کیک پزی و موگلوبه را در گروه های مادران مجازی آغاز کردیم. از مادران علاقه مند خواستیم که در مراسم دعا به احترام بانوان شهید فلسطین کیک بپزند و کمک های مالی بیاورند. حدود 13، 14 نفر مادر شدند و کیک هایی را که برای این شهدا تهیه کرده بودند به مراسم آوردند. بعد از نماز بچه ها کیک ها را برش زدند و هدایا را تقسیم کردند.

کمپین حلوا به یاد شهید سید حسن نصرالله برگزار شد

وی افزود: پس از شهادت سید حسن نصرالله تصمیم گرفتیم با استفاده از ظرفیت گروه های مادران حلوا بپزیم. مادران این حلوای خانگی را تهیه کردند و در مراسم دعای ندبه فروختند تا عواید آن برای کمک به جبهه مقاومت ارسال شود. استقبال از این برنامه به حدی بود که سفارشات جدیدی هم دریافت کردیم.

نمایش یک مستند اسرائیلی که نقش زنان در مقاومت را توضیح می دهد

پس از این فعالیت ها، مستندهایی با محوریت مقاومت در گروه های مختلف به نمایش درآمد. عباسی گفت: این مستندها چندین بار در شهرستان اکران شد و با استقبال خوبی مواجه شد. حتی برخی از موسسات درخواست کردند که این برنامه برای کارمندان و دانشجویان خود نیز اجرا شود.

بافتن شال و کلاه برای پناهندگان لبنانی

یکی دیگر از اقدامات این گروه بافتن شال و کلاه برای پناهندگان لبنانی بود. یکی از فعالان فرهنگی در این خصوص گفت: در یکی از جلسات دعای ندابه، مادران با بافتنی های خود به مراسم آمدند و شروع به بافتن شال، دستکش و کلاه برای آوارگان کردند. سپس این اقلام به مناطق نیازمند ارسال شد.

وی همچنین از برگزاری جداول چالش توجیهی در خیابان های پرتردد شهر خبر داد. وی تصریح کرد: با طراحی چالش های جذاب سعی می کنیم مخاطبان عام و حتی غیر مذهبی را به بحث و گفت وگو درباره مفاهیم مقاومت و اهمیت آن جذب کنیم. این برنامه ها شامل نمایش عکس هایی از غذاهای سنتی فلسطین مانند مقلوبه بود که بهانه ای برای شروع بحث و توضیح مقاومت فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی شد.

عباسی افزود: این فعالیت ها با هدف تقویت روحیه مقاومت، همدلی و ترویج فرهنگ ایثار در بین مردم به ویژه مادران و خانواده ها انجام می شود که این کمپین ها ادامه خواهد داشت و از همه دست اندرکاران دعوت به همکاری در این برنامه ها شد.

این فعال فرهنگی از ادامه فعالیت های مختلف خود در راستای حمایت از مقاومت و آگاهی بخشی اقشار مختلف جامعه خبر داد. این فعالیت ها در قالب چالش های فرهنگی، برنامه های تعاملی و تبیینی در سطح شهرستان سبزوار انجام شد و با استقبال خوبی مواجه شد.

چالش کلید و درخت زیتون

وی در تشریح یکی از چالش های جذاب ارائه شده گفت: درخت زیتون کوچکی را در یکی از خیابان های شلوغ شهر قرار دادیم و از شاخه های آن کلید آویزان کردیم. در کنار این درخت، عکس‌هایی از فلسطینی‌ها نشان می‌دهیم که کلید خانه‌هایشان را در دست دارند. وقتی حضار به ما نزدیک شدند و در مورد کلیدها از ما پرسیدند، توضیح دادیم که این کلیدها نماد امید فلسطینی ها برای بازگشت به خانه هایشان است که سال ها پیش توسط رژیم صهیونیستی از آنجا بیرون رانده شدند. سپس از مردم خواستیم که به نیت آزادی فلسطین و پیروزی مقاومت کلیدی را به درخت بیاویزند. این اقدام با واکنش های احساسی و استقبال فراوان همراه شد.

