شایانوز- رب انار چاشنی محبوب و پرطرفداری است که در تهیه بسیاری از غذاها استفاده می شود. این غذای لذیذ متعلق به شمال کشور است و غذاهای فوق العاده ای مانند خورش فسنجون، خورش انار، خورش ناردون، خورش کدو و … با آن طبخ می شود.
با فرا رسیدن فصل پاییز و ظهور انار به بازار، بسیاری از مردم رب انار را در خانه درست می کنند. نحوه نگهداری رب انار موضوع مهمی است که باید به آن توجه ویژه ای شود تا رب انار خانگی شما ماندگاری بالایی داشته باشد و طعم و کیفیت خوب خود را برای مدت طولانی حفظ کند. در ادامه این مقاله روش های اولیه نگهداری رب انار و راه های جلوگیری از کپک زدن آن را توضیح خواهیم داد. تا انتها با ما همراه باشید.
رب انار را غلیظ کنید.
یکی از مهم ترین نکات برای تهیه رب انار این است که اجازه دهید آب انار خوب بجوشد و رب انار به غلظت مناسب برسد. هر چه غلظت و خلوص رب انار بیشتر باشد دیرتر خراب می شود و کپک می زند.
اگر رب انار خیلی غلیظ شد آب اضافه نکنید و برای رقیق کردن آن از آب انار استفاده کنید.
به رب انار شکر اضافه نکنید.
اگر رب انار ترش شد شکر اضافه نکنید. گفته می شود این کار شرایط خراب شدن و کپک زدن رب انار را فراهم می کند. بهتر است از کمی ماده شیرین استفاده کنید تا طعم شیرینی به غذا بدهد.
از کمی نمک استفاده کنید
هنگام تهیه رب انار و در پایان پخت این چاشنی خوشمزه، کمی نمک اضافه کنید، این کار از خراب شدن و کپک زدن رب انار جلوگیری می کند. مراقب باشید به اندازه ای نمک اضافه نکنید که طعم رب انار شور شود.
ظرف شیشه ای را فراموش نکنید.
برای نگهداری طولانی مدت رب انار به یک ظرف شیشه ای با درب محکم نیاز دارید. رب انار را در ظروف شیشه ای تمیز و خشک بریزید و کمی روغن زیتون بریزید و در را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید.
رب انار را در فریزر نگهداری کنید.
اگر مقدار زیادی رب انار دارید که زمان زیادی برای استفاده نیاز دارد، می توانید آن را در یک زیپ قرار دهید و پهن کنید و در را ببندید و در فریزر قرار دهید. با این کار طعم رب انار حفظ می شود و می توانید این چاشنی خوشمزه را برای مدت بیشتری حفظ کنید.
در اینجا می توانید مقاله ای در مورد روش های نگهداری خرما بخوانید که بدون شک برای شما مفید خواهد بود.