افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 14 November , 2024
1

پرداخت 50 درصد هزینه های درمان از جیب مردم/ روند رو به رشد دیابت – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان.

  • کد خبر : 429813
پرداخت 50 درصد هزینه های درمان از جیب مردم/ روند رو به رشد دیابت – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیسی معاون درمان وزارت بهداشت امشب در برنامه خط مقدم خواهد بود. حضور وی شیوع بیماری های تنفسی را در سال جاری نسبت به سال گذشته دریافت و گفت: این بیماری تفاوت چندانی نداشته است اما در فصل پاییز و تا حدودی در زمستان بیماری های تنفسی تشدید می شود و […]

به گزارش خبرنگار مهر، رئیسی معاون درمان وزارت بهداشت امشب در برنامه خط مقدم خواهد بود. حضور وی شیوع بیماری های تنفسی را در سال جاری نسبت به سال گذشته دریافت و گفت: این بیماری تفاوت چندانی نداشته است اما در فصل پاییز و تا حدودی در زمستان بیماری های تنفسی تشدید می شود و یکی از عوامل ابتلا به ویروس های فصلی است.

وی افزود: کشور در فصل سرما با آلودگی هوا مواجه است که یکی از عوامل مهم در تشدید بیماری های تنفسی است.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: به طور کلی در ابتدای فصل پاییز تعداد مراجعه کنندگان به اورژانس ما برای مشکلات تنفسی افزایش می یابد. توصیه می کنیم افراد آسیب پذیر و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف واکسینه آنفولانزا را دریافت کنند.

وی اعلام کرد: سویه های واکسن هر سال تغییر می کند. واکسن نوعی تحریک سیستم ایمنی بدن خود فرد برای تولید آنتی بادی است. بهترین زمان برای تزریق یک ماه قبل از ورود به پاییز است، اما در طول فصل نیز می توان آن را تزریق کرد. تاثیر مثبتی روی بدن دارد. تزریق واکسن به همه ضروری نیست.

کرونا در کشور آدرس جدیدی ندارد.

رئیسی درباره سویه های جدید کرونا گفت: کرونا به طور کامل از بین نرفته است و ممکن است سویه جدیدی از کرونا در کشور وجود داشته باشد اما قدرت قبلی را ندارد. مردم واکسینه شدند و دیگر مثل قبل عمل نمی کند، اما چهره جدید کرونا دیگر وجود ندارد.

وی تصریح کرد: بیماری های عفونی طیفی از بیماری ها هستند که همیشه وجود دارند. توصیه ما این است که افراد آسیب پذیر، افراد مبتلا به دیابت پیشرفته و بیماری های تنفسی مراقبت های ویژه ای داشته باشند.

وی همچنین گفت: اگرچه سرماخوردگی یک بیماری شایع است اما افراد مبتلا باید مراقب باشند از انتقال آن به دیگران جلوگیری کنند. خانواده ها دانش آموز سرماخورده را یکی دو روز به مدرسه نمی فرستادند تا بیماری سرایت نکند.

پزشک خانواده در دستور کار دولت

رئیسی در خصوص پزشک خانواده در قانون هفتم توسعه گفت: ریاست جمهوری بر این طرح و بر این موضوع تاکید زیادی دارد. بار در این زمینه و در پزشکی خانواده اگر زیرساخت ها برای انجام تعهدات مهیا شود، می توان این طرح را در سراسر کشور اجرا کرد.

و افزود: دولت چهاردهم برای تهیه الگوی اجرایی ستاد ملی تشکیل داده است. علاوه بر این، این طرح دارای یک جمعیت مشخص، یک تیم خانواده مشخص است و به ازای هر سه هزار نفر، یک پزشک و سه پرستار، یک نفر از آنها مادر آنجاست

معاون بهداشتی وزارت بهداشت تصریح کرد: مشکل بزرگ این است که افرادی که از طریق سیستم ارجاع و پزشک خانواده ارجاع می شوند باید حمایت مالی دریافت کنند متاسفانه برای این نوع افراد بیمه کمتری داده می شود.

