افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 27 November , 2024
0

تسهیل بازگشت نخبگان پزشکی به کشور/ بحث افزایش ظرفیت پزشکی – خبرگزاری مهر از ایران و جهان.

  • کد خبر : 422402
تسهیل بازگشت نخبگان پزشکی به کشور/ بحث افزایش ظرفیت پزشکی – خبرگزاری مهر از ایران و جهان.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدرضا ظفرقندی، امروز ۲۴ آبان ماه در مراسم تجلیل و معارفه معاون آموزشی وزارت بهداشت در ستاد مرکزی وزارت بهداشت، گفت: علم و پیشرفت پزشکی علوم مایه افتخار کشور است و باید آن را به خوبی ارتقا دهیم. کیفیت علم هیچ محدودیتی ندارد. و افزود: در حوزه آموزش پزشکی مسیر […]

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدرضا ظفرقندی، امروز ۲۴ آبان ماه در مراسم تجلیل و معارفه معاون آموزشی وزارت بهداشت در ستاد مرکزی وزارت بهداشت، گفت: علم و پیشرفت پزشکی علوم مایه افتخار کشور است و باید آن را به خوبی ارتقا دهیم. کیفیت علم هیچ محدودیتی ندارد.

و افزود: در حوزه آموزش پزشکی مسیر به گونه ای است که نمی توان کیفیت را دست کم گرفت. ما کیفیت آموزش پزشکی را پایین نمی آوریم، ما زندگی افرادی را که با دانشجویان و دستیاران ملاقات می کنند تضمین می کنیم.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: معلمی یک شغل مستمر است و اساس آموزش تکریم و تکریم معلمان و فراهم آوردن زمینه رشد برای دانش آموزان و دستیاران است. عزت و احترام باید در همه ابعاد انجام شود. احترام به نیروی انسانی و فرزند خود دانستن دانش آموزان از دیگر ابعاد احترام است.

وی بیان کرد: در حوزه آموزش پزشکی باید کاری کنیم که افراد خوب از نظر آموزشی، اخلاق پزشکی و فرهنگ تربیت شوند. انسان خوب شدن هدف اصلی است و از خدا می خواهیم که افرادی خوب و دلسوز را تربیت کند.

ظفر قندی تاکید کرد: با منتورینگ و منتورینگ این اتفاق می افتد. با بخشنامه و دستورالعمل امکان پذیر نیست. به همین دلیل ارتباط با دانش آموزان باید نزدیک و رودررو باشد. یکی از مضرات افزایش بی جهت توانایی دانش آموز این است که از دانش آموز فاصله می گیریم. امروزه آموزش پزشکی به صورت ارتباط نزدیک و جلسات پرسش و پاسخ است.

وی یادآور شد: یکی از گلایه های روسای دانشگاه های علوم پزشکی ظرفیت بیش از حد است. برای یک کلاس 60 نفره ظرفیت 120 نفر اعلام شده است و این ما را از دانش آموزان دور می کند و از تحصیلات مقدماتی و اخلاقی دور می کند.

وزیر بهداشت گفت: بحث افزایش ظرفیت پزشکی در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی می شود. افزایش ظرفیت دارای دو پیوست است که به هر دلیلی انجام نشده است. یک پیوست این بود که هزینه هر دانش آموز در نظر گرفته شود، چیزی که در بودجه ذکر نشده است. ضمیمه دوم تامین زیرساخت است که آن هم فراهم نشد.

و افزود: زیرساخت در آموزش پزشکی صرفا کلاس درس نیست. دانش آموزان به طور فزاینده ای برای کسب مهارت ها به زیرساخت نیاز دارند. این موضوع با کمک رئیس جمهور و شورای عالی انقلاب فرهنگی پیش می رود.

ظفرکندی بحث بازنگری شهریه را مطرح کرد و گفت: شهریه ها و عدالت آموزشی در حال بررسی است. وظیفه اصلی ما حفظ آن چیزی است که مطرح می شود و اگر به جای دیگری رفت یعنی ضرر.

وی بیان کرد: یکی از اهداف مهم آموزش پزشکی بازگشت نخبگان به کشور است تا بتوانند عرصه جدیدی را آغاز کنند. یکی از آفت های بی عدالتی آموزشی، مهاجرت است. اگر فردی رتبه 80 در قبولی در دانشگاه داشته باشد و قبول نشود احساس می کند در آینده جایی در کشور و آموزش عالی نخواهد داشت.

وزیر بهداشت گفت: هر مانعی که مانع حفظ نخبگان شود باید برطرف شود. در جلسات متعددی که در مجمع تشخیص مصلحت نظام، فرهنگستان علوم پزشکی و شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار می شود، جلساتی در خصوص حفظ و نگهداری نخبگان داریم.

وی بیان کرد: راه حل اساسی، بکارگیری نخبگان در مکان و زمان مناسب و بدون معطلی است.

ظفرکندی گفت: ادامه تحصیل در رشته پزشکی مسیر بسیار سختی است. ما باید تعادل ایجاد کنیم. بعد از 7 سال پزشکی، فرد 4 سال به یک جای دور می رود، بعد از یک دوره رزیدنتی، دوباره به یک مکان دور یا به متخصص مراجعه می کند، بعد می آید، این مشکلات قابل حل است. به همین دلیل در شورای معاونان وزیر بهداشت تصویب کردیم که افراد بیشتری دائمی شوند.

وی گفت: باید از روش های نوین آموزشی، استفاده از هوش مصنوعی و سیستم های مجازی برای توسعه آموزش پزشکی صحبت کرد. توسعه سیستم های هوشمند برای کسب مهارت های بیشتر دانش آموزان ضروری است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=422402

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.