به گزارش خبرنگار مهر، حجت منتظر خراسانی بعدازظهر پنجشنبه در اولین رویداد رسانه ای طنین که با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، اظهار داشت: این رویداد ویژه بانوان است که با هدف ترویج فرهنگ و فرهنگ بانوان آغاز شده است. بازی های نقش آفرینی در آذربایجان غربی.
وی ادامه داد: این رویداد به مدت 24 ساعت برگزار می شود و فرصتی برای بانوان توانمند استان است تا مهارت ها و خلاقیت های خود را در عرصه های مختلف رسانه ای به نمایش بگذارند.
رئیس سازمان بسیج رسانه آذربایجان غربی تصریح کرد: این رویداد که همزمان با سومین جشنواره رسانه ای «بانوان حریم رسالت» در استان برگزار می شود، تلاش می کند موجی از گردش رسانه ای در روستای بانوان ایجاد کند. مسائل ضمن تولید محتوای با کیفیت
وی گفت: این رویداد با حضور اکیپ های رسانه ای فعال از سراسر استان با تولید محتوای غنی و تاثیرگذار این فرصت را فراهم کرده است تا تصویری واقعی از جایگاه زنان در جامعه به نمایش گذاشته شود.
خراسانی تصریح کرد: این نشست رسانه ای با هدف ایجاد بستری برای تعاملات موثر در جهت ارتقای ارزش های ایرانی-اسلامی و هویت زنان با تکیه بر توانمندی های بومی برگزار می شود.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به نقش زنان در جامعه ایرانی اشاره کرد و گفت: این رویداد به دنبال نشان دادن تأثیرگذاری زنان در جامعه ایرانی-اسلامی و تأکید بر ارزش ها و نقش محوری آنان در عرصه های مختلف است.
خراسانی افزود: زنان نقش برجسته ای در پیشبرد اهداف فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی کشور دارند و برگزاری چنین رویدادهایی می تواند زمینه های پیشرفت و حضور زنان را در عرصه های مختلف رسانه ای گسترش دهد. هدف اصلی از برگزاری رویداد رسانه ای طنین، ارائه الگوی زنان مسلمانی است که فعالانه در جامعه حضور دارند.
خراسانی تاکید کرد: با توجه به اینکه این رویداد مختص بانوان است، تمامی مراحل طراحی، تولید و اجرا توسط خود بانوان انجام می شود که این امر بر اهمیت و ارزش افزوده فعالیت بانوان در فضای رسانه ای تاکید دارد.
وی بیان کرد: این رویداد فرصتی است تا از منظری نو به نقش زنان در توسعه و تقویت بنیان های فرهنگی و اجتماعی توجه شود.
رئیس سازمان بسیج رسانه آذربایجان غربی همچنین با اشاره به اینکه این رویداد فرصتی برای نمایش آثار مختلف رسانه ای بانوان است، گفت: قالب های رسانه ای در نظر گرفته شده در این رویداد شامل کلیپ، گزارش تصویری، موشناژاینفوگرافیک، پادکست، مستند، عکس، گزارش تحلیلی و پژوهشی، یادداشت ها و سرمقاله ها، گزارش های خبری، مصاحبه ها و سرفصل ها.
وی تصریح کرد: این گستره گسترده این امکان را به زنان در رسانه ها می دهد تا ایده ها و دغدغه های خود را در قالب های مختلف محتوایی به نمایش بگذارند و پیام های موثر خود را با خلاقیت به مخاطب منتقل کنند.
خراسانی با اشاره به معیارهای ارزیابی آثار در این رویداد گفت: شاخص هایی مانند تعداد و حجم انتشارات، تعداد بازدید، میزان محتوای به اشتراک گذاشته شده، نظرات و واکنش های مخاطبان از جمله معیارهای کلیدی در این رویداد خواهد بود. ارزیابی آثار رسانه ای
و افزود: این شاخص ها باعث می شود تا میزان اثربخشی و جذابیت محتوای تولید شده با دقت بیشتری سنجیده شود و محتوایی که بیشترین تاثیر را بر روی مخاطب داشته باشد به عنوان بهترین اثر معرفی شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی نیز با اشاره به اینکه رسانه ها مهمترین نقش را در افزایش دانش پزشکی در جامعه ایفا می کنند، گفت: لازم است ارتباطات رسانه ای دانش پزشکی را رواج دهد. از جمله آشنایی شهروندان با شرایط این حوزه و آشنایی با حقوق خود در این زمینه برای تعامل بهتر با کادر پزشکی در مواقع لزوم برای تولید محتوا.
ناز آفرین قاسم زاده افزود: رسانه ها باید همواره به این نکته توجه داشته باشند که هرگونه تصویری از بیماران با شرایط و بیماری های خاص نوعی تجاوز به اخلاق است و حریم خصوصی افراد تحت تأثیر این اقدامات و مطالب قرار می گیرد.
وی ادامه داد: انتشار فیلم و صدای بیماران به نوعی اعتماد جامعه به پزشکان را خدشه دار می کند و لازم است رسانه ها به این مسائل توجه کنند و در کنار معاونت بهداشت، پزشکان و بیماران باشند.