افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 29 November , 2024
0

روش جدید ژاپنی برای تولید اندام مصنوعی: تابشی

  • کد خبر : 431005
روش جدید ژاپنی برای تولید اندام مصنوعی: تابشی

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، تیمی از محققان ژاپنی به دستاوردهای بزرگی در زمینه علم و فناوری دست یافته اند. بر اساس مطالعه ای که در مجله علمی Proceedings of Japan Academy, Series B منتشر شده است، این دانشمندان موفق به تولید بافت های خورشیدی شده اند که می تواند تولید گوشت مصنوعی […]

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، تیمی از محققان ژاپنی به دستاوردهای بزرگی در زمینه علم و فناوری دست یافته اند. بر اساس مطالعه ای که در مجله علمی Proceedings of Japan Academy, Series B منتشر شده است، این دانشمندان موفق به تولید بافت های خورشیدی شده اند که می تواند تولید گوشت مصنوعی و اعضای بدن را در آزمایشگاه متحول کند.

گجت نیوز اعلام کرد که این بافت ها از سلول های ترکیبی گیاهی و حیوانی ساخته شده اند که از نور خورشید برای تولید انرژی مانند گیاهان استفاده می کنند. گیاهان انرژی خود را از طریق فتوسنتز به دست می آورند، در حالی که حیوانات برای تولید انرژی به میتوکندری وابسته هستند.

محققان ژاپنی سعی کردند سلول های گیاهی را با سلول های حیوانی ترکیب کنند. در این پروژه، سلول‌های مورد استفاده از همستر استخراج شد و هدف، کشت کلروپلاست‌های گیاهی با سلول‌های حیوانی برای تشکیل سلول‌های هیبریدی و تبدیل آن‌ها به بافت‌های خورشیدی بود.

این تکنیک به تولید گوشت آزمایشگاهی بهتر کمک می کند

پس از دو روز کشت در آزمایشگاه، محققان از یک لیزر مخصوص برای بررسی وجود کلروفیل در سلول های حیوانی و اطمینان از جذب توسط کلروپلاست ها استفاده کردند. کلروفیل در طول موج های خاصی از نور قابل مشاهده است و محققان توانستند این نشانه ها را مشاهده کنند.

علاوه بر این، با استفاده از تکنیک علمی دیگری به نام فلورومتری مدولاسیون دامنه، تایید شد که کلروپلاست ها فتوسنتز را انجام می دهند. شگفت‌آورتر از همه، این بافت‌های خورشیدی با سرعت بیشتری نسبت به سلول‌های همستر معمولی رشد کردند.

محققان از این روش برای تولید اعضای مصنوعی بدن استفاده می کنند

به گفته پروفسور ساچیهیرو ماتسوناگا، یکی از نویسندگان این مطالعه، این اولین بار است که انتقال الکترون فتوسنتزی در کلروپلاست ها در سلول های حیوانی اجرا می شود. محققان معتقدند این فناوری ممکن است راه حلی برای رشد سریع اندام های مصنوعی و تولید گوشت در آزمایشگاه باشد. مشکلی که سال هاست دانشمندان به دنبال راه حلی برای آن هستند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=431005

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.