رئیس پلیس فتا پایتخت، کسب و کار سیاه مجرمان سایبری را محکوم کرد که به بهای دستگیری شهروندان ناآگاه از هویت دیگران سوء استفاده کرده و با اجاره سیم کارت، کارت و حساب های بانکی یا صرافی های ارز دیجیتال، آنها را فریب می دهند.
رئیس پلیس فتا پایتخت، کسب و کار سیاه مجرمان سایبری با سوء استفاده از هویت دیگران و فریب آنها از طریق اجاره سیم کارت، کارت و حساب بانکی یا حساب کاربری صرافی های ارز دیجیتال به بهای دستگیری شهروندان ناآگاه را محکوم کرد و اظهار داشت: درآمد دلاری و یا کار از خانه اصلی ترین ترفند مجرمان سایبری برای انجام این اقدامات است.
به گزارش اعتماد آنلاین، سردار معظمی گدرزی در تشریح این موضوع اظهار داشت: تمام تلاش پلیس فتا برای رهگیری مجرمان سایبری و به دام انداختن آنها در چنگال قانون است و با توجه به اقدامات بسیار خوب پلیس فتا، قوه قضائیه و بانک مرکزی مجرمان با ترفندهای مختلف سعی در پنهان کردن هویت خود دارند و از هویت دیگران استفاده می کنند.
رئیس پلیس فتا پایتخت با اشاره به عواقب اعطای کارت های بانکی به افراد دیگر ادامه داد: یکی از رایج ترین ترفندهای مجرمان سایبری سوء استفاده از هویت دیگران است که در دو قسمت از این تعداد بیشتر دیده می شود. سوء استفاده از حسابها و کارتهای بانکی که همه شعب شامل اینترنت بانک و نرمافزارهای مربوطه میشود و دیگری سوء استفاده از سیمکارتها به نام افراد مختلف است.
سردار معظمی گدرزی تصریح کرد: در حوزه ارزهای رمزنگاری شده با توجه به نیاز مجرمان به کیف پول دیجیتال و حساب کاربری برای اجرای اهداف مجرمانه خود، این کلاهبرداران سایبری از ترفندهای مختلفی تحت عنوان آژانس های کاریابی یا کار در منزل، درآمد دلاری و. .. تبلیغات می کنند و پس از ترغیب شهروندان به همکاری با این مشاغل مخفی، با گمراه کردن جویندگان کار و سوء استفاده از حساب های کاربری ایجاد شده با نام و هویت آنها، از سایر کاربران کلاهبرداری می کنند.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس صراحت قانون و مجازات، مسئولیت هر گونه تراکنش بانکی بر عهده دارنده کارت است و نگهداری سیم کارت، تماس ها و پیام ها نیز بر عهده خط تلفن است. دارنده، اشاره کرد. وی افزود: روزانه تعداد زیادی از شهروندان اعم از ندانند که گرفتار چنین مواردی می شوند و هزینه ها این است که باید رضایت شاکیان را جلب کنند و در صورت وجود سوابق کیفری ثبت می شوند. هر در صورت تکرار، قانون تکلیف را به وضوح مشخص کرده است.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: با مراجعه به دفاتر خدمات ارتباطی اپراتورها، سیم کارت های به نام خود و وجود سیم کارتی که در اختیار مردم نیست اما در وی ثبت شده است را بررسی کنند. نام هویت، باید سریعا پیگیری قانونی کنند، فرم های کوتاه تری مانند کدهای پیامکی نیز در اینترنت موجود است تا بررسی شود که آیا سیم کارت دیگری به نام ما ثبت شده است یا خیر و اپراتورها آنها را وارد کرده اند. همچنین در صورت مشاهده. در موارد مشکوک لطفا مشکل را از طریق مرکز اورژانس سایبری به شماره تلفن 096380 یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir گزارش دهید.