کد خبر:
۴۸۴۳۲۸
//
25 نوامبر 1403
//
۲۰:۱۵:۱۳
سلامت گوش
عواملی وجود دارد که باعث ایجاد سکته در گوش می شود، اگر فردی دچار ناشنوایی ناگهانی شد باید سریعاً به پزشک متخصص مراجعه کند تا آزمایشات لازم را انجام دهد.
بسیاری از ما زمانی که نام سکته مغزی می آید به یاد می آوریم. انفارکتوس میوکارد سقوط می کنیم یا مرحله بعدی سکته ای است که ما را به خودمان می فهماند. با این حال، سکته های مغزی نه تنها به انواع قلبی و مغزی تقسیم می شوند، بلکه افراد ممکن است دچار سکته دیگری به نام سکته گوش شوند.
مهتاب ربانی، متخصص گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن در این خصوص به خبرآنلاین توضیح می دهد: سکته مغزی اصطلاحی است که به از دست دادن ناگهانی شنوایی در گوش به کار می رود، این کاهش ناگهانی شنوایی در گوش به طور کامل حلزون و اندام های مرتبط با آن را تحت تاثیر قرار می دهد. “عصب شنوایی بیمار مرتبط است و ربطی به جرم انباشته شده در گوش، پارگی پرده گوش و برخی عفونت ها ندارد.”
وی ادامه می دهد: تشخیص سکته گوش از طریق معاینه پزشکی و انجام برخی آزمایشات انجام می شود و تشخیص سریع و به موقع بیماری بسیار مهم است زیرا دوره طلایی درمان این بیماری دو هفته است و در این دو هفته اگر دارو به موقع داده شود “اگر به دست بیمار برسد، این احتمال وجود دارد که شنوایی خود را بازیابد.”
این متخصص بیان میکند: برخی از ویروسها، دیابت و فشار خون از جمله عواملی هستند که میتوانند باعث سکته در گوش فرد شوند، بنابراین اگر فرد احساس کند شنواییاش کاهش یافته و در عرض 24 تا 72 ساعت بهبود نمییابد. ، باید به پزشک گوش و حلق و بینی مراجعه کنید و بینی خود را شل کنید.”
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
برچسب ها:
ناشنوایی ناگهانی