دانش آموز ادامه داد، محمدجواد لاریجانی رئیس پژوهشکده دانش بنیان سیاست هسته ای ایران گفت: سیاست نظام ما این است که فناوری هسته ای و دانش هسته ای را به سمت اهداف صلح آمیز بدون نظامی گری در همه مراحل پیش ببریم. توانمندی های ملی ما به گونه ای است که خود بازدارنده است و نیازی به ورود به عرصه تولید سلاح هسته ای نیست.
وی با اشاره به وضعیت جهانی و تهدیدات هسته ای موجود گفت: من دنیا را پر از تهدیدات هسته ای می بینم. تبادلات روزانه تهدیدات هسته ای بین روسیه، ایالات متحده و ناتو وجود دارد. این تهدیدها حتی در لحن سران رژیم صهیونیستی نیز دیده می شود. جنگ های وجودی، مانند جنگ برای بقا، اغلب بهانه ای برای استفاده از سلاح های هسته ای هستند.
فاصله کوتاه ایران برای تولید سلاح هسته ای در صورت لزوم
لاریجانی در ادامه تصریح کرد: آیا برای دفاع از خود نیاز به ورود به عرصه نظامی گری هسته ای داریم یا خیر؟ تاکنون مسئولان ما چنین نیازی را احساس نکرده اند. البته توان علمی ما بسیار بالاست و اگر روزی در این زمینه نیاز شود فاصله ما برای رسیدن به آن کوتاه می شود. با این حال، ایران به عنوان کشوری که دارای دانش و فناوری هسته ای است، تصمیم گرفته است که سلاح هسته ای نسازد و نخواهد ساخت. این تصمیم نتیجه سیاست ماست و نه ترس از تهدید دیگران.
پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی دردناک و قاطع خواهد بود
رئیس پژوهشکده دانش بنیان در جمع خبرنگاران نیز تاکید کرد: پاسخ ایران به اسرائیل تعیین کننده خواهد بود. آسیبی که اسرائیل به ایران وارد کرد از نظر نظامی چندان مهم نیست. اما تجاوز به این کشور قبلاً رخ داده است و اسرائیل پاسخ دردناکی دریافت خواهد کرد. ما مقامات عاقل، شجاع و باهوشی داریم که در زمان مناسب بررسی و اقدام خواهند کرد.
پاسخ ایران به تجاوزات اخیر مشروط به توافق آتش بس نیست و قطعی است
لاریجانی تصریح کرد: منتظر پیشنهاد آتش بس نیستیم. پاسخ ما به تجاوز به کشورمان قاطع و سخت خواهد بود. البته ما از آتش بسی که خواسته های فلسطین مظلوم به ویژه غزه و لبنان را برآورده کند، حمایت خواهیم کرد.