مراسم اتهام علنی و چالش های فرهنگی

عباسی سپس به برگزاری مراسم فراخوان مردمی آزادسازی قدس اشاره کرد و افزود: این مراسم در یکی از بوستان های بزرگ سبزوار برگزار شد و جمعی از فلسطین نیز حضور داشتند. به موازات این مراسم، بخش هایی را برای کودکان طراحی کردیم تا از طریق بازی هایی با موضوع مقاومت، آگاهی آنها را افزایش دهند. علاوه بر این، میزی را برای توضیح چالش‌ها تنظیم کردیم و با نمایش عکس‌هایی از زنان شهید فلسطینی، داستان زندگی هر یک را برای حضار تعریف کردیم.

راهپیمایی مادران غزه در ماه رمضان

از دیگر برنامه های مهم این گروه، راهپیمایی مادران غزه در دو پارک بزرگ شهر در ماه مبارک رمضان بود. یک فعال فرهنگی در این خصوص گفت: مادران با همکاری گروه های مختلف فرهنگی موکب هایی را برپا کردند که شامل فعالیت هایی برای کودکان از جمله رنگ آمیزی، نقاشی و بازی های نمادین بود. مثلاً نقشه اسرائیل را روی زمین کشیدند و بچه ها لیوان های آب روی آن ریختند تا پاک شود، یاد قول معروف امام خمینی (ره) افتادند که اگر هر مسلمانی یک سطل آب بریزد، اسرائیل جارو می شود. . همچنین کمک های مردمی برای تهیه ساندویچ برای افطار خیابانی توزیع شد که هزینه آن صرف حمایت از جبهه مقاومت شد.

چالش های تعاملی: تست بازیگری و چالش تانک و ماشین

وی در ادامه افزود: در یکی از نمایش های خیابانی چالشی به نام تست بازیگری برگزار کردیم. از تماشاگران خواستیم نقش یک مالک فلسطینی را بازی کنند که توسط نیروهای صهیونیست مجبور به تخلیه خانه خود می شود. این چالش باعث ایجاد مکالمات عمیق و احساسی در بین شرکت کنندگان شد.

علاوه بر این چالش دیگری تحت عنوان ماشین و تانک برگزار شد. در این چالش تصویری از یک نوزاد در کالسکه در مقابل تانک اسرائیلی به عموم مردم نشان داده شد. عباسی افزود: در ابتدا فقط عکس نوزاد را نشان دادیم و از حضار پرسیدیم فکر می کنند نوزاد به چه چیزی نگاه می کند؟ پس از گوش دادن به پاسخ ها، تصویر کامل را که شامل تانک و سرباز اسرائیلی بود، باز کردیم. این لحظه تکان دهنده نقطه شروع بسیاری از مخاطبان شد تا درباره وضعیت فلسطین و نقش ما در حمایت از مظلومان بحث کنند.

لبه تظاهرات و راهپیمایی.

این فعال فرهنگی ادامه داد: پس از شهادت سید حسن نصرالله، این گروه در حاشیه تظاهرات و راهپیمایی که در سبزوار برگزار شد نیز فعال بود. به موازات این مراسم، سه میز در یکی از خیابان های شلوغ شهر نصب کردیم که اهالی از رشته های مختلف در آن حضور داشتند: میز پذیرایی، میز کودک با فعالیت های اوریگامی و میز توضیح چالش ها. هدف ما جذب مخاطبان عام و حتی غیرمذهبی به بحث و تأمل در موضوع مقاومت و ظلم فلسطین بود.

وی افزود: در ادامه فعالیت های مذکور چالش دیگری که برای اولین بار اجرا کردیم چالش شهید و مهین بود. این چالش در جدول توضیحات ما انجام شد و با استقبال بسیار خوبی از سوی مخاطبان مواجه شد. توضیح مختصر این چالش به این صورت بود که ابتدا نقشه بزرگ شهر سبزوار را روی شاسی نصب کردیم و در کنار آن دو عروسک به نام های شاهین خانم و مهین خانم قرار دادیم. ایده این بود که به صورت بصری دو دیدگاه متفاوت را برای مردم توضیح دهیم. ماجرا از این قرار بود که یک اراذل و اوباش اهل منطقه توحید شهر منازل مردم را غصب کرده و محله های مختلف شهر را به تصرف خود درآوردند.

عباسی تصریح کرد: از مخاطبان می پرسیدیم که در کدام محله زندگی می کنند و از آنها می خواستیم محله خود را روی نقشه پیدا کنند. سپس داستان دو خواهر را می گوییم: شاهین خانم که معتقد بود باید در مقابل قلدری بایستد و خانم مهین که با وجود آگاهی از اوضاع معتقد بود نباید درگیر مشکلات دیگران شود و اس. بهتر است با مشکلات شخصی کنار بیایید. پس از توضیح داستان، از مخاطبان خواستیم که تصمیم بگیرند با کدام دیدگاه موافق هستند و نظرات خود را با نشانگر جادویی ثبت کنند. این گفتگوها مربوط به بررسی مشکلات روز جامعه و مقاومت در برابر ظلم بود.

