افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 24 November , 2024
0

آیا موشک های ایران به پایگاه های نظامی آمریکا و اسرائیل می رسد؟ / ماجرای امتناع سوریه از تحویل موشک به ایران

  • کد خبر : 431191
آیا موشک های ایران به پایگاه های نظامی آمریکا و اسرائیل می رسد؟ / ماجرای امتناع سوریه از تحویل موشک به ایران

ایسنا ادامه داد، چون ماهیت استعمارگران و استثمارگران این است که حتی متحدان خود را برای خود نگه دارند. در زمان حکومت محمدرضا پهلوی بر این کشور، علیرغم تجهیز ایران به انواع سلاح ها و تجهیزات نظامی برای ایفای نقش ژاندارمری در منطقه غرب آسیا، این دولت های غربی به ویژه آمریکایی ها از اهدای […]

ایسنا ادامه داد، چون ماهیت استعمارگران و استثمارگران این است که حتی متحدان خود را برای خود نگه دارند. در زمان حکومت محمدرضا پهلوی بر این کشور، علیرغم تجهیز ایران به انواع سلاح ها و تجهیزات نظامی برای ایفای نقش ژاندارمری در منطقه غرب آسیا، این دولت های غربی به ویژه آمریکایی ها از اهدای موشک به شاه خودداری کردند.

پس از وقوع انقلاب اسلامی در ایران که بلافاصله با تحمیل جنگ هشت ساله به کشورمان، جمهوری اسلامی ایران همراه شد. صنعت موشک او در برابر رژیم صدام که انواع موشک های پیشرفته کشورهای غربی را در اختیار داشت، با چالش مواجه شد.

در این میان تلاش و کوشش مقامات سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی برای پرکردن این خلأ و دستیابی به فناوری بومی تولید موشک در دوران جنگ، زمینه ساز پیشرفت و پیشرفت شگفت انگیز ایران در این صنعت نظامی پس از پایان جنگ تا چند ماه اخیر به تعبیر بسیاری از کارشناسان نظامی جهان، عملیات موشکی ومهم صادق 1 و 2 از پیچیده ترین و گسترده ترین حملات موشکی قرن گذشته بوده است.

بدون شک این موفقیت چشمگیر که این روزها باعث سربلندی و شادی ملت های اسلامی در برابر ظلم و جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان آن شده است مرهون زحمات رزمندگان، فرماندهان و شهدایی چون سردار سرلشکر شهید است. حسن. طهرانی مقدم که اولین گام ها را به سوی این فناوری برداشت، نظامی در سخت ترین روزهای مقاومت تسلیم شد.

سردار سرلشکر پاسدار سید رحیم صفوی ; فرمانده سابق کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ وی در جلد دوم کتاب تاریخ شفاهی خود با عنوان «از بصره شرقی تا مهران» به تشریح اقدامات و تلاش های اولیه ایران در بحبوحه جنگ با رژیم بعثی برای توانمندسازی ایران اسلامی در عرصه صنعت موشکی می پردازد که تحت عنوان به بهانه سالگرد شهادت پدر موشکی ایران:

سفر به سوریه و لیبی

در سال 63 من و آقای رفیقدوست (وزیر وقت سپاه) به سوریه و لیبی رفتیم. رئیس جمهور وقت حضرت آیت الله خامنه ای فرمودند: اگر می توانستید برای آنها موشک بگیرید و بیاورید تا بتوانیم به موشک های عراق پاسخ دهیم، خوب است.

رفتیم پیش آقای حافظ اسد، رئیس جمهور سوریه و من یک ساعت در مورد نقشه عملیات بیت المقدس که با خودم آورده بودم، برایش توضیح دادم. وی همچنین سوالات تخصصی و مفصل نظامی را مطرح کرد. مثلاً گفت: ارتش 2 عراق اینجا مستقر بود؟ چگونه ارتش عراق را محاصره کردید؟

هر سوالی بپرسی به خوبی جواب میده آن زمان لباس محافظ ساده بود. حافظ اسد نگاهی به من کرد و گفت: در کدام دانشگاه نظامی درس خوانده ای؟ گفتیم که در دانشگاه جنگ آموزش دیده ایم. دانشگاه عملی

وقتی آقای رفیق دوست گفت: به ما موشک بدهید، حافظ اسد با برخوردی دوستانه و مهربان، ابتدا از مقام امام و سپس از آیت الله خامنه ای پرسید و گفت: شوروی به ما قول داده است که می کنیم. موشک های ما را به کشور ثالث تحویل ندهید.

که حسن تهرانی مقدم و 20 نیروی با استعداد توپخانه سپاه را برای آموزش موشکی به سوریه فرستادیم. همچنین از سوریه به لیبی رفتیم و با سرهنگ معمر قذافی و سرگرد عبدالله جلود معاون قذافی دیدار کردیم.

قذافی موافقت کرد که 20 تا 30 موشک و دو سایت پرتاب موشک به ایران بدهد. وقتی موشک‌های اسکاد بی وارد ایران شد، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمودند: دو فروند موشک را باز کنید و نمونه‌سازی آنها را شروع کنید. همان پایه صنایع موشکی سپاه اکنون به خودکفایی رسیده است.

تلاش های ارزنده ای در این زمینه توسط حسن تهرانی مقدم و محسن رفیق دوست صورت گرفت. ایران اکنون قدرت موشکی غرب آسیا است.

آمریکایی ها، صهیونیست ها و دیگر دشمنان ما از این قدرت بسیار می ترسند. زیرا تمامی پایگاه های نظامی آمریکا و اسرائیل در برد موشکی نیروی هوافضای سپاه است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=431191

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.