افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 14 November , 2024
1

این فرمانده نظامی به همراه حاج احمد متوسلیان مواضع اسرائیل را شناسایی کرده بودند + جزئیات

  • کد خبر : 427294
این فرمانده نظامی به همراه حاج احمد متوسلیان مواضع اسرائیل را شناسایی کرده بودند + جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، 14 آبان مصادف با سالروز شهادت علی اکبر حاجی پور فرمانده گردان عمار تیپ 27 محمد رسول الله (ص) است. وی در سال 1330 در شهر تبریز، آذر به دنیا آمد. پس از تحصیلات متوسطه در سال 1350 به خدمت سربازی پرداخت. پس از آموزش به عنوان افسر درجه بندی، به […]

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، 14 آبان مصادف با سالروز شهادت علی اکبر حاجی پور فرمانده گردان عمار تیپ 27 محمد رسول الله (ص) است. وی در سال 1330 در شهر تبریز، آذر به دنیا آمد. پس از تحصیلات متوسطه در سال 1350 به خدمت سربازی پرداخت. پس از آموزش به عنوان افسر درجه بندی، به خدمت در بخش گارد منصوب شد. در اوج مبارزات مردمی در دیماه 1357 خود را از ارتش نجات داد و به صفوف ملت پیوست.

به گزارش ایرنا، پس از پیروزی انقلاب اسلامی در مرداد 58 به عضویت سپاه پاسداران درآمد و همزمان با اغتشاشات ضد انقلاب کردستان به جبهه های غرب کشور اعزام شد. پس از حمله ارتش عراق به ایران به تهران بازگشت و بلافاصله عازم جبهه های خوزستان شد. یکی از نیروهای موثر این جبهه ها در نبردهای دشت آزادگان به ویژه در دوران دفاع از سوسنگرد بود.

پس از تشکیل تیپ 27 محمد رسول الله (ص) در اسفند 1360 به نیروهای این تیپ پیوست و احمد متوسلیان که تحت تأثیر توانمندی های وی قرار گرفته بود، وی را رسما به سمت فرماندهی گردان عمار یاسر منصوب کرد. حاجی پور و گردان عمار در نبردهای فتح المبین و بیت المقدس حضور موفقی داشتند. حاجی پور در مرحله دوم عملیات به اورشلیم او به شدت مجروح شد.

وی در پی تهاجم رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان نیز از فرماندهان برجسته نیروهای ایرانی اعزامی به سوریه در قالب نیروهای محمد رسول الله (ص) بود. وی در مدت حضور خود در مناطق عملیاتی سوریه و لبنان به همراه احمد متوسلیان، کاظم رستگار، مرتضی سلمان طرقی و قاسم دهقان، مجموعه ای از ماموریت های شناسایی مواضع ارتش رژیم صهیونیستی را در مناطق با موفقیت انجام داد. بقاع و چولان. .

وی پس از اسارت متوسلیان به همراه سایرین به ایران بازگشت و به عنوان فرمانده گردان عمار تیپ 27 برای شرکت در مرحله سوم عملیات رمضان عازم جبهه های جنوب شد. در این مرحله از نبرد به شدت مجروح شد اما چند روز بعد از بیمارستان فرار کرد و دوباره در خط مقدم حضور یافت و به عنوان فرمانده یکی از محورهای عملیاتی تیپ 27 مشغول به خدمت شد.

مادر شهید حاجی پور در وصف عفت فرزندش گفت: علی اکبر علاقه زیادی به بسیج داشت و همه جا و در هر موقعیتی از آنها تعریف می کرد. وقتی خانواده از او پرسیدند: «ما نفهمیدیم در جبهه چه می‌کنی؟» می گفت: اگر از شما می پرسد که علی اکبر در جبهه چه می کند، بگویید که دارد سنگر می زند و به یاران امام زمان(عج) و امام زمان(عج) خدمت می کند. علی برای بسیجی ها چای درست می کند تا بخورند و خستگی را از تنشان بیرون کنند.

در پی ارتقای تیپ 27 به سطح ارتش، در پی نبردهای والفجر مقدماتی و والفجر 1، با حکم حاج همت، رسما به فرماندهی تیپ عامریاسر محمد رسول الله منصوب شد. (ص) و سرانجام در آن روز سال 62 در یکی از مراحل عملیات والفجر چهار بر اثر شلیک مستقیم تانک دشمن به شهادت رسید.

این فرمانده در وصیت نامه خود نوشته است: اگر عاشق نبودیم چگونه از این زندگی طولانی و ملال آور می گذشتیم و کارخانه زندگی ما با چه حرارتی کار می کرد؟ خدایا! همانطور که پدر و مادر ما زحمت کشیدند و رنج کشیدند و تا آنجا که توانستند ما را به درستی تربیت کردند، شما نیز به عنوان پاداش زحماتشان به آنها عزت بدهید. خدایا! به ما این موفقیت را بدهید تا آنچه را که می گوییم عملی کنیم. خدایا! به بنده حقیر کمک کن تا هواهای نفسانی خود را از بین ببرد.

۲۹۲۱۹

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=427294

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.