پیوند با تاریخ و مقاومت

یک فعال فرهنگی گفت: پس از این چالش به تاریخ ایران و حمله مغول ها اشاره کردیم. سربداران روستای وش سبزوار را می گفتیم که چگونه در برابر مغول مقاومت کردند. این بخش از گفت و گو به مخاطب یادآوری می کند که در تاریخ تسلیم تنها به افزایش تلفات منجر شده است، در حالی که مقاومت هر چند سخت، به پیروزی نهایی منجر شده است.

بازارهای حمایتی را ایجاد کنید

وی افزود: یکی دیگر از مصوبات ما بعد از شهادت سیدحسن نصرالله برپایی بازارچه هایی بود که به مادران این فرصت را داد تا با فروش محصولات خود به جبهه مقاومت کمک کنند. این بازارها با نام بازار نصر شروع به فعالیت کردند. اولین بازارچه در یکی از مدارس سبزوار برگزار شد و سپس در مساجد شهر ادامه یافت. در هر بازارچه علاوه بر فروش محصولات، جداول توضیحی و چالش هایی مانند شهید و مهین و چالش های دیگری مانند چالش کرونا و معرفی محصولات اسرائیلی برگزار می شد.

چالش کرونا

عباسی تصریح کرد: در چالش کرونا، عکس‌های شیوع کرونا را به مخاطبان نشان می‌دهیم و از آن‌ها می‌پرسیم که این تصاویر چه خاطراتی را در آنها تداعی می‌کند. این قسمت از گفتگو مربوط به یادآوری اهمیت کمک به جامعه و لزوم آمادگی برای مقابله با بحران بود. سپس این بحث ها را به حمایت از جبهه مقاومت پیوند زدیم.

چالش خبری عجیب

این فعال فرهنگی تصریح کرد: در چالشی دیگر پاکت هایی حاوی اخبار عجیبی مانند ممنوعیت واکسیناسیون یا حذف بودجه پیشگیری در اختیار مخاطبین قرار گرفت. بعد از خواندن اخبار متوجه غیر منطقی بودن این تصمیمات می شدند و سپس به این نتیجه می رسیدند که همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. ما این مفهوم را با لزوم حمایت از جبهه مقاومت و جلوگیری از نفوذ دشمن مرتبط می‌دانستیم.

ما محصولات اسرائیلی را ارائه می دهیم

و افزود: اقدام مهم دیگر معرفی محصولات اسرائیلی بود. برخی از این کالاها را به صورت فیزیکی تهیه کرده بودیم و با نشان دادن آن به مردم، از اهمیت ممنوعیت و جایگزینی آنها با تولیدات داخلی صحبت می کردیم.

صفحه خوانی نقشه خاورمیانه و طرح IMac

عباسی گفت: در بازار گذشته نقشه بزرگی از غرب آسیا تهیه کردیم و برنامه های آمریکا و اسرائیل برای خاورمیانه را در قالب اسکرین خوانی توضیح دادیم. این بخش شامل توضیح طرح هایی مانند طرح های ناتی فراتی و IMac بود. ما به مخاطب نشان می دهیم که چگونه تلاش های آمریکا و اسرائیل برای تجزیه منطقه و گسترش نفوذشان به شکست انجامیده است.

این فعال فرهنگی ادامه داد: تمامی این ایده ها و چالش ها به همراه عکس ها و فیلم های مرتبط در کانال مادران میدان اینستاگرام و سایر شبکه های اجتماعی موجود است. همچنین برخی از این فعالیت ها در گفت و گوی سرکار خانم عباسی سرپرست گروه میدان مادران با خبرگزاری فارس به تفصیل توضیح داده شده است.

وی در پایان افزود: از همه دوستانی که در این مسیر همراه ما بودند تشکر می کنیم و امیدواریم این فعالیت ها توانسته باشد آگاهی بخشی و انگیزه حرکت در مسیر حمایت از مقاومت و مقابله با ظلم را در ما ایجاد کند. در فصل جدید با طراحی مجدد و به روز رسانی برنامه ها در خدمت شما عزیزان خواهیم بود.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=437542

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.