رئیس سازمان نظام پزشکی با اشاره به افزایش تعداد پزشکان عمومی که مشاغل غیرپزشکی را انتخاب کرده اند، نسبت به کمبود پزشک متخصص در برخی رشته ها هشدار داد. محمد رئیس زاده در مراسم افتتاحیه شانزدهمین کنگره بین المللی بیهوشی به تحلیل دلایل بی رغبتی پزشکان جوان به ادامه تحصیل در رشته های تخصصی پرداخت و اظهار داشت: رشد ناچیز هزینه های پزشکی و مهاجرت پزشکان، تهدیدی جدی برای کشور ایجاد کرده است. نظام سلامت کشور
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، رئیس سازمان نظام پزشکی با اشاره به اینکه 40 درصد از پزشکان عمومی کشور در مشاغلی غیر از پزشکی مشغول به کار هستند، اظهار داشت: در برخی رشته های تخصصی با کمبود پزشک مواجه هستیم. محمد رئیس زاده در مراسم افتتاحیه شانزدهمین کنگره بین المللی بیهوشی، مراقبت های ویژه و درد افزود: متأسفانه پزشکان جوان تمایلی به ادامه تحصیل در رشته های تخصصی ندارند و به جای توجه به دلایل این امر، اکراه دارند. ، مسئولان قبلی ظرفیت پذیرش در رشته های پزشکی را افزایش دادند که یک اقدام اشتباه بود.
وی همچنین از رشد ناچیز هزینههای پزشکی در سالهای اخیر گلایه کرد و گفت: افزایش هزینههای پزشکی تنها یک سوم حقوق کارکنان و یک چهارم حقوق کارگران را تشکیل میدهد. به همین دلیل بسیاری از پزشکان به ویژه در رشته های تخصصی تمایلی به ادامه تحصیل ندارند و پست دستیار در برخی رشته ها مانند بیهوشی که به یک بحران جدی تبدیل شده است خالی می ماند.
رئیس زاده از مهاجرت بسیاری از پزشکان و هیات علمی علوم پزشکی خبر داد و این وضعیت را تهدیدی جدی برای نظام سلامت کشور دانست. وی با اشاره به خالی بودن ظرفیت های دستیاری تاکید کرد: سیاست گذاران به توصیه های وزارت علوم، سازمان نظام پزشکی و انجمن های مربوطه توجهی ندارند و بر اساس نظرات کارشناسان عمل نمی کنند.