رئیسی ادامه داد: آمار سطوح یک، دو و سه یعنی پزشکان، متخصصان و بیمارستان ها باید همه مردم را پوشش دهد، اما امروز بیشتر پرداختی از جیب مردم خارج می شود و مردم بیش از 50 درصد را خودشان پرداخت می کنند، اگر در مطابق با قانون. بیش از سی درصد نباید پرداخت شود.

وی افزود: اگر بخواهیم این طرح را اجرا کنیم، حداقل 150 تا 160 همات اعتبار در سطوح اول، دوم و سوم نیاز است. پول کمیاب نیست، اما بی نظمی زیادی وجود دارد. در صورت سازماندهی، این طرح قابل اجراست.

رئیسی اذعان داشت: داشتن نظام سلامت یکپارچه بسیار مهم است. در غیر این صورت کار بسیار سختی خواهد بود. قبلاً کارهای خوبی انجام شده است، اما مشکل عدم ارتباط بین پایگاه ها است. ما هر هفته جلساتی برگزار می کنیم تا این ادغام در سریع ترین زمان ممکن اتفاق بیفتد.

وی اعلام کرد: اکنون اپراتور و پرتال ملی وجود ندارد و مشکل فنی داریم که یک ظرفیت کشور است و باید ساماندهی شود.

وی خاطرنشان کرد: نیروی انسانی خوبی داریم. حداقل 60 هزار پزشک فعال در کشور برای اجرای طرح درمان خانواده داریم.

پشه دانگ مقاوم در برابر سم

رئیسی درباره نیش پشه توضیحاتی ارائه کرد و گفت: درمان و پیشگیری از بیماری های پرخطر مانند ایدز در دستور کار هر کشوری است.

وی گفت: برنامه ای داریم به نام سه دهه 90 باید بیماری را شناخت، نود درصد بیماری را درمان کرد و نود درصد این درمان ها باید جواب دهد.

رئیسی افزود: متاسفانه کشور ما در 90 درصد اول ضعیف عمل کرده و باید توان خود را در پیشگیری افزایش دهیم.

وی افزود: دنگی یکی از بیماری های نادر و خطرناک مشابه مالاریا و آشنا برای مردم است. دنگی توسط پشه منتقل می شود و این پشه با پشه مالاریا متفاوت است. پشه دنگی هم میاد داخل خونه گاز میگیره، در برابر سموم خیلی مقاومه.

معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: تخم این پشه چهارصد روز در جای خشک زنده می ماند و به محض بارندگی تبدیل به پشه می شود. تخم مرغ داخل آن ویروس است و به راحتی منتقل می شود. رئیسی ادامه داد: شهرهای شمالی و شرقی نسبت به سایر مناطق باید مراقب این نوع پشه ها باشند و برای جلوگیری از بهبود محیط زیست باید رعایت شود.

تست “اچ آی وی” در تمامی مراکز بهداشتی و درمانی قابل اجرا می باشد

معاون بهداشتی وزارت بهداشت درباره تزریق واکسن «اچ آی وی» گفت: در تمام مراکز بهداشتی و درمانی کشور برای افراد آزمایش ایدز داریم. جز دستورالعمل ها وجود دارد، مردم. ک اگر رفتارهای پرخطر داشته باشند، مورد آزمایش قرار می گیرند. آزمایش ایدز کاملا رایگان است.

وی افزود: هر مرکز بهداشتی دارای پروتکل مشخص و محرمانه ای در خصوص آزمایش HIV است.

