افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 16 November , 2024
0

بررسی وضعیت تولید و واردات چای در سال 1403 در کمیسیون کشاورزی مجلس

  • کد خبر : 434910
بررسی وضعیت تولید و واردات چای در سال 1403 در کمیسیون کشاورزی مجلس

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست شورای اسلامی گفت: در آخرین جلسه این کمیسیون وضعیت تولید و واردات چای در سال 1403 بررسی شد. به گزارش ایسنا، سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست شورای اسلامی در خصوص آخرین جلسه این کمیسیون توضیحاتی ارائه کرد و گفت: در آخرین جلسه […]

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست شورای اسلامی گفت: در آخرین جلسه این کمیسیون وضعیت تولید و واردات چای در سال 1403 بررسی شد.

به گزارش ایسنا، سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست شورای اسلامی در خصوص آخرین جلسه این کمیسیون توضیحاتی ارائه کرد و گفت: در آخرین جلسه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست محیط زیست کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست. ، وضعیت تولید و عرضه چای مورد بررسی قرار گرفت. طبق آمار در حال حاضر بین 60 تا 70 هزار تن چای در کشور مصرف می شود که 30 هزار تن آن در داخل کشور تولید و مابقی وارداتی است.

وی با بیان اینکه ثبت سفارش واردات چای در سال جاری حدود 40 هزار تن در نظر گرفته شده است که نسبت به سال های گذشته رقمی بالاتر است، افزود: دلیل تصمیم گیری برای این حجم از ثبت سفارش تعیین میزان ثبت سفارش است. موجودی انبارها یعنی بهتر است به جای افزایش ثبت سفارش، موجودی انبارهای ملی مشخص شود و سپس با توجه به نیاز کشور نسبت به واردات جدید اقدام شود.

این نماینده مجلس گفت: همچنین یکی از نکات مهمی که در این جلسه مطرح شد، بررسی وضعیت انبارها قبل از تصمیم گیری برای واردات بیشتر بود. یکی از مشکلات کشور در زمینه چای به بسته بندی این محصول برمی گردد. به گونه ای که کارخانه های ایجاد شده برای بسته بندی چای برای مصرف و نیاز داخلی ایجاد شده است که چالش هایی را در این زمینه ایجاد کرده است.

رفیعی گفت: علاوه بر این کمیسیون در نشست مشترک وزیر نیرو با اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مهمان وزارت نیرو بود. همچنین در این جلسه درباره مدیریت مصرف برق و تامین سوخت نیز بحث و تبادل نظر شد. وزیر محترم نیرو بر لزوم توجه جدی به این موضوع تاکید کردند. کمیسیون در مدیریت و برنامه ریزی مصرف برق بر تامین برق مورد نیاز کشاورزی که خواسته کشاورزان کشور نیز می باشد تاکید کرد.

وی بیان کرد: کمیسیون همچنین بر توسعه نیروگاه های با استفاده از انرژی های تجدیدپذیر مانند خورشیدی و هسته ای تاکید کرد که وزیر نیرو ضمن تایید آن اظهار داشت: وزارت نیرو نیز باید اختیارات لازم را برای برنامه ریزی و تنظیم برق تولیدی داشته باشد. از منابع انرژی تجدید پذیر پرداخت بدهی وزارت نیرو به پیمانکاران و تولیدکنندگان برق از دیگر موارد درخواستی وزیر نیرو بود تا این بدهی در لایحه بودجه دیده شود. اعضای کمیسیون بر افزایش راندمان نیروگاه ها تاکید کردند اما متاسفانه وضعیت بهره وری در نیروگاه ها قابل تحمل نبود و باید به فکر بهبود این شرایط عاجل باشد. تامین آب و برق پایدار برای کشاورزان به عنوان پیشران امنیت غذایی مهمترین درخواست کمیسیون بود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=434910

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.