به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جابر قاسمعلی فیلمنامه نویس و منتقد سینما درباره فیلمنامه های آماده شده خود توضیح داد: فیلمنامه «رافا» را قبلا نوشته و آماده کرده بودم که قرار بود یکی از دوستانش به نام رضا توفیق جو این کار را انجام دهد اما متاسفانه قبل از اینکه این پروژه به مرحله پیش تولید رفت، به دلیل عدم تامین مالی متوقف شد. فضای این فیلمنامه سایکودرام است و شخصیت اصلی آن زنی به نام رافا است.
به گزارش خبرگزاری مهر، وی افزود: فیلمنامه دیگری به نام «رستگاری در برف» آماده دارم که توسط دوست دیگری به نام محسن ارشد ساخته می شود که اولین فیلم اوست. این پروژه نیز به دنبال سرمایه برای ساخت است. این فیلمنامه یک هایپرلینک است و در دل داستان های متعددی روایت می شود. علاوه بر این، این داستان دارای پس زمینه جنگ است.
این فیلمنامه نویس گفت: فیلمنامه دیگری به نام «شب گرگ و میش» نوشتم که حال و هوای جنگی دارد و پژمان لشگری پور تهیه کنندگی آن را برعهده داشت و آن پروژه نیز به دلیل مخالفت هایی از سوی دستگاه سفارش دهنده متوقف شد.
قاسمعلی با اشاره به اینکه اکنون مشکل اصلی سینمای ما تامین مالی است، گفت: متولیان سینمای ایران باید در سال های آینده رویکرد خود را تغییر دهند. پیش فروش فیلم های کمدی تضمین شده است، بنابراین بخش خصوصی می تواند به راحتی آنها را تولید کند. اما فیلمهای اجتماعی یا ملودرامها و سینمای جریان اصلی مورد حمایت قرار نمیگیرند، زیرا بخش خصوصی از قبل فکر میکند که این فیلمها در گیشه نمیفروشند. در نتیجه گیشه سینمای ما اکنون با انبوهی از فیلم های کمدی مواجه است. عموم مردم نیز پس از مدتی از دیدن این آثار خسته می شوند زیرا تنوع ژانر لازم است.
وی ادامه داد: این مشکلات نشان می دهد که ما نیاز به سیاست گذاری درست سینمایی داریم و باید تعادل در تولید و اکران فیلم ها رعایت شود و مردم بتوانند به راحتی فیلم مورد نظر خود را انتخاب کنند چرا که عموم مردم به فیلم های کودک، تریلر، فیلم های اجتماعی و … نیاز دارند. . .. ببینید.
قاسمعلی در پایان تصریح کرد: در حال حاضر عده ای از وضعیت فیلمنامه، کارگردانی و… انتقاد می کنند. در سینما، اما فکر نمیکنم درست باشد، چون فیلمهای متنوعی تولید نمیشود و سینما در انحصار ژانر خاصی است. و ما در نوع دیگری از سینما هستیم. ما فیلم نمی بینیم یا تعداد آنها بسیار کم است. وقتی فیلم های مختلف ساخته می شود و می توانیم مخاطب را تشخیص دهیم باید از وضعیت سینما انتقاد کنیم.
۲۴۴۵۷