استفاده بی رویه از آنتی بیوتیک ها خطراتی را به همراه دارد

معاون بهداشتی وزارت بهداشت در خصوص در دسترس بودن بالای آنتی بیوتیک ها و مصرف بی رویه آن توسط مردم گفت: مصرف زیاد آنتی بیوتیک ها بدن را در برابر ویروس های قوی مقاوم می کند. وقتی بدن مقاوم می شود، بیماری عادی که تا دیروز با آنتی بیوتیک قابل درمان بود، باید با قرص و دارو در دوزهای بالاتر درمان شود.

و افزود: برخی از پزشکان خارج از پروتکل آنتی بیوتیک تجویز می کنند. حتی داروخانه ها دیگر حق فروش آنتی بیوتیک به مردم را بدون نسخه ندارند.

54 میلیون نمایش موفق

رئیسی با توجه به اینکه آمارها نشان می دهد 54 میلیون ایرانی معاینه موفقی داشته اند، گفت: اگر برای هر جمعیت یک تیم بهداشتی و درمانی قرار دهیم می توانیم به سرعت عوامل خطرناک را شناسایی و به متخصص مربوطه ارجاع دهیم.

وی ادامه داد: از نظر غربالگری موفق بوده و حدود 54 میلیون ایرانی تست شده اند، اما باید به صورت سیستمی انجام شود و وارد سامانه شود.

و افزود: 45 میلیون نفر را شناسایی کرده ایم و در سامانه ثبت نام کرده اند. افرادی که از یک بیماری خطرناک رنج می برند به ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود معرفی شدند. این طرح توانسته در شهرها و شهرهای زیر 20 هزار نفر به خوبی عمل کند، اما در شهرهای بزرگ ضعیف بوده است.

دیابت در کشور رو به افزایش است.

رئیسی گفت: در بحث دیابت مهم ترین و خطرناک ترین عوامل کم تحرکی، چاقی و استعمال دخانیات است.

برای کاهش دیابت در افراد ابتدا باید یک رژیم غذایی سالم داشته باشیم. علاوه بر این، عوامل خطر باید شناسایی و کاهش یابد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت اضافه کرد: سازمان ها باید دور هم جمع شوند از جمله وزارت ورزش و جوانان، باید به کاهش دیابت در کشور کمک کنند. متاسفانه حدود هشت میلیون دیابتی هستند در کشور وجود دارد

رویکرد وزارت بهداشت در رابطه با فضای مجازی

وی با بیان اینکه تبلیغات دارویی زیادی در فضای مجازی وجود دارد، گفت: کنترل بسیاری از این اتفاقات برای وزارت بهداشت سخت است و وزارت بهداشت هم درگیر آن نیست، اما ما موضع گرفته ایم و ریسک و سود را رد می کنیم. -جستجوی رفتارها

وی افزود: همچنین در خصوص تبلیغات طب سنتی در فضای مجازی، کارشناس دانشگاهی طب سنتی را برای پاسخگویی به سوالات به وزارتخانه اعزام کرده ایم.

رئیسی اذعان داشت: مکاتبات زیادی در این زمینه و گلایه هایی در فضای مجازی از سوی برخی افراد دیده ایم اما اقدامات تا به امروز جواب نداده است. تنها نکته برای نتیجه گیری بهتر اطلاع رسانی به مردم است.

مجرمان به مراجع قضایی معرفی می شوند

رئیسی درباره تبلیغات در فضای مجازی برای عمل های زیبایی گفت: یک گروه دارای مجوز قانونی برای زیبایی هستند که زیر نظر معاونت درمان هستند و گروه دیگر فعالیت های غیرقانونی دارند که معاونت درمان با آنها برخورد می کند. مردم

V در پایان وی اذعان داشت: از آنجایی که حوزه نظارت دانشگاه تخلفی پیدا می کند، قطعا وارد عمل می شود و اماکنی که غیرقانونی فعالیت می کنند به قوه قضائیه ارجاع می شود، اما اگر مجوز داشته باشند، نمی توانند چندان وارد عمل شوند. نظارت در این زمینه وقتی خارج از دولت است، برخوردی که باید انجام شود، امروز انجام نشده است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=429813

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.