به گزارش بازار، غلامحسین محمدی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای با هدف پرکردن خلأهای مهارتی در زنجیره کسب و کار و آموزش مهارتی بر اساس نیازهای سازمان، پلتفرم آموزش مهارتی جامع سازمان آموزش فنی و حرفه ای را طراحی کرد. بازار کار با حمایت شرکت های زیر در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات.
وی با تاکید بر ایجاد زنجیره ارزش آموزشی در کشور گفت: این نشست بر اساس آگاهی بخشی به نقش آموزش در محیط کار و مشاغل آینده و همچنین زیرساخت های داده این سازمان برگزار شد.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش به ویژه آموزش اکسیری برای رهایی از فقر و ارتباط با بافت اقتصادی کشور است، ادامه داد: این سازمان با 12 میلیون متر مربع فضا، 657 حوزه فنی وظیفه ارائه آموزش های غیررسمی را بر عهده دارد. و مراکز آموزش حرفه ای دولتی، 4800 کارگاه، بیش از 22000 آموزشکده فنی و حرفه ای رایگان و 40000 مربی.
معاون وزیر کار تصریح کرد: وظایف سازمان آموزش فنی و حرفه ای به عنوان متولی آموزش غیررسمی برای پرکردن خلأهای مهارتی زنجیره کسب و کار برای کارکنان بنگاه های اقتصادی و افراد جویای کار و مهارت تعریف شده است.
به گفته وی، نظام صلاحیت حرفه ای با هدف ایجاد بستر مناسب برای توسعه و ارتقای صلاحیت های حرفه ای و ارزیابی توانمندی های سرمایه انسانی برای پیشرفت مستمر در سطوح مختلف است.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای بر شناسایی صلاحیت حرفه ای تاکید کرد و ادامه داد: استانداردها و ضوابط سطوح صلاحیت حرفه ای بر اساس نظام طبقه بندی جایگاه کشور با توجه به «دانش، مهارت و نگرش» که هر یک نیاز دارد. مشاغل در بخش های صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ حداکثر در 6 سطح طبقه بندی می شوند.
بر اساس این گزارش، خدمات اولیه کارجویان، مهارتها، الزامات، دورههای آموزشی، استانداردها، پروژههای کارفرما، کاریابی، تأیید صحت گواهینامههای مهارتی، سطحبندی مهارت کارجویان یا ارائهدهندگان خدمات و… از طریق رابط برنامه نویسی نرم افزار و خدمات رابط برای بسترهای داخلی کشور از جمله پیشنهادات ارائه شده توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با شرکت های پیشرو در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات بود.