افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 16 November , 2024
0

مصرف آب ساکنان این استان دو برابر میانگین کشوری است

  • کد خبر : 430676
مصرف آب ساکنان این استان دو برابر میانگین کشوری است

به گزارش رکنا، استاندار فارس با بیان اینکه فارس از نظر آب و هوایی در منطقه خشک و نیمه خشک قرار دارد، مصرف آب در استان را دو برابر میانگین کشوری دانست و آن را غیر منطقی خواند. حسینعلی امیری امروز یکم آبان ماه در جلسه کمیته کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست شورای […]

به گزارش رکنا، استاندار فارس با بیان اینکه فارس از نظر آب و هوایی در منطقه خشک و نیمه خشک قرار دارد، مصرف آب در استان را دو برابر میانگین کشوری دانست و آن را غیر منطقی خواند.

حسینعلی امیری امروز یکم آبان ماه در جلسه کمیته کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست شورای اسلامی که با حضور برخی از نمایندگان استان فارس و معاونان وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد. وی با اشاره به اینکه در این جلسه موضوعات متعددی در سطوح مختلف در حوزه آب، کشاورزی و باغداری فارس مورد بحث و بررسی قرار گرفته است، تصریح کرد: تاریخ استان را در دوره های مختلف که در فارس حضور داشتم و یا در سال های گذشته بررسی کرده ام. سایر سطوحی که من در خدمت بودم. تا قبل از سال 1345 مشکلات اشتغال، بیکاری و مسائل اجتماعی در استان وجود داشت، اما زمانی که بحث توسعه فارس در دستور کار قرار می گیرد، اقتصاد استان به دلیل برخورداری از آب و شیوه زندگی مردم

وی با بیان اینکه بین سال های 45 تا 65 در فارس رونق خوبی داشت، افزود: شاخص ها نشان می دهد از سال 65 به بعد تعادل موجود به دلایل مختلف به هم خورده و در برخی موارد شاهد تفاوت ها و حتی تبعیض بوده ایم.

استاندار فارس با تاکید بر اینکه مشاهدات و ارقام حاکی از آن است که در توسعه کشاورزی استان مشکل داریم، برداشت از منابع آبی را غیرعلمی توصیف کرد و تصریح کرد: با همه این تفاسیر متاسفانه برنامه ریزی ها بر اساس شرایط نیست. به وجود آمده تغییری نکرده و با شرایط قبلی کار می کند.

وی با بیان اینکه فارس از نظر اقلیمی در منطقه خشک و نیمه خشک قرار دارد، آبیاری غرقابی در فارس را یک فاجعه دانست و در ادامه مصرف آب در استان رادو را با میانگین کشوری برابر دانست و گفت: آب را بنوشید. مصرفی که خرج شده نیز بسیار بالاست. اقدامی غیرمنطقی و غیرمنطقی در پتروشیمی، فولاد، آبیاری فضای سبز و موارد مشابه است و مشابهی در دنیا ندارد.

امیری ضمن خواستار تخصیص مجدد و استفاده مجدد از آب افزود: در بحث آب رویکرد علمی و مهندسی خواهیم داشت، انتظار می رود صنعتگران نیز در این زمینه همکاری کنند.

بخشنامه ای با 3 هدف

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به بروکراسی های پیچیده اداری گفت: سندی را مستند به قوانین و مقررات تنظیم کرده ام که بر اساس آن دستگاه های اجرایی باید علت عدم انطباق فرد را کتباً به اطلاع شما برسانند. درخواست با استناد به سند قانونی

استاندار فارس با اشاره به مزایای این بخشنامه گفت: اجرای این وظیفه باعث می شود کارشناسان به درخواست های فردی با دقت بیشتری پاسخ دهند، برداشت های شخصی از قانون از بین می رود و ذینفع می تواند مشکل خود را قبل از آن پیگیری کند. مراجع ذیصلاح بالاتر و نهادهای حقوقی کند هستند.

نماینده ارشد دولت در استان فارس در بخشی دیگر از محتوای خود به موضوع قطعی برق اشاره کرد و گفت: در فارس عدم تعادل برق نداریم اما به دلیل اینکه مدیریت مصرف برق در سطح ملی انجام می شود. طرح های قطع برق در فارس نیز اجرا می شود، اما در استان وظیفه دارم برنامه قطعی برق در بخش های مختلف را به طور شفاف به مردم اعلام کنم تا مشکلی پیش نیاید. وجود ندارد

وی با بیان اینکه موضوعات مطرح شده در جلسه کمیسیون کشاورزی در چند محور است، اظهار داشت: موضوعاتی را که در حوزه اجرایی است پیگیری و همکاری می کنیم، اما بخش مهمی از موضوعاتی که در قانون وجود دارد، قوانینی دارد. و مقرراتی که باید در سطح ملی تصمیم گیری شود.

امیری پیشنهاد کرد کارگروه های متعددی در سطح محلی با حضور فرمانداران و روسای ادارات مرتبط تشکیل و مسائل مربوط به کشاورزی با توجه به شرایط منطقه مورد تجزیه و تحلیل و تحلیل قرار گیرد و سپس بر اساس بررسی های انجام شده، پیشنهاداتی ارائه می شود. در سطح ملی و استانی ارائه شود.

وی یکی از مشکلات استان فارس را نداشتن برنامه زمان بندی برای پروژه ها دانست و در ادامه بر لزوم زمان بندی برنامه ها در تمامی ادارات تاکید کرد و اظهار داشت: وجود برنامه زمان بندی برای هر پروژه ای این امکان را به مدیر می دهد که شرایط پروژه ها را ارزیابی کند. پروژه، مردم را از وضعیت طرح ها و عدم قصور در اجرای طرح ها آگاه کند.

استاندار فارس تصریح کرد: فارس با داشتن 7 درصد مساحت کشور و جمعیتی نزدیک به 6 میلیون نفر از اعتبارات پایینی در بودجه کشور برخوردار است.

وی افزود: با وجود اینکه 12 درصد از محصولات کشاورزی کشور در سطح 1.2 دهم هکتار مربوط به فارس است، اما بزرگترین انجیرستان دیم جهان با 24 هزار هکتار وسعت در استهبان و دشت گل های خشک قرار دارد. در جهان در داراب فارس است و ارزش افزوده کل بخش کشاورزی 21 میلیارد تومان است و در حالی که رتبه دوم تولید محصولات باغی و کشاورزی و رتبه چهارم تولیدات دامی کشور متعلق به این استان است. اما اعتبارات استان در این سطح و میزان نیست. بنابراین برای حل مشکلات اساسی، نمایندگان مردم استان در شورای اسلامی می توانند در جریان بررسی لایحه بودجه در مجلس، پیشنهادات کاربردی و لازم برای توسعه استان را مطرح کنند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=430676

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.