به گزارش خبرآنلاین، محمدمهدی طباطبایی معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور در توییتر خود نوشت: شهردار تهران به عنوان دستیار ویژه از رئیس سازمان نظام پزشکی حکمی دریافت نکرده است. در جلسه 20 مرداد 1402 هیأت وزیران مقرر شد بر اساس اصل 127 قانون اساسی نماینده رئیس جمهور برای تقویت هماهنگی دستگاه های اجرایی و عمومی در امور آسیب های اجتماعی در شهرستان باشد. تهران.
ماجرای مسئولیت علیرضا زاکانی از سوی دولت پزشکی در رسیدگی به آسیب های اجتماعی در پایتخت اخیراً حاشیه ساز شده است، خبری که چند روز پیش منتشر شد اما هم از سوی نزدیکان مسعود پزشکی و هم از سوی رئیس اداره امور اطلاع رسانی دولت تکذیب شد. بار دیگر خود علیرضا زاکانی با بیان اینکه به نمایندگی از مسعود مزکیان مسئولیت هماهنگی آسیب های اجتماعی در شهر تهران را بر عهده دارد، در حاشیه این مراسم گفت: در جلسه شورای حکومتی آمده است: «شورای حکومتی (سیزدهم) با استناد به اصل 127 قانون اساسی، مصوبه ای را تصویب کرد، این انتخابات به قوت خود باقی است و پس از انتخابات به احترام رئیس جمهور، طی سه ماه به دلیل انتخاب منتخب، جلسه ای نداشتم. یک “باید طبق تصمیم رئیس جمهور باشد و من با او صحبت کردم و او لطف کرد و به من گفت این راه را برو.”
حال این سوال مطرح می شود که آیا ورود شهرداری ها به موضوع آسیب های اجتماعی جدا از کسانی که وظیفه قانونی دارند صحیح است؟ رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران در این باره به خبرآنلاین گفت: زمانی که در دولت سیزدهم چنین مصوبه ای صادر شد، گفتم که تصمیم دولت وقت برای واگذاری مسئولیت به شهرداری به این معناست که دولت «او به عوامل اجرایی خود اعتماد ندارد.”
حسن موسوی چلک ادامه می دهد: حدود 13 سازمان در حوزه کودکان کار مسئولیت دارند که یکی از آنها شهرداری است، اما آدم تعجب می کند که آیا نهادهای دولتی مانند استانداری زیر نظر شهرداری کاری انجام می دهند؟ من به عوامل اجرایی آن مانند استاندار و فرماندار اعتماد ندارم، معتقدم زمانی که این حکم اجرا شده کافی است و نباید دوباره تمدید شود، اما شهرداری همه ظرفیت ها را دارد تا به وظایف قانونی خود عمل کند و حتی. به سازمان های دیگر کمک کند. ، این امتحان برادری است. شهرداری در این منطقه است.»
در همین رابطه کامبیز نوروزی، حقوقدان و کارشناس رسانه در یادداشتی تلگرامی نوشت: یعنی در دفتر رئیس جمهور کسی نیست که بیانیه، اطلاعیه، اعلامیه، چیزی بنویسد و منتشر کند و بفهمد که بالاخره ، علیرضا زاکانی دستیار رئیس جمهور در امور آسیب های اجتماعی است یا نیست.
خود آقای زاکانی گفته دستیار است. یکی دو نفر در آن تابلوی اطلاعات شخصاً و به طور غیررسمی توییت کردند نه. نیست انکار می شود.
اخبار مرتبط
زاکانی بار دیگر می گوید: در مورد مسئولیت اینجانب به عنوان دستیار رئیس جمهور این تصمیم با تصویب شورای دولت و بر اساس اصل 127 قانون اساسی اتخاذ شده است و مصوبه شورای دولت به قوت خود باقی است. من با آقای رئیس جمهور صحبت کردم و ایشان با کمال میل تایید کردند که این مسیر ادامه خواهد داشت و نیازی به اقدام جدیدی نیست، زیرا این تصمیم قبلاً به طور رسمی مورد تایید وضعیت قرار گرفته است.
اگر زاکانی دستیار ویژه رئیس جمهور است، در حالی که عرق شرم را از پیشانی خود پاک می کنید، به وضوح به او بگویید که چیست و چرا هستید و چه نوع دانش و تجربه مدیریتی دارید که حفظ شده یا برای این کار تعیین شده است. موقعیت برای چنین موضوع مهم و حیاتی. اگر نه، واضح بگویید که نیست. شجاع باشید و از اطلاع رسانی و شفافیت فرار نکنید که خود مضر است. احترام به افکار عمومی و اهمیت مبارزه با آسیب های اجتماعی.
۴۷۴۷