به گزارش بازار، مدیرعامل این گروه صنعتی در حاشیه مراسم خروج اولین خودروی تجاری ۶ تنی از خط تولید خودروسازان تراکتورسازی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: سال گذشته و در همزمان با راهاندازی خط تولید خودروهای تجاری در تراکتورسازی، وعده تنوع محصولات در این بخش را دادیم. خوشبختانه امروز شاهد اضافه شدن یک کامیون 6 تنی به این خط تولید و در پایان سال 2 محصول دیگر بودیم. ، یک کامیون 9 تنی و یک وانت به سبد خودروهای تجاری تراکتورسازی می پیوندد.
مصطفی وحیدزاده درباره اقدامات انجام شده برای تحقق تولید کامیون 6 تنی گفت: خوشبختانه با پتانسیل و ظرفیت های موجود در تراکتورسازی، تولید این محصول تنها با سرمایه گذاری 2 میلیارد ریالی امکان پذیر شد که نتیجه آن اشتغال 40 نفر در گام اول.
وی افزود: تعداد انگشت شماری تولیدکننده با ظرفیت بسیار کم در کشور وجود دارد که تراکتورهای 6 تنی تولید می کنند، اما با توجه به نیاز بخش حمل و نقل جاده ای، این میزان تولید پاسخگوی نیازهای داخلی نیست، بنابراین ساخت تراکتور برای رفع نیازهای داخلی و برآورده ساختن درخواست های متقاضیان تولید این محصول ضروری است.
وحیدزاده شبکه نمایندگی های خدمات پس از فروش، کیفیت فنی، قیمت رقابتی برای مصرف کننده نهایی و … را اعلام کرد. به عنوان مزایای محصول جدید تولید شده در مجموعه تحت مدیریت او.
شبکه حمل و نقل کشور سالانه به 3000 کامیون 6 تنی نیاز دارد
مدیرعامل خودروسازان دیزل تراکتورسازی ایران نیز در این مراسم گفت: این خودرو کاربری های زیادی از جمله حمل و نقل شهری، جاده ای و ترانزیتی، صنعتی و … دارد.
سعید پناهی با تاکید بر اینکه تولید این محصول در کمتر از 8 ماه و با تلاش همیشگی همکاران وی و شرکت مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران امکان پذیر شد، افزود: 200 دستگاه از این خودرو تولید خواهد شد. و در پایان سال در بازار به فروش می رسد.
وی در پاسخ به ارزیابی بازار و تقاضای داخلی برای خودروهای تجاری 6 تنی گفت: شبکه حمل و نقل کشور سالانه به 3000 دستگاه از این نوع خودرو با آن تناژ نیاز دارد و ظرفیت اولیه تعریف شده در خط تولید کامیون های کشنده. . 800 دستگاه است و بسته به تقاضای مصرف کننده افزایش می یابد.
گفتنی است گروه صنعتی تراکتورسازی با 12 شرکت اقماری در داخل و خارج از کشور علاوه بر تامین بیش از 90 درصد نیاز داخلی انواع تراکتور با تامین 28 نوع از این نوع خودروهای کشاورزی به مصرف کنندگان، با محصولات متنوع از جمله تولید انواع کامیون، انواع ادوات کشاورزی، انواع ماشین آلات ساختمانی و صنعتی، انواع ریخته گری، انواع موتورهای دیزل و گازوئیل از 27 تا 150 اسب بخار. قدرت در کشور با ظرفیت ایجاد پویایی در بخش های کشاورزی، خودروسازی، صنعتی و خانگی که این محصولات 3 سال است تولید می کنند و با استراتژی خروج از تک محصولی و تنوع بخشی به تولید از طریق کسب و کارهای نوین، در فهرست تولیدات قرار گرفت. برنامه کاری این گروه است و تولید محصولاتی مانند کامیون های 6 تنی نیز در همین راستا پیش می رود.