به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال و بختیاری؛ افشین امیریان وی بیان کرد: در سند تحول بنیادین، مدرسه به عنوان محور و مظهر اصلی نظام تعلیم و تربیت اسلامی، فضایی است که دانش آموزان را برای دستیابی به یک زندگی خوب بر اساس نظام موازین اسلامی تربیت می کند، از این رو در طرح «مدرسه نمونه». برابر سند بنیادین آموزش و پرورش و «آموزش و پرورش» در تلاش است تا با کمک همه مسئولان مدارس و اولیای دانش آموزان در جهت ارتقای مستمر آموزش و یادگیری گام بردارد و فرصت های آموزشی متنوعی را برای دانش آموزان فراهم کند.
وی بیان کرد: در این طرح از ظرفیت همه عوامل کمک کننده و موثر در فرآیند آموزش و یادگیری استفاده شده، به مدارس اختیارات لازم داده شده و معلمان و مربیان در زمینه نظارت، نظارت و ارزشیابی برای ارتقای کیفیت کار آموزش می بینند. اجرا به گونه ای که مدرسه در سطح سند تحول بنیادین شکل گرفته و الگویی برای سایر مدارس باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: بر اساس دستورالعمل طرح امسال 10 درصد مدارس دولتی و 50 درصد مدارس نمونه غیردولتی و تیزهوشان استان به عنوان مدارس مجری نمونه و از طریق تشکیل انتخاب می شوند. از یک تیم برنامه ریزی و نظارت، تدوین برنامه عملیاتی، توانمندسازی معلمان و … اقدامات لازم را برای عملیاتی شدن این طرح انجام دهند.
وی افزود: برای استقرار و اجرای بهینه این الگو در سطح مدارس اجرایی، راهنمایی مدیران مدارس، نظارت بر استقرار و اجرای الگو و ارزیابی اثربخشی 15 رهبر تحول مدرسه مطابق با سند تحول بنیادین در استان است. مدارس کمک می کنند.
لازم به ذکر است این طرح در ۶۲ مدرسه متوسطه اول و ۵۸ مدرسه متوسطه دوم اجرا می شود و دبیرخانه این طرح در گروه پژوهشی استان مستقر است.