افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 6 November , 2024
0

بیش از 50 کشور جهان خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شدند

  • کد خبر : 422419
بیش از 50 کشور جهان خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شدند

به گزارش بازار به نقل از الجزیره، بیش از 50 کشور جهان از شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل خواستند تا اقدامات فوری برای جلوگیری از فروش یا انتقال سلاح به رژیم صهیونیستی اتخاذ کنند. این درخواست در حالی که شماره. شمار قربانیان جنگ غزه و کرانه باختری در حال افزایش است. کشورهای امضاکننده […]

به گزارش بازار به نقل از الجزیره، بیش از 50 کشور جهان از شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل خواستند تا اقدامات فوری برای جلوگیری از فروش یا انتقال سلاح به رژیم صهیونیستی اتخاذ کنند. این درخواست در حالی که شماره. شمار قربانیان جنگ غزه و کرانه باختری در حال افزایش است.

کشورهای امضاکننده اعلام کردند که دلایل محکمی برای این باور وجود دارد که سلاح های تحویلی به رژیم اسرائیل در اعمال خشونت آمیز مداوم علیه مردم فلسطین استفاده می شود که نقض آشکار قوانین بین المللی است.

این پیام به آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد و نهادهای ذیربط این سازمان ارسال شده و به آمار بالای شهدا و مجروحان فلسطینی به ویژه کودکان و زنان اشاره شده است.

این پیام ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به عنوان نیروی اشغالگر و نقض قوانین بین‌المللی را برای بیش از یک سال غیرقابل قبول و مستلزم اقدامات عاجل برای جلوگیری از وخامت اوضاع انسانی و کاهش خطر فزاینده جنگ گسترده منطقه‌ای اعلام می‌کند. . جنگ

علاوه بر این، این کشورها خواستار اقدام فوری شورای امنیت از جمله اعلام آتش بس فوری و اجرای قطعنامه های قبلی برای حمایت از غیرنظامیان و محاکمه جنایتکاران شده اند.

این کشورها همچنین خواستار صدور بیانیه ای صریح برای توقف انتقال تسلیحات به رژیم صهیونیستی شدند و این در حالی است که اتهامات نسل کشی علیه مردم فلسطین علیه این رژیم افزایش می یابد.

هدف از این پیام، توقف نقض قوانین بین‌المللی توسط رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های فلسطینی به‌ویژه غزه است که از آغاز تجاوز ویرانگر در 7 اکتبر 2023 تشدید شده است.

این پیام در اوایل نوامبر به گوترش، رئیس شورای امنیت بریتانیا، و رئیس مجمع عمومی سازمان ملل، فیلیمون یانگ، تحویل داده شد.

واکنش رژیم صهیونیستی

از سوی دیگر، دنی دانون، سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد، درخواست کشورهای حامی فلسطین را اقدامی «بدخواهانه» برای ایجاد فتنه توصیف کرد و گفت: این اقدام از سوی «محور شرارت» انجام می شود. ” “.

دانون این اقدام را توطئه بین المللی علیه رژیم صهیونیستی دانست و قول داد از منافع کشورش در برابر «حملات سیاسی و نظامی» دفاع کند.

وی سازمان ملل را به اتخاذ مواضع ناعادلانه متهم کرد و با بیان اینکه این مواضع متاثر از نقشه های کشورهای دشمن است، متعهد شد برای دفاع از منافع رژیم صهیونیستی و حفاظت از آن در برابر مداخلات خارجی به مبارزه ادامه دهد.

دانون همچنین ابتکار ترکیه را تحریک آمیز خواند و گفت: این اقدام به دنبال تضعیف موقعیت رژیم صهیونیستی در عرصه بین المللی است.

ترکیه از طریق هاکان فیدان وزیر امور خارجه خود اعلام کرد که درخواست ارسالی به سازمان ملل متحد که خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی بود، به امضای 52 کشور و دو سازمان بین المللی اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی رسیده است. .

فیدان تاکید کرد: این اقدام دیپلماتیک در حالی انجام می شود که جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه و کرانه باختری شدت گرفته و ده ها هزار شهید و مجروح برجای گذاشته است که بیشتر آنها غیرنظامی هستند.

پاسخ سازمان ملل

استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل متحد در پاسخ به سوالات خبرنگاران در مورد موضع گوترش گفت: کشورها باید به تعهدات اخلاقی خود در ارائه سلاح به طرف های درگیر عمل کنند تا از استفاده از آنها بر خلاف قوانین بین المللی جلوگیری کنند.

وی توضیح داد که اقدام در این زمینه بر عهده کشورهای عضو است و تصریح کرد: کشورهایی که به طرف های درگیر سلاح می رسانند باید اطمینان حاصل کنند که این سلاح ها علیه غیرنظامیان استفاده نمی شود.

از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی پیش از این به سازمان ملل اعلام کرده بود که قصد دارد از توافقنامه 1967 که فعالیت های آژانس سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در سرزمین های اشغالی را تنظیم می کند، خارج شود.

این ممکن است منجر به ممنوعیت فعالیت آنروا در این مناطق و وخامت اوضاع انسانی در غزه و کرانه باختری شود.

در 28 اکتبر، پارلمان اسرائیل قانونی را تصویب کرد که بر اساس آن فعالیت های UNRWA در سرزمین های فلسطینی ممنوع است، اقدامی که محکومیت گسترده کشورهای منطقه و سراسر جهان و انتقاد شدید سازمان های حقوق بشری و مدافع را برانگیخت.

گوترش بار دیگر بر اهمیت تداوم خدمات آنروا در اراضی اشغالی فلسطین تاکید کرد و هشدار داد که اجرای این تصمیم عواقب فاجعه باری خواهد داشت.

بیش از یک سال است که رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا جنگی نسل کشی را علیه نوار غزه به راه انداخته است که تاکنون بیش از 144 هزار شهید و مجروح که اکثر آنها کودک و زن هستند، برجای گذاشته و عظمتی را به ارمغان آورده است. عواقب تخریب، باعث مرگ ده ها کودک و سالخورده شد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=422419

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.