به گزارش رکنا، این اتفاق افتاد آتش به گفته مسئولان، کارخانه عطا تاب (تولید کننده ملزومات پزشکی و پوشاک بیمارستانی) در شهرک صنعتی چمستان نور در منطقه غرب مازندران هنوز با گذشت 9 ساعت از این حادثه تعطیل نشده است. مقامات و طبق آمار حداقل 15 نفر بر اثر جراحات سطحی در مراکز درمانی جان خود را از دست داده اند.
این حادثه حوالی ساعت 13 امروز چهارشنبه و درست زمانی که کارگران مشغول صرف ناهار بودند رخ داد و به دلیل وجود مواد شیمیایی، دستگاه ها و محصولات بهداشتی و بیمارستانی، آتش سوزی همچنان ادامه دارد و به گفته مسئولان اطفا نشده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران دقایقی پیش در خصوص آخرین وضعیت این حادثه به خبرنگار ایرنا گفت: آتش نشانان اکثر نقاط استان از جمله بابل، آمل، سرخ رود، محمود آباد، ایزدشهر، رویان و نوشهر، در ساعت 13:00 با حضور در محل حادثه، آتش نشانی را در دستور کار خود قرار دادند. آنها برای امداد رسانی و مهار آتش در محل حادثه تلاش می کنند. آمده اند اما آتش هنوز خاموش نشده است.
حسینعلی محمدی افزود: در این زمان حداقل 15 نفر که به نوعی در مهار و اطفای این آتش سوزی مشارکت داشتند، به دلیل وضعیت نامناسب سلامت و جراحات جزئی به مراکز درمانی منطقه مراجعه کردند.
سخنرانی فرماندار چمستان نور
شهردار چمستان نور نیز گفت: خسارت این حادثه بسیار جدی بود زیرا تمامی مواد اولیه و محصولات تولیدی در این محل که پنج طبقه و بیش از 2 هزار متر مربع بود به طور کامل در آتش سوخت.
قنبرعلی داداش پور افزود: این واحد تولیدی با حداقل 90 کارگر و حدود دو دهه فعالیت، محصولات بیمارستانی بسیاری از مراکز درمانی و کشور از جمله بیمارستان میلاد تهران را عرضه کرد.
این مسئول تصریح کرد: هم اکنون نزدیک به 15 خودروی آتش نشانی و حداقل 50 آتش نشان با گذشت بیش از 9 ساعت از حادثه در حال اطفای حریق هستند و امیدوارم این آتش سوزی به زودی اطفا شود.
صنعت همواره در مازندران از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و 15 درصد تولید ناخالص استان از این بخش حاصل می شود و حداقل سه هزار واحد صنعتی در استان وجود دارد که 80 هزار نفر را به طور مستقیم مشغول به کار هستند که از این تعداد 461 نفر در ماشین آلات و فلزات اساسی هستند. در بخش برق و الکترونیک 139 واحد، نساجی 115 واحد، محصولات شیمیایی 408 واحد، سلولزی 216 واحد، مواد معدنی 530 واحد و صنعتی 367 واحد هستند همچنین به تولید محصولات غذایی اختصاص دارد که با تلاش دولت سیزدهم در حال تجدید و روانکاری چرخ دنده های این شرکت های اقتصادی است.
طبق آمار رسمی در استان مازندران 2600 واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد. سهم این صنعت از کل اشتغال مازندران 30 درصد است.