به گزارش خبرنگار سیاسی آیونا به نقل از برترین ها: محمد مهاجری (فعال سیاسی اصولگرا) در پاسخ به خطبه های نماز جمعه این هفته نوشت:
امروز (جمعه) چند ائمه جمعه معروف حمله کردند دولت که تمهیداتی را برای اجرای فیلترینگ فراهم می کند مورد حمله قرار گرفتند.
دغدغه این بزرگواران حول دو محور ناهنجاری های اخلاقی و ناامنی روانی است. هر دو ارزشمند هستند و هیچ انسان عاقلی، حتی اگر مذهبی نباشد، به آنها اهمیت نمی دهد.
اما سوالی که ائمه جمعه محترم باید به آن پاسخ دهند:
آیا چیزی به نام فیلترینگ در دنیای واقعی وجود دارد؟ آمار رسمی می گوید که حدود 85 درصد از کاربران از فیلتر سوئیچ استفاده می کنند. به این ترتیب، حفظ وضعیت فعلی (یعنی بقای نشت) هیچ دردی را درمان نمی کند زیرا اگر بخواهند می توانند به راحتی از نشت جلوگیری کنند.
با فرض اینکه بتوانیم دسترسی به برخی از محتواها را از طریق فیلتر کردن محدود کنیم. اگر تکنولوژی پیشرفت کند و فیلتر کردن عملا غیرممکن شود، چه خواهیم کرد؟
دسترسی به فساد در سال های قبل از انقلاب وجود داشت. چرا همان نسلی که در جامعه فاسد آن زمان زندگی می کردند، سالم ماندند تا جایی که توانستند انقلاب اسلامی را در یک تحول فرهنگی به وجود آورند؟ دلیلش کاملا مشخص است. در آن زمان متولیان فرهنگ دینی (روحانیت) با انگیزه و تحصیلات کافی توانستند سدی در برابر ناهنجاری های اخلاقی ایجاد کنند و عملاً بخش قابل توجهی از جامعه را واکسینه کنند.
پس از پیروزی انقلاب، روحانیت و متولیان فرهنگ دینی تقریباً همه وسایل و امکانات فرهنگی را در اختیار دارند، در همه مؤسسات آموزشی نفوذ دارند و بودجه های قابل توجهی در اختیار دارند، در حالی که قبل از انقلاب بودجه واحدی در اختیار نداشتند. ریال
به نظر می رسد کاری که ائمه جمعه با حمله به فیلترینگ انجام می دهند، پیشی گرفتن و فرار از پاسخ به این سوال است که چرا به وظیفه خود عمل نکردید و از اهالی فرهنگ گات حمایت نکردید؟
متأسفانه باید گفت وارد شدن به درگیری های سیاسی و جناح بازی از یک سو و بی اطلاعی از آخرین فناوری های آموزشی، پاسداران دین را خلع سلاح کرده است.
درست است که دیگر خیلی دیر شده است، اما هر زمان که سد شکسته متوقف شود، از آسیب بیشتر جلوگیری می شود.
حمله جسورانه به راه حل فیلتر کردن به سادگی سرگرم کننده است. سخت کوشید و به روش پیشینیان عمل کنید. البته کار فرهنگی سخت، کند و حوصله می خواهد. تو لباس پیغمبر پوشیده ای. مثل آنها صبور، مهربان و شجاع باشید.