افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 5 November , 2024
0

ظهور شرکت های نفتی عربی برای تصاحب بازار آسیا

  • کد خبر : 422134
ظهور شرکت های نفتی عربی برای تصاحب بازار آسیا

به گزارش بازار، با توجه به اینکه آسیا در حال حاضر تقریباً کل رشد تقاضای جهانی نفت را هدایت می‌کند و در دهه‌های آینده نیز این روند ادامه خواهد داشت، برخی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت جهان مستقر در خاورمیانه به دنبال گسترش حضور خود در این بازار هستند. . . اهمیت آنها افزایش می یابد. […]

به گزارش بازار، با توجه به اینکه آسیا در حال حاضر تقریباً کل رشد تقاضای جهانی نفت را هدایت می‌کند و در دهه‌های آینده نیز این روند ادامه خواهد داشت، برخی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت جهان مستقر در خاورمیانه به دنبال گسترش حضور خود در این بازار هستند. . . اهمیت آنها افزایش می یابد.

غول نفتی عربستان سعودی آرامکو و ADNOC ابوظبی قصد دارند تجارت پایین دستی خود را به ویژه در آسیا گسترش دهند تا از تقاضای آتی نفت خام خود در بخش پتروشیمی بهره ببرند. طی دو سال گذشته، عربستان سعودی قراردادهای پایین دستی در آسیا از جمله چین و آسیای جنوبی و جنوب شرقی را با هدف جذب بازارهای بیشتر برای نفت خام خود اعلام کرده است.

چین ممکن است به زودی با اوج تقاضا برای سوخت هایی مانند بنزین و گازوئیل در حمل و نقل جاده ای به دلیل فروش پررونق خودروهای سواری برقی و کامیون های بنزینی مواجه شود.

اگرچه اوپک این تغییر ساختاری در تقاضای سوخت در چین را به رسمیت شناخته است، اما از برآورد خوشبینانه خود از رشد تقاضای جهانی نفت عقب نشینی نکرده است.

اوپک و آژانس بین المللی انرژی که اختلاف نظرهای عمده ای در مورد روند بلندمدت تقاضای جهانی نفت دارند، انتظار دارند هند به زودی از چین به عنوان بزرگترین محرک رشد تقاضای نفت پیشی بگیرد.

بر اساس گزارش چشم انداز جهانی نفت 2050 اوپک، هند، آسیا به استثنای چین، آفریقا و خاورمیانه منابع اصلی رشد تقاضا در سال های آینده خواهند بود. کل تقاضای این چهار منطقه بین سال های 2023 تا 2050 به میزان 22 میلیون بشکه در روز رشد خواهد کرد. هند به تنهایی هشت میلیون بشکه در روز به تقاضای نفت خود تا سال 2050 اضافه خواهد کرد. چین نیز به نوبه خود شاهد افزایش 2.5 در تقاضای نفت خود خواهد بود. میلیون بشکه در روز

پتروشیمی ها در چین و پالایشگاه ها و پتروشیمی ها در هند (واقع در جنوب آسیا) و آسیای جنوب شرقی باعث رشد تقاضای جهانی خواهند شد. و بزرگترین تولیدکنندگان نفت خاورمیانه می‌خواهند موقعیت خوبی برای استفاده از این رشد تقاضا داشته باشند.

شرکت ADNOC ابوظبی، در کنسرسیوم با Borg و Borealis، در ماه ژوئیه قرارداد همکاری با گروه چینی Wanhua Chemicals را برای انجام مطالعات امکان سنجی برای توسعه مجتمع پلی الفین در فوژو، چین، با ظرفیت 1،6 میلیون نفر اعلام کرد. تن در سال سال

آرامکو، بزرگترین صادرکننده نفت خام جهان، قراردادهایی را با پتروشیمی رونشنگ و گروه هنگلی برای پیشبرد مذاکرات در مورد همکاری در بخش های پالایش و پتروشیمی در چین و عربستان سعودی امضا کرد. توافق آرامکو با گروه هنگلی به پیشبرد مذاکرات در خصوص خرید 10 درصد از سهام شرکت پتروشیمی هندی توسط آرامکو کمک می کند. آرامکو در اوایل سال جاری برای خرید 10 درصد از سهام پتروشیمی هنگلی با گروه هنگلی وارد مذاکره شد.

محمد القحطانی، رئیس بخش پایین دستی آرامکو، در ماه سپتامبر گفت که چین کشور مهمی در استراتژی رشد پایین دستی آرامکو است و این شرکت امیدوار است که برای ایجاد فرصت‌های جدید در این بازار مهم بیش از سه دهه ایجاد کند.

یاسر مفتی، معاون اجرایی محصولات و مشتریان آرامکو در مصاحبه ای در اوایل همان ماه به رویترز گفت، آرامکو همچنان به دنبال فرصت های خرید در بخش های پایین دستی و گاز طبیعی مایع (LNG) است.

در سال های اخیر، غول نفتی عربستان سعودی به دنبال توافق هایی برای گسترش حضور بین المللی خود در بخش پایین دستی، به ویژه در نقاط مهم تقاضا مانند آسیا بوده است.

سال گذشته، آرامکو با خرید 40 درصد سهام شرکت نفت و گاز پاکستان، یکی از بزرگترین شرکت های خرده فروشی و ذخیره سازی پاکستان، وارد بازار پایین دستی کشور شد.

در سال 2023، غول نفتی عربستان سعودی دو قرارداد عمده پالایشی و پتروشیمی را در چین اعلام کرد که نه تنها سهمی از بازار پایین دستی چین را به بزرگترین شرکت نفتی جهان می‌دهد، بلکه یک مقصد جدید صادراتی برای 690 هزار بشکه نفت خام در روز خواهد داشت روغن عربستان سعودی به چین پیوست.

آرامکو هفته گذشته با شرکت نفت پترو ویتنام برای همکاری در زمینه ذخیره سازی، تامین و بازاریابی انرژی و پتروشیمی قرارداد همکاری امضا کرد.

به گزارش OilPrice، مدیر پایین دستی آرامکو در زمان امضای چنین قراردادی با چین در ماه آوریل گفت: «ما همچنان به کشف فرصت‌های جدید در بازارهای کلیدی ادامه می‌دهیم، زیرا به دنبال پیشبرد استراتژی مایعات به مواد شیمیایی خود هستیم».

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=422134

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.